Dodaj do ulubionych

Konsultantka Avonu

24.06.11, 13:23
Hej.Chciałabym zostać konsultantką avonu,jednak jeszcze nigdy nie miałam z tym do czynienia.Może któraś z was się tym zajmowała i wyjaśni mi na jak wygląda cała sprawa?Byłabym wdzięczna za wszystkie wskazówki i porady.<br />
Obserwuj wątek
    • justyna1997 Re: Konsultantka Avonu 24.06.11, 13:34
      to polega mniej więcej na doradzaniu i zbieraniu zamówień, chyba musisz mieć skończone 18 lat choć na 100% pewna nie jestem
      • monixx Re: Konsultantka Avonu 24.06.11, 13:56
        nie musisz mieć skończonych 18 lat
      • monisiekk Re: Konsultantka Avonu 24.06.11, 14:17
        Ja osobiście jestem konsultantką i musisz miec skończone 18 lat, działam na mamy konto zawsze możesz tak spróbować . : ))
        Powodzenia.
    • monisiekk Re: Konsultantka Avonu 24.06.11, 14:18
      A no i jak chciałabyś tam jakiejś porady czy coś to śmiało pisz do mnie : ))
    • jonasofanka Re: Konsultantka Avonu 24.06.11, 14:28
      moja mama jest od półtora roku .
      po pierwsze, musisz miec klientki smile.
      Dla konsultantek są rabaty. Czyli, jesli ktos zamówi za 200 zł, to masz 25%(lub 30% ,zależy od kwoty zamowienia) tej kwoty, czyli 50 zł, dla ciebie smile.
      Albo jeżeli spełnisz jakies tam wymagania, to dostajesz jakiś prezent w cenie promocyjnej, czyli jesli jakis krem kosztował 80 zl, to ty możesz go kupić za 30 . Albo torebke. Moja mama zamowila sobie ,bo spełniła wymagania. Torbeka firmy batycki. jak patrzyła, kosztowala chyba 1000 zl, a kupiła ją za 40 wink.
      Hm. co jeszcze. podalam ci chyba taka dodatkową wiedzę. smile
    • kropeczka23 Re: Konsultantka Avonu 24.06.11, 14:31
      Po pierwsze musisz być pełnoletnia (tak było przynajmniej rok temu). ;>
      Ja byłam konsultantką , dzięki mojej dobrej kumpelki. Oczywiście nie mam 18 lat. Ale tej mojej koleżanki siostra ma skończoną osiemnastkę więc na nią było zapisane, ale tak na prawdę to my się tym zajmowałyśmy. I Gitess. ; P
      W tego typu "pracę" musisz włożyć dużo wkładu. Bo musisz płacić za katalogi, woreczki, i jeśli chcesz to próbki. (katalogi, najmniejszy zestaw kosztował chyba 11zł!) Ogólnie to masz z tego mały zysk. Serioo... Za ok. 250zł z zamówień dostałam 30zł. ;<
      I wiesz.. najpierw przemyśl czy Ci się opłaca wkładać w to pieniądze i swój czas (bo to nie jest takie hop siup, jak się wydaje) i czy miałabyś klientów. ; D
      Przemyśl wszystko i jeśli się zdecydujesz, to powodzenia! ;*
    • beauty12 Re: Konsultantka Avonu 27.06.11, 15:19
      hej, ja nigdy nie byłam konsultantką avonu, ale wiele moich koleżanek jest i to nie jest taka trudna sprawa, po prostu musisz zbierać na zamówienia jakąś określoną kwotę, a potem jak już masz wystarczająco dużo. to idziesz na pocztę i wysyłasz,. proste jak dla mnie :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka