Dodaj do ulubionych

Filmy o dojrzewaniu

28.07.11, 12:22
Większość z Was kojarzy filmy poruszające tematykę nastolatków z kolorowymi produkcjami Disneya. Filmy te są spoko, jednak nie tylko tego rodzaju produkcje poruszają problem dojrzewania. Kotek przygotował dla Was przegląd filmów o tych trudniejszych problemach nastolatków...

Przegląd znajdziecie tutaj: Najlepsze filmy o dojrzewaniu

Widzieliście te filmy? Co o nich sądzicie? A może któryś szczególnie polecacie?
Obserwuj wątek
    • yvonne15 Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 12:28
      "Większość z Was kojarzy filmy poruszające tematykę nastolatków z kolorowymi produkcjami Disneya."
      Chyba tylko młodzież poniżej 13 roku życia... Żaden z moich znajomych ni oląda Disneya od dobrych paru lat...
      • yvonne15 Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 12:29
        Ups, powinno być "nie ogląda" xP
        • niemampomyslu Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 12:30
          Większość z Was kojarzy filmy poruszające tematykę nastolatków z kolorowymi produkcjami Disneya. czyli badziew typu hana montana? ja sie do tych ludzi nie zaliczam.
    • ilolita Mhm ... 28.07.11, 13:12
      Trzynastka. Przeraziłam się to oglądając. Osoby młodsze ode mnie robią takie rzeczy o któycj ja bym w życiu nie pomyślała żeby zrobić.sciana
      • klaudia_25 Re: Mhm ... 28.07.11, 13:35
        Nie oglądałam i wolę nie oglądać O.

A tak wgl.
        Requiem dla Snu smile
    • smileyy776 Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 13:44
      Ta problemy w serialikach Disneya są żałosne np. Hana Montana "nie wiem która piosenkę mam wybrać na nową płytę lub w co się ubrać na koncert?!" która nastolatka ma takie problemy ? No raczej żadna...
    • miastowa. Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 13:48
      Delikatnie mówiąc produkcje Disneya to tak zwany shit . Nic ambitnego i godnego uwagi.Lepiej zobaczyć coś o prawdziwych problemach a nie cos w stylu co mam ubrać polecam cztery świetne filmy z moja ulubiona aktorka Nikki Reed : Trzynastka , Broń dla każdego , Cherry Crush i film Jej pierwszy raz . Wszystkie są ciekawe . Ostanio w Polsce tez powstały fajne :sala samobójców , galerianki . Poza tym świnki , które planuje zobaczyć a także film baby blues o nastoletniej matce który dopiero powstaje . Inny film tego typu to amerykański film Juno . Spoko film to rownież My dzieci z dworca zoo . Jednak książka o tym samym tytule jest lepsza . Filmy o problemach całej klasy to np mlodzi gniewni , klasa . Świetny film który warto obejrzeć to Fish Tank a także Twój na zawsze jednak bohater tego filmu ma 22 lata także warto obejrzeć ten film . Jest tez jeszcze jedny film polski dramat żurek o nastoletniej matce która jest trochę uposledzona ma 15 lat mieszka w nędzy i z pomocą matki wychowuje dziecko . Jest tez kilka filmów które chce zobaczyć np przekleństwa niewinności i ucieczka w milczenie. Godny uwagi jest tez film Za młody na ojca . Moja koleżanka poleca mi tez biały oleander . Planuje tez zobaczyć Lilja 4-Ever, trujący bluszcz, szkolny terror i dzieciaki . Uwielbiam takie filmy .
      • anulka Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 14:09
        miastowa więdzę że lubimy podobne filmy
    • gorzata.14 Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 13:58
      Kotku. Wydaje mi się ze te filmy są fajne. Więc może je obejrzę.
    • song Re: Filmy o dojrzewaniu 28.07.11, 14:06
      Większość z Was kojarzy filmy poruszające tematykę nastolatków z kolorowymi produkcjami Disneya-Nie kocie,mi się ten szit kojarzy z dzieciakami,których największym problemem jest jak się ubrać. I to nie filmy o nastolatkach,tylko o dzieciach.
      • kotek.pl Re: Filmy o dojrzewaniu 29.07.11, 09:17
        Czyli większość z Was woli poważne i trudne filmy o nastolatkach, problemach, dojrzewaniu itp.?
        • smileyy776 Re: Filmy o dojrzewaniu 29.07.11, 10:10
          No pewnie,że tak! Te filmy czegoś uczą przynajmniej...
    • loveboy. kotku gratuluję. 29.07.11, 10:39
      kotku, pierwszy raz nie skopiowałeś artykułu z innego portalu-napisałeś go SAMODZIELNIE i za to ogromny plus dla ciebie. mam nadzieję, że będziesz pisał artykuły samodzielnie, a nie kopiował newsy o gwiazdach z pudelka. jak dla mnie to twój najlepszy artykuł.
    • wampire13 Re: Filmy o dojrzewaniu 29.07.11, 11:00
      Ja tam to już skomentowałam pod artykułem xD Ale ogolnie fajny artykół kotku.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka