Dodaj do ulubionych

W jaki sposób można zmienić swój wygląd? (na lato)

30.07.11, 11:30
Coś w stylu:
- przefarbować się (np. na rudo) (to chyba najprostxzy pomysł)
- zrobić sobie warkoczyki na głowie
- wygolić część włosów wink jak Natalia Kukulska kiedyś, :]

A jakie wy macie pomysły? wink
Chcę coś sb zrobić.smirk
Obserwuj wątek
    • jane_14 Re: W jaki sposób można zmienić swój wygląd? (na 30.07.11, 12:08
      Nowa fryzura ale nie jakaś zgolona tylko na przykład skrócenie włosów albo rozjaśnienie. No i oczywiście można zmienić troche styl np.ja zazwyczaj ubieram się sportowo i luzacko, a na wakacjach noszę elegantsze rzeczy np. baleriny zamiast trampek smile
      • rememberina Re: W jaki sposób można zmienić swój wygląd? (na 30.07.11, 12:24
        wow, ja mam właśnie na odwrót, w wakacje noszę to co chce: dresy, zwisy, rurki, wielkie bluzy, koszule, prześwitujące podkoszulki. przywiązuję też większą wagę do biżuterii, fake-plugi (jeśli ktoś nie chce rozciągac uszu), bransoletki własnej roboty, łańcuchy do spodni, itp.
        a co do włosów, to farba, albo (jak dla mnie) coś bardziej wymyślnego niż tylko skrócenie, no chyba, że takie ekstremalne.
    • ilovevampires16 dobre jest.. 30.07.11, 14:54
      wygolenie boku..
      Sama się zastanawiałam, ale hmm.. trochę mi szkoda ..
      Musiałam ostatnio podciąć końcówki i znów mam krótsze włosy.. A tak chciałam zapuścić..
    • seneka4 Re: W jaki sposób można zmienić swój wygląd? (na 30.07.11, 15:20
      Lepiej nie farbować włosów w wieku nastu lat trwałą farbą bo niszczy włosy i później ciężko zejść do naturalnego koloru włosów. Rudości i czerwienie szybko się z włosa wypłukują i będziesz miała po dłuższym farbowaniu efekt siana na głowie z matowym połyskiem. Szamponetkami też nie radzę, szczególnie z joanny. Niszczą włosy i wcale się nie wypłukują po 4-6 myciach tylko zostają na dłużej. Warkoczyki są zaś strasznie drogie (nawet 300-400 zł) i niszczą włosy tak jak dready albo trwała, choć ładnie wyglądają. I nosi się je tylko 2-3 miesiące. Myślałam żeby sobie zrobić ,ale szybko zrezygnowałam. Wygolony bok wygląda super, ale moja kumpela sobie zrobiła i po miesiącu się jej znudził, teraz zapuszcza włosy i wygląda śmiesznie. Lepiej zrobić sobie jakieś pazurki i postawić na pielęgnacje włosów.
      • rememberina Re: W jaki sposób można zmienić swój wygląd? (na 30.07.11, 15:25
        róbmy co chcemy, uczmy się na błędach. żyjmy pełnią życia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka