Dodaj do ulubionych

Muzyka reggae :D

31.07.11, 10:37
Więc od dłuższego czasu słucham muzyki reggae .Bardzo mi się podoba jednak żadna z moich koleżanek nie słucha tego typu piosenek...uważają że reggae jest głupie....ja jednak nie przyznaje się ze słucham reggae ....boję się że gdy się przyznam to już nie będę miała koleżanek sad

Co mam zrobić powiedzieć im czy nie ???
Obserwuj wątek
    • klaudia_25 Re: Muzyka reggae :D 31.07.11, 10:49
      No raczej tak ;]
    • ilovevampires16 Re: Muzyka reggae :D 31.07.11, 11:11
      To jest chore !!
      ty się boisz mieć własne zdanie ?
      Jeśli to są prawdziwe koleżanki to nie przestaną Cię lubić !
      U mnie w klasie kilka dziewczyn gadało na Biebsa i zapytały czy je popieram. Powiedziałam otwarcie, że ja go lubię i nic do niego nie mam. Nadal gadamy smile
      Moi przyjaciele liczą się z moim zdaniem, więc u Cb też na pewno tak jest smile
      • martuskac reggae love <3 02.08.11, 13:47
        Dziewczyno, czego tu się wstydzić? Muzyka reggae ma bardzo optymistyczne i mądre przesłanie do słuchaczy. Jest wiele osób, które słuchają tego gatunku muzyki i naprawdę nie ma sie czego bać, a koleżanki, które odrzucają Cię z powodu tego czego Ty słuchasz to chyba nie są prawdziwe koleżanki?
    • alexis69 Re: Muzyka reggae :D 04.08.11, 17:50
      Ile Ty masz lat, że masz takie problemy? Ogarnij się trochę.
      • monia12xd Re: Muzyka reggae :D 04.08.11, 19:37
        alexis69 :

no nie wiem jak ty ale też bym chciała mieć takie problemy jak ma ta dziewczyna big_grin
        • alexis69 Re: Muzyka reggae :D 10.08.11, 20:25
          @monia12xd, w sumie dobrze gadasz. fajnie by było mieć takie problemy .. życie byłoby o wiele lepsze. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka