Dodaj do ulubionych

Wakacyjna miłość.

03.08.11, 21:37
Tak jak w temacie;
co o niej sadzicie ?, Czy waszym zdaniem może przetrwać do roku szkolnego ? I czy miałyście kiedyś chłopaka poznanego na wakacjach .?. ;D

Ja osobiście na tych wakacjach poznałam chłopaka w którym się zakochałam i zastanawiam się czy to uczucie przetrwa i będzie z tego coś wiece niz tylko przyjażń ....piwo
Obserwuj wątek
    • sweetona właśnie to przeżywam < 33. 03.08.11, 22:02
      kiss
      • martuskac Re: właśnie to przeżywam < 33. 04.08.11, 00:07
        ja tak samo. Poznałam chłopaka na obozie. jesteśmy razem miesiąc i nie planuję się z nim rozstać smile Mam nadzieję, że przetrwa to długo mimo różnicy wieku wink
        • alexis69 Re: właśnie to przeżywam < 33. 04.08.11, 03:14
          I ja też <3 poznaliśmy się 14 czerwca, od razu się zakochałam, poczułam, że coś mnie do niego ciągnie. na szczęście on to też się zakochał i jesteśmy razem od 27 czerwca serce
    • sims Re: Wakacyjna miłość. 04.08.11, 15:37
      Miałam i to nie jedną . Ale wakacjynych miłości nie można brać na oważnie . Prawdopodobnie uż nigdy się nie zobaczycie : )Ja przeżyłam takie ; ) Jest cudownie , a lato to świetna pora na flirt i zakochanie : )
    • donkey1010 Re: Wakacyjna miłość. 04.08.11, 15:45
      Ja poznałam kogoś w poprzednie wakacje na mazurach. Codziennie przez jakieś 11 dni się widywaliśmy na plaży ale nie rozmawialiśmy ze sobą za dużo . Nasze rozmowy ograniczały się do pytania o samopoczucie i pytanie co słychać Za to uśmiechaliśmy się do siebie całymi dniami. Nasze koce zawsze były rozłożone koło siebie. To moja i jego nieśmialość spowodowała ,że nawet nie znamy swoich imion. wiem tylko tyle ,że miał około 18 lat i był wysportowany. W tym roku byłam w tym samym miejscu i widziałam go tylko dwa razy. I to z daleka. Uśmiechaliśmy się do siebie ale znowu żadne nie podeszło ,żeby porozmawiać. Może spotkamy się za rok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka