katarzynna 09.08.11, 20:10 Hej Mam takie głupie pytanie. Wiecie czy można jeszcze dostać w sklepach jakieś stroje kąpielowe, bo zostało mi kilka dni do wyjazdu, a kostiumu nie mam Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcella_ Re: Stroje 09.08.11, 21:01 Bezsensowne pytanie. Zamiast pisać tutaj czy są gdzieś jakieś stroje kąpielowe to trzeba iść do centrum handlowego, pochodzić po sklepach i rozejrzeć się. Stroi jest pełno ... Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Stroje 09.08.11, 21:14 hmm... może spróbuj w tally weijl ? ja tam kupowałam. cubus? poprostu poszukaj w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Stroje 09.08.11, 22:06 widziałam w Cubusie, Diverse, wszystkich sportowych, H&M, House Odpowiedz Link Zgłoś
elena_19 Re: Stroje 09.08.11, 22:20 oczywiście że można. W Butiku jest tego pełno tak jak w innych sklepach. A jeżeli tam nie chcesz idź na jakieś targowisko, Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Stroje 09.08.11, 23:31 No spokojnie ! W wielu sklepach jeszcze są ;] Trzeba tylko trafić na jakiś fajny xP Odpowiedz Link Zgłoś