Dodaj do ulubionych

co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella?

15.08.11, 15:10
Zapewne każda z was widziała kiedyś(nawet przez przypadek) LITY...są to buty zaprojektowane przez Jeffreya Campbella ( buty! )
Moim zdaniem te buty są świetne...mam zamiar je kupić bo akurat wczoraj szukając czegoś natrafiłam na te buty w moim rozmiarze i w dobrej cenie( 640 zł + 60 zł przesyłka)...a wy co sądzicie o LITACH?LITY mają również wieeeeeeeeele innych wzorów i kolorów a sam Jeffrey Campbell projektuje również inne buty nie tylko0 LITY...tutaj możecie obejrzeć inne buty zaprojektowane przez Campbella smile

wypowiadajcie się co sądzicie o butach tego projektanta...smile

proszę o pisanie komentarzy na temat i o nieusuwanie wątka smile
Obserwuj wątek
    • mary_ Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 15:29
      Te czarne są świetne, ale nie kupiłabym ich, za drogie i za wysoki obcas. smile Jak na razie zbieram pieniądze na zielone glany. devil
      • estrellaa Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 15:51
        fajne . ale jak dla mnie za wysoki obcas . xd
    • squash Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 16:16
      fajne są, ale jak dla mnie raczej do pooglądania niż noszenia. Wyglądałabym jak z balu przebierańców w takich butach. : )
      • klaudia_25 . 15.08.11, 16:21
        Brzydkie są tongue_out
    • agapi Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 16:22
      Nawet fajne, ale nie wyobrażam sobie, żebym dała ponad 6 stów za buty! O.o masakra

Ale bardziej podobał mi się wzór, który kiedyś tam założyła Demi Lovato
    • weraaxd Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 16:24
      Zajebiste normalnie! brawo
    • eziek11 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 16:29
      Mogą być, nic nadzwyczajnego w nich nie ma wink. A poza tym ten obcas.. wow, podziwiam każdą dziewczynę, która daje radę w tym chodzić, bo jak dla mnie to jakiś sport wyczynowy big_grin
    • smileyy776 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 16:29
      640 zł to dla Ciebie dobra cena? ;O Ile Ty musisz mieć kasy!Buty są świetne,ale nie stać mnie na takie rarytasy...
    • nickiminaj Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 16:47
      nie podobają mi się
    • anahi_loveyou Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 16:55
      nie podobają mi się .
      • sznuurowka Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 20:20
        są boskie serce teraz ich nie kupię bo mają za wysoki obcas ale za rok, czemu nie ? wink
        • impossible_baby Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 20:26
          Eee.. nie podobają mi się. ;<
          Sprawiają wrażenie takich ogromnie wielkich i cięęężkich. :3
    • kaate przeczytaj :> 15.08.11, 20:33
      moja koleżanka, zakupiła ot te buty właśnie czarne orgnialne smile zapłaciła 620 zł z przesyłką na Allegro suspicious
      • roxy11 Re: przeczytaj :> 15.08.11, 20:37
        nie kupiłabym ich. za młoda jestem, żeby sobie kręgosłup niszczyć na tak wysokich obcasach.
        a cena? chyba żyjemy w innych światach.
    • gossipka. Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 20:38
      mnie się nie podobają.... z resztą te buty są grubo nie na moją kieszeń x D
      • kawaiikimie Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 20:42
        Wg mnie te buty wcale nie są ładne, obcas kompletnie mi się nie podoba. Zresztą sorry, ale wątpię że serio je kupujesz, raczej się po prostu chwalisz. Inne jego buty są nawet spoko, gdyby nie pewien mały szczegół są z naturalnej skóry, fuuj. Nawet jak tyle kasy miałabym wydać na buty, to na pewno nie na takie, tylko na tea party z AP! serce
    • beautiful_ Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 20:47
      Właściwie nie interesowałam się tym projektantem ale teraz jak zobaczyłam te budy to się w nich zakochałam ! Reszta jego projektów butów też jest nieziemska, bardzo w moim stylu tyle że cena to nie aż taka interesująca xD
    • anja_ Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 21:58
      te są śliczne.
      • jenny. Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 22:28
        Bardzo mi się podobają , ale wątpie że je sobie kupię nie to że są za drogie czy coś tylko poprostu teraz one sie wszystkim podobają a za rok to bedą już nie modne wiec ja wole sie wstrzywac i pomażyc jak to fajnie miec takie buty smile
    • diekatja Szczerze? 15.08.11, 22:36
      To mi się nie podobają. Wg mnie są okropne. Widziałam o wiele ładniejsze w klepie koło mojego bloku i to sześć razy tańsze smile
    • trufla Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 15.08.11, 22:39
      Nie w moim stylu...
    • domelciaxdd nie kupiłabym za tyle;/ 16.08.11, 10:12
    • lace Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 16.08.11, 10:21
      Są cudowne. Strasznie mi się podobają, jednak jestem za młoda aby je nosić smile
    • milus Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 16.08.11, 10:27
      nie mój styl i nie moja cena.
    • yorkie Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 16.08.11, 11:04
      O Boże, one są okropne uncertain
      Nie założyłabym takich nigdy w życiu!
    • hatterka Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 16.08.11, 11:06
      Podobają mi się, ale tylko na półce. Na nodze wyglądają potwornie, szczupła i zgrabna dziewczyna wygląda w nich jak kot w butach, a taka przy kości wydaje się jeszcze grubsza. Cena jak cena, na buty sobie nie żałuję, jak nie są ze skóry, to nawet na nie nie spojrzę, ale mimo wszystko wolałabym o połowę tańsze, bo jak pomyślę, ile bym mogła mieć za to płyt i książek, to... Poza tym nigdy nie kupiłabym butów w internecie, najpierw muszę zobaczyć na żywo, przymierzyć, bo co mi po nich, kiedy okażą się niewygodne?
      • myszqa13 hatterka 16.08.11, 11:53
        hatterka napisał(a):

> Podobają mi się, ale tylko na półce. Na nodze wyglądają potwornie, szczupła i z
        > grabna dziewczyna wygląda w nich jak kot w butach, a taka przy kości wydaje się
        > jeszcze grubsza. Cena jak cena, na buty sobie nie żałuję, jak nie są ze skóry,
        > to nawet na nie nie spojrzę, ale mimo wszystko wolałabym o połowę tańsze, bo j
        > ak pomyślę, ile bym mogła mieć za to płyt i książek, to... Poza tym nigdy nie k
        > upiłabym butów w internecie, najpierw muszę zobaczyć na żywo, przymierzyć, bo c
        > o mi po nich, kiedy okażą się niewygodne?
        ja najpierw chce jechać do Berlina bo tam mają w niektórych sklepach te buty i chce je najpierw przymierzyć...a dopiero potem jeśli okażą się wygodne i wogóle to chce je kupić smile
    • angela19_96 Re: co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 16.08.11, 11:25
      Musiałabym upaść na głowę żeby wydać tyle na JEDNĄ parę butów ;] no chyba że miałabym budżet Beyonce ;]
    • i.n.k.a ! ! ; DD 16.08.11, 11:30
      O matko ! Kocham jego buty ! Te czarne są boskie : D Sama mam aktualnie parę z jego kolekcji ^ ^ serce serce Kupuj , nawet się nie zastanawiaj ; ***
      • myszqa13 Re: ! ! ; DD 16.08.11, 11:52
        i.n.k.a napisał(a):

> O matko ! Kocham jego buty ! Te czarne są boskie : D Sama mam aktualnie parę z
        > jego kolekcji ^ ^ serce serce Kupuj , nawet się nie zastanawiaj ; ***
        a jakie masz te buty?który model?
    • coco. :) 16.08.11, 11:52
      łaaaadne te buty<3 jednak zdecydowanie za drogie i... nie wyobrażam sobie 14 czy 15-latki w takich butach indifferent
    • hanisiaa Nie mój typ. -.- 16.08.11, 15:09
    • 5 co sądzicie o butach Jeffrey'a Campbella? 16.08.11, 19:32
      Piękne, pomijając cenę, lecz na razie wyglądałabym w nich śmiesznie. Nie mówiąc o zrobieniu kroku na takich obcasach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka