gossipka. 20.08.11, 13:18 Pamiętacie ten program ? ;P Ja jak byłam mała uwielbiałam to oglądać i zawsze chciałam tam wystąpić c; Ostatnio natknęłam się na ten filmik i wszystkie wspomnienia wróciły klik ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashley001 Re: Mini Playback Show ;D 20.08.11, 14:00 u nas w szkole to było i myśmy z koleżankami wygrały ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Mini Playback Show ;D 20.08.11, 14:32 omfg, pamiętam to! zawsze chciałam w tym występować x-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Mini Playback Show ;D 20.08.11, 15:00 Uwielbiałam ten program! Też chciałam w nim wystąpić Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Mini Playback Show ;D 20.08.11, 17:42 Akurat dzisiaj przypomniałam sobie o tym programie i zaczęłam szukać na YT odcinków. Wchodzę na kotka, a tu wątek o tym! Normalnie szok. : -D Ach, stare czasy.. Zawsze chciałam być w tej garderobie i wybierać sobie ciuchy. To było dla mnie tam najlepsze. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. taylor_ 20.08.11, 19:12 Haha, no widzisz, pomyślałyśmy obie, bo mnie też coś dzisiaj naszła myśl o tym show No garderoba była mega *_* wszystkie stroje takie koloroweee c; Odpowiedz Link Zgłoś