Dodaj do ulubionych

Forum Fanów Plotkary . ; d

• meredith. Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 18:28
      aktualnie jestem na 10 odcinku 3 sezonu c;
      i uwielbiam Chucka ;*;*;*;*
      • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 18:33
        Jedno z najpiękniejszych zdjęć B&C jakie widziałam smile

https://2.bp.blogspot.com/-MNZ81h-Y5A0/TdeAGSJmpxI/AAAAAAAAA6U/sMWC3Z2q19w/s640/Chuck+Bass+and+Blair+Waldorf.jpeg
        • sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:15
          https://nd04.jxs.cz/680/306/108aa8d0dd_72229685_o2.jpg

To to zdjęcie. Ja kiedyś narafiłam na nie przypadkiem. xd
          • sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:23
            supersmile chociaż myśle że jeśli blair jest w ciąży to z chuckiem ale wolałabym by jeśli nie mieliby jeszcze dzieci wole ich jak sa niezależni choć ich dziecko byłoby cudownesmile
            • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:39
              W ciąży?! shock
              Ja dopiero na 3 sezonie jestem, więc jestem niedoinformowana.
              • meredith. Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:48
                chciałabym zobaczyć Chucka w roli taty (;
                • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:51
                  Mi trudno to sobie wyobrazić. Aczkolwiek ich dziecko miałoby zajebiste geny big_grin
                  • jonasfan Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:54
                    Siema <3 Jestem tu nowa, więc za dużo nie ograrniam, ale jakoś dam radę xd

No w sumie racja roksanaroxana. Mi tak samo xd
                • sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:57
                  o jest to kuszące ale z drugiej str troche by to ich ukruciło a ja nie chce żeby sie zmieniali co innego jak będą troszeczke starsismile ale wyobrażam sobie chucka mówiącego do dziecka ty jesteś ... bass pamiętaj o tym
                  • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:13
                    Dokładnie big_grin
                    A mała Blair? Idealna do tej roli by była Suri Cruise big_grin
                    • sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:22
                      nosmile ja tak chce by byli razem i raczej beda bo jak nie to pozabijam a na dzeci przyjdzie czas póżniej choć moim zdaniem jeśli b jest w ciąży to to dziecko straci bo wiedza że to by wyszło na gorsze serialowi choć jej tego nie życze już widze biedna blair i chucka choć to by ich bardziej złączyło
                      • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:31
                        Też mam nadzieje, że nie będą mieć dzieci jak narazie. W przeciwnym razie z tego serialu zrobiłaby się moda na sukces uncertain
                        Blair i Chuck są najlepsi gdy są niezależni. smile

I mam nadzieje, że Blair i Nate nigdy nie będą już razem. Ich związek to pomyłka.
                        • sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:36
                          no ale też nie chce by była z daem czy tym ksieciem za którego wychodzi( mam nadzieje że zerwą)uncertain najlepiej z chuckiem a serena może byc z natem ale troche dłuużej bo mam dosyć tych jej krótkich zwiazkówsmile
                          • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 01:19
                            Dokładnie. Denerwujące są te jej związki na 3 odcinki. Mam nadzieje, że scenarzyści się opamiętają. Dla mnie Nate'a mogłoby wgl nie być. Przynudza tylko.
                            • kaha Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 07:25
                              Może w ciąży jest Serena?
                              A tak poza tematem.Moja mama razem ze mną plotkarę na Tvn-ie oglądabig_grin
                              • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 07:56
                                ja bym wolała, żeby Serena była z Danem.
                                a Nate mógłby wyjechać do Vanessy i tym samym spadać :3 ale z drugiej strony, to już byłoby nie to samo. jest jednym z głównych bohaterów i częścią tego serialu.
                                • savannah95 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 10:28
                                  A może Dan jest w ciąży?shock
                                  • sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 11:03
                                    A ja słyszałam, że Balir poroni. ;/ Szkoda.
                                    Hahaha. Rozwalają mnie te wasze wypowiedzi. Też chce zobaczyć Chucka w roli tatusia, na pewno za każdym razem gdy by coś zrobił u mnie w pokoju wznosiłoby się grupowe : UUUUUUUUU. A potem komentarze jaki on słodki i wgl. big_grin
                              • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 13:06
                                Moja mama też ogląda ze mną plotkare na tvn i śmieje się jak wariatka z dialogów Blair i Chucka big_grin

A czy ktoś mógłby mi powiedzieć co działo się w odcinku w piątek? Bo przegapiłam sciana
                                • norrmalna Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 13:43
                                  Sieeema kiss
                                  Tez bym chciala zobaczyc Chuck'a w roli ojca, fajnie gdyby mieli synki, ktory wyrywalby laski na: "I'm Chuck Bass Jr.", ale sadze, ze te dziecko jest Sereny, szczegolnie, ze teraz gdzies wyjachala sie wyciszyc.
                                  I mnie ciekawi co jest w tej ksiazce Dana.
                                  • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 14:45
                                    dla mnie byłoby to trochę dziwne, Chuck zmieniający pieluchy :3 też zakładam, że w ciąży jest Serena.
                                    • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 14:57
                                      Tyle, że z kim mogłaby być Serena w ciąży? suspicious
    • jowi95 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 29.08.11, 17:58
      Również się zapisuję wink Fantastyczny serial,znakomita obsada,ciekawa fabuła wink I fajne teksty bohaterów wink Ja najbardziej lubię Blair,Dana,Serenę,Vanessę i Chucka wink
      • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 09:11
        no właśnie. ale to wszystko pokręćkane.
        + jeszcze 28 dni do pierwszego odcinka piątego sezonu :3
        • norrmalna Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 12:42
          Moze tego profesora co go kiedys oskarżyła o molestowanie? Tylko, że oni chyba byli ze sobą na poczatku serialu, a pozniej sluch o nim zaginal... Hmm... Dowiemy się we wrzesniu, juz nie moge sie doczekac nowej serii.
          • roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 13:19
            Mi się wydaje, że Serena nie będzie w ciąży, bo chyba nie ma z kim wink Jestem prawie pewna, że to Blair. Dla mnie Blair nie nadaje się na matke, chociaż może gdy już urodzi, okaże się że jest stworzona do macierzyństwa big_grin Bo o Chucka w roli ojca chyba nie ma się co martwić wink
            • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 14:26
              nawet jeśli w ciąży będzie Blair, scenarzyści coś pokomplikują. może powie, że to dziecko Louisa.
              • sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 18:05
                Też mi się wydaje, że Serena nie ma z kim być w ciąży. xd

,,.Blair jest w ciąży. Przekonuje siebie, że dziecko jest Louisa, ale Dan konfrontuje Blair na ten temat, kłócą się z tego powodu i Blair mówi coś bardzo nieprzyjemnego do Dana.Blair poroni. I Blair poczuje coś (romantyczne uczucia) do Dana w pewnym momencie"

Przeczytane na jakimś blogu .xd
                • sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 21:50
                  też czytałąm ale raczej to nie prawdasmile i myśle że blair jest w ciąży i to z chuckiem ale może faktycznie poroni
                  • sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 22:08
                    Jedyna opcja to Blair i Chuck . xd
                    • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 28.10.11, 20:50
                      hej, hej dziewczyny! : )
                      ale tutaj cisza. jakby zainteresowanie Plotkarą wygasło, a tak NIE JEST, prawda? ;d

więc jak tam piąty sezon? oglądałyście nowe odcinki? ja jestem właśnie po popołudniowym maratonie z GG i mam straszną ochotę podzielić się wrażeniami, ale wolę nie ujawniać wszystkich szczegółów, jeżeli jeszcze ktoś nie oglądał :d
    • sel_ena :) 28.10.11, 21:32
      według mnie jest super ale wkurza mnie książe on jest taki nudny chair to było cośsmile i myśle że blair ukrywa prawde o ojcostwie
      • roxy11 Re: :) 29.10.11, 13:51
        no właśnie, gdyby ojcem był naprawdę Louis,
        to Blair nie przestraszyłaby się tak, gdy zobaczyła otworzoną szufladę i księciunia.
        • sylwek11 Re: :) 29.10.11, 14:04
          Zgadzam sie. Chuck na pewno jest ojcem. XD
          • roxy11 Re: :) 29.10.11, 15:40
            ja już nawet opracowałam swój własny, idealny scenariusz :3
            Louis przeczyta ten papierek, dowie się, że to nie on jest ojcem i zostawi Blair. a wtedy ona będzie z Chuckiem i wszyscy będą hepi ;d

tylko, że to byłoby za piękne, by było prawdziwe. znając księciunia, zachowa się jak księciunio; uda, że nie wie, że ojcem jest Chuck i zostanie. pff -.-
          • ilovemat Plotkarka 02.01.12, 17:03
            Hej wszystkim chciałam spytać jak wrażenia po ostatnim odcinku i dowiedzieć się czy cheir będzie wciąż kiss
            • black_pearl Re: Plotkarka 02.01.12, 18:44
              Ostatni odcineg był mega ekscytujący big_grin Nie wiem jak ja wytrwam do 16 stycznia big_grin
              • roxy11 Re: Plotkarka 02.01.12, 19:30
                ja byłam nieźle wkurzona na Ivy. chciałam ją zasztyletować przez komputer.
                niby wiem, że Chuckowi nic nie będzie, ale wolę się upewnić.
                poza tym, już sama nie wiem, w co wierzyć. bo niby wszystko wskazuje na to, że Blair będzie z nim, ale skąd wzięły się zdjęcia B. w sukni ślubnej, które kotek jakiś czas temu opublikował? czyżby Louis powrócił? :c
                • ilovemat Re: Plotkarka 02.01.12, 19:44
                  Mnie też to denerwuje ale jeżeli by wzięła ślub z Luisem to podobno ma uciec z przed ołtarza więc wszystko jest możliwe nie mogę się już doczekać . Chciałabym aby była z Chuckiem zmienił się i jest idealny dla niej . smile
                  • meredith. Re: Plotkarka 02.01.12, 21:08
                    Chuck i Blair to idealna para i prędzej czy później będą razem. mimo iż jestem wielką fanką tej dwójki to szkoda mi w tym wszystkim Dana.
                    • roxy11 Re: Plotkarka 03.01.12, 19:13
                      Dan powinien wrócić do Sereny. oni do siebie pasują :3
                      • meredith. Re: Plotkarka 03.01.12, 19:24
                        @roxy11
                        też tak uważam, w plotkarze wszystko się może zdarzyć, więc nie traćmy nadziei ;d
                        • ilovemat Re: Plotkarka 03.01.12, 19:40
                          Podobno Serena na samym końcu ma być z Natemsmile
    • rockmafia_ Wie ktoś gdzie można obejrzeć 11 odcinek 5 sezonu? 03.01.12, 19:48
      Bądź kiedy będzie gdzieś dostępny?
    • monia12xd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 19:52
      leci jeszcze w TV? jeśli tak to o której i na którym programie ;p
      • ilovemat Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:02
        około 12 na tvn ostatnio był ;d
        • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:19
          mi się wydaje, że już się skończyło ;d
          • ilovemat Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:21
            To nie wiem ;d jezu jeszcze tylko 13 dni ;d
            • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:27
              u mnie +około 4, bo trzeba jeszcze poczekać na napisy : D
              • ilovemat Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:29
                oo no ;/
                • sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:43
                  Też czekam na odcinek, CHUCK CHUCK CHUCK serce.
                  Niech wreszcie bedą razem xd
      • leightonlove Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 19.06.12, 23:17
        Aktorzy na razie milczą jak zaklęci, ale wszyscy przeczuwają wielki szczęśliwy finał Blair i Chucka! smile
    • butterfly19 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 05.01.12, 21:29
      taaak Chuck najlepszy!!! <3
      Teraz biorę się do czytania serii książek smile
      • ilovemat Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 06.01.12, 18:52
        Przeczytałam 1 i muszę stwierdzić ze nie jest tak interesująca . nie brałam się już nawet za drugą nie ma tam cheir. smile
        • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 21.01.12, 19:34
          to nienormalne, ale ostatnie odcinki GG wywołują u mnie wyłącznie łzy. ale ten odcinek był wyjątkowo smutny.

ucieszyłam się ze zniknięcia Plotkary, ale jej powrót ma swojego plusa. dzięki niej Nate odkrył, że Blair wsiadła nie do tego samochodu co trzeba, więc wypadek nie był znakiem od Boga. a tym samym wszystko inne odwodzące B. od powrotu do Chucka było przypadkiem. jak zwykle dopowiadam sobie szczęśliwe zakończenie :3
          • alicesz Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 21.01.12, 21:10
            Gdzie mogę oglądnąć 11 odcinek?! Na iitv.info już nie ma;/
            • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 22.01.12, 14:09
              ja mam na kompie ściągnięty, więc gdybyś chciała mogę ci wysłać na maila. : )
              • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 02.02.12, 19:58
                oglądałyście ostatni odcinek???!
    • butterfly19 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 18.02.12, 13:21
      Wiecie może czy będzie następny sezon, czyli 6??
      • roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 18.02.12, 14:00
        będzie, CW potwierdziło, że parę seriali, w tym Plotkara jest bezpieczna. zresztą masz linka. : )
        • jowi95 Re: Forum Fanów Plotkary 18.02.12, 15:47
          To fantastycznie! Ciekawe,jak dalej potoczą się losy elity z Upper East Side ... serce serce serce
          • bellacullenx Podejrzewałyście.. 18.02.12, 16:12
            .. Louis o takie zamiary w stosunku do Blair?
            I co myślicie o niej samej: Co ona robi?! Niby kocha Chucka, a tu całuje się z Danem- czy scenarzyście nie mieszają za bardzo? Chyba kończą im się pomysły na serial.

Tak czy inaczej: CHAIR ♥
            • roxy11 Re: Podejrzewałyście.. 19.02.12, 19:55
              nie wierzę w to, co piszę, ale obecna fabuła GG zaczyna mnie nudzić. mam wrażenie, że scenarzyści idą w złym kierunku. chyba masz rację z tym brakiem pomysłów. Dan i Blair? to błąd. wolałabym, aby ich relacja była podobna do relacji Chucka i Sereny - dobrze ze sobą współpracują i są przyjaciółmi.
              mam nadzieję, że to wszystko zacznie ŻYĆ, tak jak było kiedyś.
              • wisshy Re: Podejrzewałyście.. 25.02.12, 15:56
                Witam, zechciałabym zgodzić się z wypowiedzią użytkowniczki roxy11. Ja również uważam, że scenarzyści popełniają błąd tworząc parę - Blair & Dan - pomimo iż w serialu musi się coś dziać to ich "związek" nie wzbudza "tego czegoś" co wzbudza relacja - Blair & Chuck - oraz pozostaje jeszcze kwestia przyjaźni Sereny, która nie dawno wyznała miłość Danowi oraz to, że Blair obiecała Chuckowi, że na niego zaczeka. Te wątki są po prostu w pewien sposób sprzeczne.
    • anulka Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 14.06.13, 09:59
      odświeżam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka