meredith. Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 18:28 aktualnie jestem na 10 odcinku 3 sezonu c; i uwielbiam Chucka ;*;*;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 18:33 Jedno z najpiękniejszych zdjęć B&C jakie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:15 To to zdjęcie. Ja kiedyś narafiłam na nie przypadkiem. xd Odpowiedz Link Zgłoś
sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:23 super chociaż myśle że jeśli blair jest w ciąży to z chuckiem ale wolałabym by jeśli nie mieliby jeszcze dzieci wole ich jak sa niezależni choć ich dziecko byłoby cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:39 W ciąży?! Ja dopiero na 3 sezonie jestem, więc jestem niedoinformowana. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:48 chciałabym zobaczyć Chucka w roli taty (; Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:51 Mi trudno to sobie wyobrazić. Aczkolwiek ich dziecko miałoby zajebiste geny Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:54 Siema <3 Jestem tu nowa, więc za dużo nie ograrniam, ale jakoś dam radę xd No w sumie racja roksanaroxana. Mi tak samo xd Odpowiedz Link Zgłoś
sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 28.08.11, 23:57 o jest to kuszące ale z drugiej str troche by to ich ukruciło a ja nie chce żeby sie zmieniali co innego jak będą troszeczke starsi ale wyobrażam sobie chucka mówiącego do dziecka ty jesteś ... bass pamiętaj o tym Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:13 Dokładnie A mała Blair? Idealna do tej roli by była Suri Cruise Odpowiedz Link Zgłoś
sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:22 no ja tak chce by byli razem i raczej beda bo jak nie to pozabijam a na dzeci przyjdzie czas póżniej choć moim zdaniem jeśli b jest w ciąży to to dziecko straci bo wiedza że to by wyszło na gorsze serialowi choć jej tego nie życze już widze biedna blair i chucka choć to by ich bardziej złączyło Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:31 Też mam nadzieje, że nie będą mieć dzieci jak narazie. W przeciwnym razie z tego serialu zrobiłaby się moda na sukces Blair i Chuck są najlepsi gdy są niezależni. I mam nadzieje, że Blair i Nate nigdy nie będą już razem. Ich związek to pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 00:36 no ale też nie chce by była z daem czy tym ksieciem za którego wychodzi( mam nadzieje że zerwą) najlepiej z chuckiem a serena może byc z natem ale troche dłuużej bo mam dosyć tych jej krótkich zwiazków Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 01:19 Dokładnie. Denerwujące są te jej związki na 3 odcinki. Mam nadzieje, że scenarzyści się opamiętają. Dla mnie Nate'a mogłoby wgl nie być. Przynudza tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kaha Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 07:25 Może w ciąży jest Serena? A tak poza tematem.Moja mama razem ze mną plotkarę na Tvn-ie ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 07:56 ja bym wolała, żeby Serena była z Danem. a Nate mógłby wyjechać do Vanessy i tym samym spadać :3 ale z drugiej strony, to już byłoby nie to samo. jest jednym z głównych bohaterów i częścią tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 10:28 A może Dan jest w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 11:03 A ja słyszałam, że Balir poroni. ;/ Szkoda. Hahaha. Rozwalają mnie te wasze wypowiedzi. Też chce zobaczyć Chucka w roli tatusia, na pewno za każdym razem gdy by coś zrobił u mnie w pokoju wznosiłoby się grupowe : UUUUUUUUU. A potem komentarze jaki on słodki i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 13:06 Moja mama też ogląda ze mną plotkare na tvn i śmieje się jak wariatka z dialogów Blair i Chucka A czy ktoś mógłby mi powiedzieć co działo się w odcinku w piątek? Bo przegapiłam Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 13:43 Sieeema Tez bym chciala zobaczyc Chuck'a w roli ojca, fajnie gdyby mieli synki, ktory wyrywalby laski na: "I'm Chuck Bass Jr.", ale sadze, ze te dziecko jest Sereny, szczegolnie, ze teraz gdzies wyjachala sie wyciszyc. I mnie ciekawi co jest w tej ksiazce Dana. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 14:45 dla mnie byłoby to trochę dziwne, Chuck zmieniający pieluchy :3 też zakładam, że w ciąży jest Serena. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 29.08.11, 14:57 Tyle, że z kim mogłaby być Serena w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
jowi95 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 29.08.11, 17:58 Również się zapisuję Fantastyczny serial,znakomita obsada,ciekawa fabuła I fajne teksty bohaterów Ja najbardziej lubię Blair,Dana,Serenę,Vanessę i Chucka Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 09:11 no właśnie. ale to wszystko pokręćkane. + jeszcze 28 dni do pierwszego odcinka piątego sezonu :3 Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 12:42 Moze tego profesora co go kiedys oskarżyła o molestowanie? Tylko, że oni chyba byli ze sobą na poczatku serialu, a pozniej sluch o nim zaginal... Hmm... Dowiemy się we wrzesniu, juz nie moge sie doczekac nowej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 13:19 Mi się wydaje, że Serena nie będzie w ciąży, bo chyba nie ma z kim Jestem prawie pewna, że to Blair. Dla mnie Blair nie nadaje się na matke, chociaż może gdy już urodzi, okaże się że jest stworzona do macierzyństwa Bo o Chucka w roli ojca chyba nie ma się co martwić Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 14:26 nawet jeśli w ciąży będzie Blair, scenarzyści coś pokomplikują. może powie, że to dziecko Louisa. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 18:05 Też mi się wydaje, że Serena nie ma z kim być w ciąży. xd ,,.Blair jest w ciąży. Przekonuje siebie, że dziecko jest Louisa, ale Dan konfrontuje Blair na ten temat, kłócą się z tego powodu i Blair mówi coś bardzo nieprzyjemnego do Dana.Blair poroni. I Blair poczuje coś (romantyczne uczucia) do Dana w pewnym momencie" Przeczytane na jakimś blogu .xd Odpowiedz Link Zgłoś
sel_ena Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 21:50 też czytałąm ale raczej to nie prawda i myśle że blair jest w ciąży i to z chuckiem ale może faktycznie poroni Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary ;) 30.08.11, 22:08 Jedyna opcja to Blair i Chuck . xd Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary ;) 28.10.11, 20:50 hej, hej dziewczyny! : ) ale tutaj cisza. jakby zainteresowanie Plotkarą wygasło, a tak NIE JEST, prawda? ;d więc jak tam piąty sezon? oglądałyście nowe odcinki? ja jestem właśnie po popołudniowym maratonie z GG i mam straszną ochotę podzielić się wrażeniami, ale wolę nie ujawniać wszystkich szczegółów, jeżeli jeszcze ktoś nie oglądał :d Odpowiedz Link Zgłoś
sel_ena :) 28.10.11, 21:32 według mnie jest super ale wkurza mnie książe on jest taki nudny chair to było coś i myśle że blair ukrywa prawde o ojcostwie Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: :) 29.10.11, 13:51 no właśnie, gdyby ojcem był naprawdę Louis, to Blair nie przestraszyłaby się tak, gdy zobaczyła otworzoną szufladę i księciunia. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: :) 29.10.11, 15:40 ja już nawet opracowałam swój własny, idealny scenariusz :3 Louis przeczyta ten papierek, dowie się, że to nie on jest ojcem i zostawi Blair. a wtedy ona będzie z Chuckiem i wszyscy będą hepi ;d tylko, że to byłoby za piękne, by było prawdziwe. znając księciunia, zachowa się jak księciunio; uda, że nie wie, że ojcem jest Chuck i zostanie. pff -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemat Plotkarka 02.01.12, 17:03 Hej wszystkim chciałam spytać jak wrażenia po ostatnim odcinku i dowiedzieć się czy cheir będzie wciąż Odpowiedz Link Zgłoś
black_pearl Re: Plotkarka 02.01.12, 18:44 Ostatni odcineg był mega ekscytujący Nie wiem jak ja wytrwam do 16 stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Plotkarka 02.01.12, 19:30 ja byłam nieźle wkurzona na Ivy. chciałam ją zasztyletować przez komputer. niby wiem, że Chuckowi nic nie będzie, ale wolę się upewnić. poza tym, już sama nie wiem, w co wierzyć. bo niby wszystko wskazuje na to, że Blair będzie z nim, ale skąd wzięły się zdjęcia B. w sukni ślubnej, które kotek jakiś czas temu opublikował? czyżby Louis powrócił? :c Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemat Re: Plotkarka 02.01.12, 19:44 Mnie też to denerwuje ale jeżeli by wzięła ślub z Luisem to podobno ma uciec z przed ołtarza więc wszystko jest możliwe nie mogę się już doczekać . Chciałabym aby była z Chuckiem zmienił się i jest idealny dla niej . Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Plotkarka 02.01.12, 21:08 Chuck i Blair to idealna para i prędzej czy później będą razem. mimo iż jestem wielką fanką tej dwójki to szkoda mi w tym wszystkim Dana. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Plotkarka 03.01.12, 19:13 Dan powinien wrócić do Sereny. oni do siebie pasują :3 Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Plotkarka 03.01.12, 19:24 @roxy11 też tak uważam, w plotkarze wszystko się może zdarzyć, więc nie traćmy nadziei ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemat Re: Plotkarka 03.01.12, 19:40 Podobno Serena na samym końcu ma być z Natem Odpowiedz Link Zgłoś
rockmafia_ Wie ktoś gdzie można obejrzeć 11 odcinek 5 sezonu? 03.01.12, 19:48 Bądź kiedy będzie gdzieś dostępny? Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 19:52 leci jeszcze w TV? jeśli tak to o której i na którym programie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemat Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:02 około 12 na tvn ostatnio był ;d Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:19 mi się wydaje, że już się skończyło ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemat Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:21 To nie wiem ;d jezu jeszcze tylko 13 dni ;d Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:27 u mnie +około 4, bo trzeba jeszcze poczekać na napisy : D Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 03.01.12, 20:43 Też czekam na odcinek, CHUCK CHUCK CHUCK . Niech wreszcie bedą razem xd Odpowiedz Link Zgłoś
leightonlove Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 19.06.12, 23:17 Aktorzy na razie milczą jak zaklęci, ale wszyscy przeczuwają wielki szczęśliwy finał Blair i Chucka! Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly19 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 05.01.12, 21:29 taaak Chuck najlepszy!!! <3 Teraz biorę się do czytania serii książek Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemat Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 06.01.12, 18:52 Przeczytałam 1 i muszę stwierdzić ze nie jest tak interesująca . nie brałam się już nawet za drugą nie ma tam cheir. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 21.01.12, 19:34 to nienormalne, ale ostatnie odcinki GG wywołują u mnie wyłącznie łzy. ale ten odcinek był wyjątkowo smutny. ucieszyłam się ze zniknięcia Plotkary, ale jej powrót ma swojego plusa. dzięki niej Nate odkrył, że Blair wsiadła nie do tego samochodu co trzeba, więc wypadek nie był znakiem od Boga. a tym samym wszystko inne odwodzące B. od powrotu do Chucka było przypadkiem. jak zwykle dopowiadam sobie szczęśliwe zakończenie :3 Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 21.01.12, 21:10 Gdzie mogę oglądnąć 11 odcinek?! Na iitv.info już nie ma;/ Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 22.01.12, 14:09 ja mam na kompie ściągnięty, więc gdybyś chciała mogę ci wysłać na maila. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 02.02.12, 19:58 oglądałyście ostatni odcinek???! Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly19 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 18.02.12, 13:21 Wiecie może czy będzie następny sezon, czyli 6?? Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Forum Fanów Plotkary . ; d 18.02.12, 14:00 będzie, CW potwierdziło, że parę seriali, w tym Plotkara jest bezpieczna. zresztą masz linka. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
jowi95 Re: Forum Fanów Plotkary 18.02.12, 15:47 To fantastycznie! Ciekawe,jak dalej potoczą się losy elity z Upper East Side ... Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Podejrzewałyście.. 18.02.12, 16:12 .. Louis o takie zamiary w stosunku do Blair? I co myślicie o niej samej: Co ona robi?! Niby kocha Chucka, a tu całuje się z Danem- czy scenarzyście nie mieszają za bardzo? Chyba kończą im się pomysły na serial. Tak czy inaczej: CHAIR ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Podejrzewałyście.. 19.02.12, 19:55 nie wierzę w to, co piszę, ale obecna fabuła GG zaczyna mnie nudzić. mam wrażenie, że scenarzyści idą w złym kierunku. chyba masz rację z tym brakiem pomysłów. Dan i Blair? to błąd. wolałabym, aby ich relacja była podobna do relacji Chucka i Sereny - dobrze ze sobą współpracują i są przyjaciółmi. mam nadzieję, że to wszystko zacznie ŻYĆ, tak jak było kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
wisshy Re: Podejrzewałyście.. 25.02.12, 15:56 Witam, zechciałabym zgodzić się z wypowiedzią użytkowniczki roxy11. Ja również uważam, że scenarzyści popełniają błąd tworząc parę - Blair & Dan - pomimo iż w serialu musi się coś dziać to ich "związek" nie wzbudza "tego czegoś" co wzbudza relacja - Blair & Chuck - oraz pozostaje jeszcze kwestia przyjaźni Sereny, która nie dawno wyznała miłość Danowi oraz to, że Blair obiecała Chuckowi, że na niego zaczeka. Te wątki są po prostu w pewien sposób sprzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś