agapi 18.09.11, 17:05 Kilka minut temu nasi rodacy wygrali z Rosją 3:1 w meczu o brązowy medal Mistrzostw Europy 2011! To był piękny mecz. Oglądałyście? Jak się czujecie po wygranej naszych chłopaków? ) Ja jestem po prostu wniebowzięta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fun Re: Mamy brąz!!!!! 18.09.11, 19:27 Taaak wygrana z Rosją jest jak złoto. Świetny mecz dziwne że kotek o tym nie napisałBrawa dla chlopaków! Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: Mamy brąz!!!!! 18.09.11, 19:35 nie oglądałam, ale wiedziałam, że wygramy - takie przeczucie xD brawa dla chłopaków! wreszcie jakiś sport, w którym jesteśmy naprawdę dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaurbanska Re: Mamy brąz!!!!! 18.09.11, 20:11 no oczywiście że oglądałam <3 Jestem ich największą fanką A co do wygrany to się spodziewałam z takiego zwrotu akcji Jesteśmy Najlepsi i tylee ! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Mamy brąz!!!!! 18.09.11, 20:13 Słyszałam. W ESCErock między kolejnymi utworami relacjonowali przebieg spotkania. Chłopakom należą się gratulacje - nasi rodacy zdobyli już drugi ważny tytuł w tym roku! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Mamy brąz!!!!! 21.09.11, 12:47 Zgadzam się. Bardzo dziwne, że kotek o tym nie napisał. Przecież to tak ważne wydarzenie dla Polski i Polaków! Ale co się dziwić... Teraz możemy tylko przeczytać o Amy Winehouse (o której wcześniej kotek nie pisał, o, zgrozo! ;/) i o tym, co Bieber zjadł na kolację -.- Odpowiedz Link Zgłoś