klaudia_1996 24.10.11, 18:23 Tak jak wyżej, moje pytanie brzmi: "Czy lubicie siebie"? Co chciałybyście w sobie zmienić? A może chciałybyście byc kimś innym? Ja naprzykład siebie nie lubię i ciężko mi z myślą, że będę musiała się znosić do końca życia -.- A jak jest z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick_zajety Re: Lubicie siebie? 24.10.11, 19:17 Lubie siebie. To pozwala mi mieć w nosie czy lubią mnie inni. Nie musze o nikogo zabiegać Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 24.10.11, 19:32 z wyglądu nie , ale jeżeli chodzi o charakter to co tu dużo mówić jestem zajebista i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
fanclubkovu Re: Lubicie siebie? 24.10.11, 19:42 Jasne że tak! Jestem jaka jestem i mi to nie przeszkadza i nikt mi nie wmówi że mam się zmienić! Kiedy ktoś mnie obraża lub mój gust to prosz bardzo niech se to robi. Ponieważ zmienić mnie jest trudniej niż przenieść górę. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Lubicie siebie? 24.10.11, 19:53 Ja siebie nie lubię. Ja siebie kocham! I przynajmniej raz dziennie pławię się w samozachwycie Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Lubicie siebie? 24.10.11, 20:00 Nienawidzę siebie i wolałabym się nie urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
martaforever Re: Lubicie siebie? 24.10.11, 20:09 ja lubie siebie i nic bym nie chciała zmieniać ; Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Lubicie siebie? 24.10.11, 22:01 Tak różnie to bywa . Czasem tak czasem nie Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Lubicie siebie? 24.10.11, 22:06 oczywiście że siebie kocham <3 mmła ;** akceptuje to jaka jestem i nie chce nic w sobie zmieniać bo gdybym była tak perfekcyjna i wgl to by było bez sensu .. a tak każdy ma swoje wady i zalety ja swoje akceptuje ;D hahahah . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
saori Re: Lubicie siebie? 25.10.11, 17:36 Mam swoje wady i zalety, ale lubię siebie w pełni taką jaka jestem. c; Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Lubicie siebie? 25.10.11, 17:39 Lubię siebie. Gdybym siebie nie lubiła, to bym była, jak te dziewczyny z mojej klasy: nie szanujące siebie tapeciary. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Lubicie siebie? 25.10.11, 18:22 Czy lubię? Hmm.. Bardziej akceptuję to, jaka jestem, ale nie powiedziałabym, że siebie jakoś tak bardzo lubię. Czasem zastanawiam się, jak ludzie ze mną wytrzymują, a innym razem cieszę się z tego, że urodziłam się taka, a nie inna. :] Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Lubicie siebie? 25.10.11, 20:55 Zależy czasem mam wrażanie,że jestem beznadziejna,a innym razem po prostu jestem z siebie dumna i wprost siebie kocham.W sumie to tak jest pół na pół,bo wkurza mnie to,że jestem nieśmiała i za to siebie nie lubię!! Odpowiedz Link Zgłoś