Dodaj do ulubionych

Suche włosy ... !

25.10.11, 20:54
A więc tak. Mam lekko kręcone, puszące się i BARDZO SUCHE włosy. Takie jedno wielkie siano uncertain
Najbardziej chodzi mi o to, żeby je odżywić. Jakby co to nie suszę ich, nie prostuję, ani nic. Mam je do ramion, są bez łupieżu smile
Poradźcie mi jakieś odżywki, żeby zapobiegły tej 'suchości'. Jakieś szampony czy coś. Najlepiej takie ogólnodostępne, np. w Rossmannie big_grin
Bardzo proszę o pomoc !
Z góry dziękuję tongue_out
Obserwuj wątek
    • colorova tu.ta.j 25.10.11, 21:11
      Polecam odżywkę z Gliss Kur'a jest śiwetna i wydajna smile więcej o niej tu:
      modnieiurodnie.blogspot.com/2011/09/odzywki-na-zniszczone-wosy.html
      Odżywka nawilażająca Babuni z Joanny za 5-6zl w Rossmanie extra gładkie i łatwe w rozczesywaniu włosy smile
      modnieiurodnie.blogspot.com/2011/09/cos-na-wos.html
      Szampon intensywne wygładzanie z jedwabiem od Ziaji:
      modnieiurodnie.blogspot.com/2011/09/taakie-gadkieeziaja.html
      Odżywka z Syossa tez jest dobra- intensywne nawilżanie włosów suchych i łamliwych
      kup mała buteleczkę z 3 zł na próbę

Wszystkie one nadają się idealnie do suchych włosów ponieważ ja mam też suche i ich używam smilesmile
    • juanita7 Re: Suche włosy ... ! 30.10.11, 21:44
      Wypróbuj niebieską serię Herbal Essences "Nawilżenie po brzegi" - na moich włosach egzamin zdał śpiewająco. Z suchego siana zrobił zdrowo wyglądające,pełne blasku, dobrze nawilżone włosy.
    • kamiles d 19.01.12, 22:32
      moja dziewczyna ostatnio czytała to
      porostwlosow.net.pl/2011/12/18/szampon-nia-do-wlosow-suchych-i-farbowanych-wyczerpujaca-recenzja/
      mam nadzieję, że pomogłem big_grin
    • she. Re: Suche włosy ... ! 23.01.12, 17:12
      chyba najlepsze są jedwabie, przynajmniej mi bardzo pomogły, no i te zestawy do włosów zniszczonych i suchych Syoss'a, Garniera czy Nivei suspicious
      • dianikala Re: Suche włosy ... ! 23.01.12, 17:28
        Ja polecam ci Timotei po tej serii szamponów mam piękne włosy.
    • quera Blog o włosach 23.01.12, 18:31
      Hej smile
      Jeśli szukasz dobrych produktów do włosów i informacji o ich pielęgnacji, to zapraszam na mojego bloga smile planet-quera.blogspot.com
      • you_x Re: Blog o włosach 23.01.12, 19:34
        Hm... NIe wiem jakie ci poradzić odżywki bo ja nawilżających odżywek nie muszę używać więc nie jestem obeznana smile
        Ale przyda Ci się jedwab na pewno. Ja mam z Joanny (o ile dobrze pamiętam, bo nie jestem pewna ;/) i jest super. Ale zresztą każdy jedwab z 'lepszej firmy' Ci pomoże big_grin Codziennie gdy masz juz wlosy ułożone i wgl dajesz sb jedną-dwie kropelki na dłonie i wcierasz we włosy smile
    • czekoladka14 Re: Suche włosy ... ! 23.01.12, 19:36
      Na to jest dobry HEADandSHOULDER
    • miley115 Re: Suche włosy ... ! 23.01.12, 20:12
      lifewithdelias.blogspot.com/ Polecam Ci szampon i odzywke Pantene Aqua light. Ten produkt jest warty polecenia w 100%. Calkiem niedawno mialam suche, niemile w dotyku wlosy. Duzo szukalam dobrych szamponow, az znalazlam ten. Juz po pierwszym umyciu widac efekt. Wlosy sa delikatne i miekkie. Polecam! A tak przy okazji podalam Ci moj blog, wpadaj tam czasami. Mam rozne modowe aktualne outfity i porady. Zdarza sie takze tematy na temat urody ; )
    • she. Re: Suche włosy ... ! 24.01.12, 14:28
      mam jeszcze jedno.. wczoraj znalazłam olej kokosowy, który podobno jest bardzo dobry na suche i zniszczone włosy, nie wiem czy w miastach można dostać ten olej ale na różnych stronach typu mazidla.com/strona-glowna.html albo www.zrobsobiekrem.pl/ są dostępne. na wizażu są tematy o tym, więc możesz poczytać. jest też dobry na sylwetkę i skórę. sama chcę go wypróbować, może się sprawdzi smile
      • rockowa941 Re: Suche włosy ... ! 25.01.12, 22:30
        moze idz do sklepu spytaj pania pracujaca moze ci pomoze w wyborze albo zapytaj fryzjera
    • fuckthebanana Re: Suche włosy ... ! 08.02.12, 11:02
      Według mnie, najlepiej nawilżającą odżywką jest ta Mrs Potter z aloesem do włosów suchych i zniszczonych. Nic mi tak nie nawilżyło włosów, jak ona. Tylko są dwa minusy, które pewnie cię od niej odstraszą - Przed używaniem jej, włosy mogłam myć co trzy,cztery dni i się nie przetłuszczały. Teraz muszę codziennie, czasem uda się co dwa dni. Do tego włosy po niej strasznie wypadają. W ciągu dnia pół garści się zbierze. Chociaż zauważyłam,że z czasem coraz mniej ich wypada. W każdym bądź razie, włosy po niej wyglądają świetnie i są strasznie miękkie, dlatego ją polecam (;
      • paulinka_us5 świetny blog o włosach, na pewno Ci pomoże. 08.02.12, 11:38
        Ja sama z niego korzystam i mogę polecić. Na pewno znajdziesz tam coś dla siebie.
        anwena.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka