miley_55 28.10.11, 18:56 Słyszeliście o nich? Jeśli tak, co to o nich sądzicie? Który jest według Was najładniejszy? Uważam, że są godni polecenia. Muzyka świetnie nastraja do świata, szczególnie ich pierwszy singiel 'What makes you beautiful'.; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sar1812 Hmm.. 28.10.11, 19:09 ja szczegolnie za nimi nie przepadam. Mieszkam w anglii i ogladalam x factora kiedy w nim byli i moze to uraz po tym jak moja ulubienica odpadla a oni przeszli I dziewczyny z mojej klasy ciagle spiewaja te piosenke wiec mi troche dziala na nerwy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: odświeżam 15.11.11, 15:42 KOCHAM ICH !! nowy singiel jest całkiem całkiem ogólnie może nie mają świetnych głosów, ale nie powiem że są żli.. najbardziej podoba mi się Harry i Liam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ <3 16.11.11, 18:22 uwielbiam ich najbardziej podoba mi się Harry, ma piekny głos i te jego włosy Odpowiedz Link Zgłoś
patitka123 Re: One direction 17.11.11, 16:00 Wiesz... Lubię piosenkę 'What makes you beautiful', ale nie mam na nich wielkiego szału. Nawet nie znam ich imion więc nie potrafię na więcej odpowiedzieć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: One direction 24.11.11, 19:13 nie znam. jakieś nowe gwiazdy disneya? Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde nie ma fanów one direction?! 28.11.11, 17:31 ja szczerze mówiąc dostałam na ich punkcie szału ! kocham ich po prostu <3 a najbardziej Harry'ego ! jego włosy, a uśmiech?! jego uśmiech mnie rozbraja.! i jest taki chłopięcy i słodki ah kocham takich ! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 Re: nie ma fanów one direction?! 01.12.11, 20:03 Mój ulubiony oczywiście Harry <33 Ma to cos, co czyni go wyjątkowym . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: . 30.11.11, 16:36 osoby zainteresowane zespołem ONE DIRECTION proszone są o `lajkowanie` strony na facebook'u pt. ONE DIRECTION POLSKA oraz czynne udzielanie się na niej..serdecznie zapraszam !! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: One direction 01.12.11, 22:28 Uwielbiam ich. Piosenki strasznie wpadają w ucho, nie można usiedzieć przy nich spokojnie. No i kocham ich wszystkich <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: One direction 04.12.11, 19:12 mój Boże, kocham ich. śpiewają genialnie. mój ulubiony ? raczej moi ulubieni : Styles, Malik, Tomlinson. najładniejsi ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx One direction :) 07.01.12, 21:58 lubię ich ale nie mam jakiegoś szału Najbardziej lubię Harry'ego nie wiem dlaczego po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: One direction 04.12.11, 19:27 wiem o nich tylko tyle, że wygrali X-Factor. a piosenka fajna, taka pozytywna. tak na marginesie ile oni mają lat? Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 Re: One direction - gwiazdka_97 04.12.11, 19:35 gwiazdka_97 napisał(a): > wiem o nich tylko tyle, że wygrali X-Factor. a piosenka fajna, taka pozytywna. > tak na marginesie ile oni mają lat? Harry 17, Niall, Liam i Zayn 18, and Louis 19.; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: nie wygrali. zajęli 3. miejsce w X Factorze : 04.12.11, 19:57 jeden czort. wiadomo, że znani z X-Factor. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: One direction 04.12.11, 19:47 Od kilku dni ciągle słucham ich jednej piosenki. ;D Uważam, że Liam ma najlepszy głos, ale lubię tez głos Harrego. :p I akcent Harrego jest cudowny. ♥ Niall jest ładny i ma fajny głos- też go lubię. Ale nie mogę się przekonać do Louisa, jego głos na castingu mi się nie podobał. :x i do teraz mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 są okej :D 04.12.11, 19:46 ogólnie nie słucham takiej muzyki,ale po przesłuchaniu ich płyty stwierdzam,że jest ok. piosenki typowe do grania w tle,podczas jazdy w samochodzie..ogólnie do radia który najładniejszy? wszyscy po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: są okej :D 04.12.11, 19:57 już raz to napisałam, ale napiszę i drugi kocham ich, wszystkich po kolei nie potrafię wybrać jednego, bo wszyscy mają w sobie to "coś" co przyciąga Harry- włosy Louis- Louis to Louis, on jest idealny i lubi dziewczyny które jedzą marchewki xd Liam- głos, prawdopodobnie najlepszy na castingach Niall- jego Irlandzki akcent powala na kolana *.* i jest przy tym taki kochany i kocha jeść, jeść, jeść. Zayan- Boże, on cały. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: One direction 04.12.11, 20:00 sama się sobie dziwię ale ich lubię a z fascynacji wyglądem chłopaków z boysbandów wyrosłam. a piosenki są ok a szczególnie ten nowy singiel jak go słucham czuję się jakby już niedługo miały być wakacje i wgl. bardzo pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: One direction 04.12.11, 20:07 ten Liam strasznie przypomina mi Maćka Musiała Odpowiedz Link Zgłoś
alisia7878 Kocham! 04.12.11, 20:46 Kocham ich ! Co chyba zresztą widać po moim profilu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaa14 Re: One direction 04.12.11, 21:34 Uwielbiam ich <3 Oprócz "What makes you beautiful" Uwielbiam też "Gotta be you" Polecam ta piosenka jest przecudna ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: One direction 04.12.11, 21:54 KOCHAM HARRY'EGO! bardzo podoba mi się "same mistakes" i "more than this" ale i tak kocham wszystkie ich piosenki! kocham Harry'ego, nawet nie wiecie jak bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: serduchowo 05.12.11, 19:41 to tylko twoje domysły, ja tego nie napisałam... lubię wszystkich, ale harry'ego najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
kate_0510 Re: One direction 04.12.11, 22:31 Sa moim ulubionym zespolem, mieszkam w anglii i ogladalam ich jak byli na xfactorze (szkoda ze zajeli 3 miejsce a nie 1) nie moge sie doczekac ich koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ star.me 05.12.11, 15:52 haha, jak oni przyjadą kiedykolwiek do Polski to ja zostanę baletnicą nie maja tu za wielu fanów, no ale.. nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde KOCHAM ! 05.12.11, 16:13 rany uwielbiam każdego z nich za to kim są, za to że nie boją się `pedałkowatego` zachowania KOCHAM ICH ZA TO <3 nie boją się wyrażac własnych uczuc, tak jak w dokumencie One Direction a year in the making kiedy Harry prawie płacze i nie wie co powiedziec..aww <3 Harry : najlepszy z całej 5, jest taki słodki i chłopięcy, włosy, oczy i uśmiech kocham Liam : jest wgl bardzo ładny i włosy jego także Louie : on jest śmiechowaty ;D Zayn : ohh jego długie rzęsy i jego karnacja ;] Naill : nie wiem dlaczego ale uwielbiam go haah ! zapraszam na ONE DIRECTION POLSKA na facebooku, dużo zdjęc, plotek informacji Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: One direction 05.12.11, 16:38 moim zdaniem, to jakieś najzwyklejsze w świecie chłopaszki, którym zachciało się być sławnym. i tyle. nie wprowadzają nic nowego. za jakiś czas po prostu znikną i na tym się skończy ich błyskotliwa kariera. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia AA <3 !! 05.12.11, 16:50 uwielbiam! Harry najpiekniejszy glos i w ogole swietny, fajny jest tez Niall a najlepsze piosenki: moments, more than this, same mistakes, i wish Odpowiedz Link Zgłoś
onedirectionfan Re: One direction 24.12.11, 11:19 Ja KOCHAM 1D!!! Najbardziej lubię Nialla!! Jest taki słodki Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka KTO TO JEST?! 27.12.11, 11:52 Od kilku tygodni, gdzie nie wejdę tam oni... kwejk, best, fejbuk, kotek... a ja się pytam kim oni są i czemu się nimi tak jaracie ?! Wybaczcie, ale nie wypowiem sie na ten temat, iż, gdyż nie mam pojęcia co to jest . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 01.01.12, 21:41 Przepraszam, że to napiszę ale są denni. Słodziutki boysband który nic nowego nie wnosi. No i zbyt eeem, urodziwi nie są, wg mnie przynajmniej. Poza tym jakiś wybitnych wokalnych umiejętności nie posiadają a słuchałam ich występów w X Factor : > Jak usłyszałam w ich wykonaniu piosenkę Bonnie Tyler, "Total Eclipse Of Your Heart" to myślałam, że padnę... Ciekawa charakteryzacja! Poza tym zrobili z tej piosenki jakieś disco polo... Hahahahahhahahahahahahhahhaahahahahahhahahahahah komiczne. Odpowiedz Link Zgłoś