Dodaj do ulubionych

One direction

28.10.11, 18:56
Słyszeliście o nich?
Jeśli tak, co to o nich sądzicie? Który jest według Was najładniejszy? smile
Uważam, że są godni polecenia. Muzyka świetnie nastraja do świata, szczególnie ich pierwszy singiel 'What makes you beautiful'.; )
Obserwuj wątek
    • sar1812 Hmm.. 28.10.11, 19:09
      ja szczegolnie za nimi nie przepadam. Mieszkam w anglii i ogladalam x factora kiedy w nim byli i moze to uraz po tym jak moja ulubienica odpadla a oni przeszli uncertain
      I dziewczyny z mojej klasy ciagle spiewaja te piosenke wiec mi troche dziala na nerwy ;D
      • miley_55 odświeżam 29.10.11, 11:17
        • be_my_dream_xde Re: odświeżam 15.11.11, 15:42
          KOCHAM ICH !!
          nowy singiel jest całkiem całkiem wink
          ogólnie może nie mają świetnych głosów, ale nie powiem że są żli..
          najbardziej podoba mi się Harry i Liam <3
          • olaya_ <3 16.11.11, 18:22
            uwielbiam ich smile
            najbardziej podoba mi się Harry, ma piekny głos i te jego włosy serce
    • patitka123 Re: One direction 17.11.11, 16:00
      Wiesz... Lubię piosenkę 'What makes you beautiful', ale nie mam na nich wielkiego szału. Nawet nie znam ich imion więc nie potrafię na więcej odpowiedzieć ;P
    • mandy_jonas Re: One direction 24.11.11, 19:13
      nie znam. jakieś nowe gwiazdy disneya?
      • be_my_dream_xde nie ma fanów one direction?! 28.11.11, 17:31
        ja szczerze mówiąc dostałam na ich punkcie szału ! kocham ich po prostu <3
        a najbardziej Harry'ego ! jego włosy, a uśmiech?! jego uśmiech mnie rozbraja.!
        i jest taki chłopięcy i słodki ah kocham takich ! wink
        • miley_55 Re: nie ma fanów one direction?! 01.12.11, 20:03
          Mój ulubiony oczywiście Harry <33 Ma to cos, co czyni go wyjątkowym . ;D
    • hellyeahlucy . 28.11.11, 17:59
      ' Który jest według Was najładniejszy?'

lol?
      • be_my_dream_xde Re: . 30.11.11, 16:36
        osoby zainteresowane zespołem ONE DIRECTION proszone są o `lajkowanie` strony na facebook'u pt. ONE DIRECTION POLSKA oraz czynne udzielanie się na niej..serdecznie zapraszam !! wink
    • trufla Re: One direction 01.12.11, 22:28
      Uwielbiam ich. Piosenki strasznie wpadają w ucho, nie można usiedzieć przy nich spokojnie. No i kocham ich wszystkich <3
    • julka_18 kooocham ich *.* 02.12.11, 20:52
      szczególnie Harrego i Liama big_grin
    • star.me <3 One direction<3 04.12.11, 18:21
      serce
    • cotton.caandyy. Re: One direction 04.12.11, 19:12
      mój Boże, kocham ich. śpiewają genialnie. mój ulubiony ? raczej moi ulubieni : Styles, Malik, Tomlinson. najładniejsi ^ ^
    • natala_nati Onedirection 04.12.11, 19:14
      serceserceserceserceserceserceserceserceserceserce

to chyba mówi samo za siebie co ?
      • xxfankajbxx One direction :) 07.01.12, 21:58
        lubię ich ale nie mam jakiegoś szału smile Najbardziej lubię Harry'ego nie wiem dlaczego po prostu smile
    • gwiazdka_97 Re: One direction 04.12.11, 19:27
      wiem o nich tylko tyle, że wygrali X-Factor. a piosenka fajna, taka pozytywna. smile tak na marginesie ile oni mają lat?
      • miley_55 Re: One direction - gwiazdka_97 04.12.11, 19:35
        gwiazdka_97 napisał(a):

> wiem o nich tylko tyle, że wygrali X-Factor. a piosenka fajna, taka pozytywna.
        > smile tak na marginesie ile oni mają lat?

Harry 17, Niall, Liam i Zayn 18, and Louis 19.; )
      • martunia1 nie wygrali. zajęli 3. miejsce w X Factorze :) 04.12.11, 19:48
        • gwiazdka_97 Re: nie wygrali. zajęli 3. miejsce w X Factorze : 04.12.11, 19:57
          jeden czort. wiadomo, że znani z X-Factor. wink
    • monik4 Re: One direction 04.12.11, 19:28
      no słyszałam o nich, mają fajną muzę
      • kawaiikimie Re: One direction 04.12.11, 19:47
        Od kilku dni ciągle słucham ich jednej piosenki. ;D Uważam, że Liam ma najlepszy głos, ale lubię tez głos Harrego. :p I akcent Harrego jest cudowny. ♥ Niall jest ładny i ma fajny głos- też go lubię. Ale nie mogę się przekonać do Louisa, jego głos na castingu mi się nie podobał. :x i do teraz mi się nie podoba.
    • martunia1 są okej :D 04.12.11, 19:46
      ogólnie nie słucham takiej muzyki,ale po przesłuchaniu ich płyty stwierdzam,że jest ok. piosenki typowe do grania w tle,podczas jazdy w samochodzie..ogólnie do radia wink który najładniejszy? wszyscy po kolei wink
      • olaya_ Re: są okej :D 04.12.11, 19:57
        już raz to napisałam, ale napiszę i drugi wink

kocham ich, wszystkich po kolei serce
        nie potrafię wybrać jednego, bo wszyscy mają w sobie to "coś" co przyciąga smile
        Harry- włosy
        Louis- Louis to Louis, on jest idealny i lubi dziewczyny które jedzą marchewki xd
        Liam- głos, prawdopodobnie najlepszy na castingach smile
        Niall- jego Irlandzki akcent powala na kolana *.* i jest przy tym taki kochany i kocha jeść, jeść, jeść. big_grin
        Zayan- Boże, on cały.
    • angel1117 Re: One direction 04.12.11, 20:00
      sama się sobie dziwię ale ich lubię wink a z fascynacji wyglądem chłopaków z boysbandów wyrosłam. a piosenki są ok a szczególnie ten nowy singiel tongue_out jak go słucham czuję się jakby już niedługo miały być wakacje i wgl. bardzo pozytywnie
      • angel1117 Re: One direction 04.12.11, 20:07
        ten Liam strasznie przypomina mi Maćka Musiała tongue_out
    • alivemurderer Re: One direction 04.12.11, 20:13
      niby głos mają
      • alisia7878 Kocham! 04.12.11, 20:46
        Kocham ich !
        Co chyba zresztą widać po moim profilu : )
    • aniaaa14 Re: One direction 04.12.11, 21:34
      Uwielbiam ich <3 Oprócz "What makes you beautiful" Uwielbiam też "Gotta be you" wink Polecam ta piosenka jest przecudna ;***
    • serduchowo Re: One direction 04.12.11, 21:54
      KOCHAM HARRY'EGO! serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
      bardzo podoba mi się "same mistakes" i "more than this"
      ale i tak kocham wszystkie ich piosenki! kocham Harry'ego, nawet nie wiecie jak bardzo! serce
      • olaya_ serduchowo 05.12.11, 15:48
        aha, i kochasz tylko Harry'ego tak?
        miło.
        • serduchowo Re: serduchowo 05.12.11, 19:41
          to tylko twoje domysły, ja tego nie napisałam... indifferent
          lubię wszystkich, ale harry'ego najbardziej serce
    • kate_0510 Re: One direction 04.12.11, 22:31
      Sa moim ulubionym zespolem, mieszkam w anglii i ogladalam ich jak byli na xfactorze (szkoda ze zajeli 3 miejsce a nie 1)serce nie moge sie doczekac ich koncertu.
      • star.me One direction 05.12.11, 15:28
        niech do polski przyjadą !!! <3
        • olaya_ star.me 05.12.11, 15:52
          haha, jak oni przyjadą kiedykolwiek do Polski to ja zostanę baletnicą smile
          nie maja tu za wielu fanów, no ale.. nigdy nic nie wiadomo smile
          • be_my_dream_xde KOCHAM ! 05.12.11, 16:13
            rany uwielbiam każdego z nich za to kim są, za to że nie boją się `pedałkowatego` zachowania KOCHAM ICH ZA TO <3 nie boją się wyrażac własnych uczuc, tak jak w dokumencie One Direction a year in the making kiedy Harry prawie płacze i nie wie co powiedziec..aww <3
            Harry : najlepszy z całej 5, jest taki słodki i chłopięcy, włosy, oczy i uśmiech kocham
            Liam : jest wgl bardzo ładny i włosy jego także
            Louie : on jest śmiechowaty ;D
            Zayn : ohh jego długie rzęsy i jego karnacja ;]
            Naill : nie wiem dlaczego ale uwielbiam go haah ! wink
            zapraszam na ONE DIRECTION POLSKA na facebooku, dużo zdjęc, plotek informacji wink
    • sweet94 Re: One direction 05.12.11, 16:38
      moim zdaniem, to jakieś najzwyklejsze w świecie chłopaszki, którym zachciało się być sławnym. i tyle. nie wprowadzają nic nowego. za jakiś czas po prostu znikną i na tym się skończy ich błyskotliwa kariera.
      • pimpusia AA <3 !! 05.12.11, 16:50
        uwielbiam! Harry najpiekniejszy glos i w ogole swietny, fajny jest tez Niall big_grin a najlepsze piosenki: moments, more than this, same mistakes, i wish
        serce
    • onedirectionfan Re: One direction 24.12.11, 11:19
      Ja KOCHAM 1D!!! Najbardziej lubię Nialla!! Jest taki słodki smile
    • pusia16 Re: One direction 27.12.11, 11:21
      Też ich lubiębrawo Wszyscy ładnibig_grin
    • jonasofanka KTO TO JEST?! 27.12.11, 11:52
      Od kilku tygodni, gdzie nie wejdę tam oni... kwejk, best, fejbuk, kotek... a ja się pytam kim oni są i czemu się nimi tak jaracie ?!

Wybaczcie, ale nie wypowiem sie na ten temat, iż, gdyż nie mam pojęcia co to jest .
    • inbloom *______* 30.12.11, 20:46
      kto to ?
    • ladyfame Re: One direction 01.01.12, 18:34
      a ja uwielbiam ten zespół ;D
    • mweezy . 01.01.12, 21:41
      Przepraszam, że to napiszę ale są denni. Słodziutki boysband który nic nowego nie wnosi. No i zbyt eeem, urodziwi nie są, wg mnie przynajmniej. Poza tym jakiś wybitnych wokalnych umiejętności nie posiadają a słuchałam ich występów w X Factor : >
      Jak usłyszałam w ich wykonaniu piosenkę Bonnie Tyler, "Total Eclipse Of Your Heart" to myślałam, że padnę... Ciekawa charakteryzacja! Poza tym zrobili z tej piosenki jakieś disco polo... Hahahahahhahahahahahahhahhaahahahahahhahahahahah komiczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka