star.me 21.11.11, 13:05 tak jak w temacie Chcieli byście mieć sławnych rodziców ??? Ja osobiście nie , niechciała bym żyć w ich cieniu a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yorkie Re: Sławni Rodzice ??? 21.11.11, 18:10 Nie, nigdy! Nie chciałabym widziec swoich zdjęc na np. pudelku, czy innym szmatławcu z podpisem "ZOBACZ, JAK WYGLĄDA/UBRAŁA SIĘ/ITP. CÓRKA XXX!". A poza tym, nie mieliby dla mnie czasu. Chociaż... teraz też nie mają. Z pewnością miałabym fałszywych przyjaciół, znajomych itp., bo zwracaliby uwagę tylko na moich rodziców, nie na mnie. Nie, nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 są tego plusy i minusy... 22.11.11, 17:54 jak np. celebryci dostają zaprzenia na przedpremierowe pokazy filmów i jakieś takie imprezy, a z drugiej strony to jak jesteś już mniej więcej dorosła to musisz uważa na to co robisz bo później ciebie i rodziców obsmarują w jakimś tabloidzie... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Sławni Rodzice ??? 22.11.11, 18:00 Chciałabym, żeby Michael Jackson był moim tatą. A tak to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Sławni Rodzice ??? 23.11.11, 13:56 nie xd ja już bym wolała być sławna Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 a JA .. ? 25.11.11, 17:57 Tak bym miala z tego wiele korzysci.. a rodzice i tak teraz tez dla mnie czasu nie mają... phii... Odpowiedz Link Zgłoś
seli2 Re: a JA .. ? 03.04.12, 21:27 tak miałabym jakieś korzyści zresztą wiele by się nie zmieniło w końcu i tak niby byli ale nie mieli nigdy dla mnie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Sławni Rodzice ??? 07.04.12, 16:35 zdecydowanie nie. nie było by ich ciągle w domu, nie mieli by czasu i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Sławni Rodzice??? 07.04.12, 16:54 Sama nie wiem. Z jednej strony mogłoby to być ciekawe, ale z drugiej strony takie życie w blasku fleszy musi być męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Sławni Rodzice ??? 07.04.12, 19:52 Tak... Może też byłabym sławna. xD Odpowiedz Link Zgłoś