Dodaj do ulubionych

Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki?

25.11.11, 22:15
Ja tak około 25 zł
te pieniądze idą głównie na żele do mycia twarzy, kremy itd.
A wy co kupujecie i ile na to kasy wydajecie? To wasza zaoszczędzona kasa czy może dostajecie od rodziców na to? Bo ja niestety muszę sama zaoszczędzićsad
Obserwuj wątek
    • mandy_jonas Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 25.11.11, 22:31
      szczerze ci powiem że sama nie wiem ile wydaje. zazwyczaj każę kupować mamie.
    • dusssia Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 25.11.11, 22:46
      ciężko powiedzieć, w tym miesiącu wydałam stówe, ale za to mam juz spokój na jakiś czas, ale tak średnio na miesiąc jakies 25-50 zł.
    • monia12xd Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 29.11.11, 19:27
      nic. nie kupuję żadnych kremów i innych takich bo nie używam nigdy mi się nie chce tongue_out
    • foczka Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 29.11.11, 20:04
      korektor, błyszczyk , lakiery, tusz i cienie ale rzadziej
      plus kremy, toniki i peelingi xD
      no to tak 25 zł na miesiąc
      chociaż w niektórych miesiącach wydam zero
      w niektórych na sam błyszczyk cztery dychy xD
      ostanio porobiłam zapasy i kupiłam wszystko za 78 zł w tym jeszcze dużo czarncyh rzeczy ponieważ grałam widmo w przedstawieniu big_grin
      ale mam nadzieje że w najbliżysz miesiącach nie wydam dużo na kosmetyki ewntualnie musz ejak skończy mi się tonik czy coś
      ale w sumie to się nie maluje, jak na jakoś impreze to alkier, cienie i tusz
      a tak na codzień : błyszczyk, korektor którym zamalowywyuje pryszcze xD i wcześniej myje twarz tonikiem
      • lea147 Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 29.11.11, 20:21
        używam kosmetyków z under20 :
        * żel , tonik , puder antybakteryjny , krem na dzień
        a po za tym :
        * błyszczyk , tusz do rzęs , korektor , co mies. kupuje jakiś lakier do paznokci big_grin
        to hmm .. tak w przedziale 25 - 50 zł . co mies. dostaje kieszonkowe w wysokości 50 zł big_grin wiec , to co uzbieram mogę przeznaczyć na jaakaś fajną bluzkę czy coś big_grin
        czasem się zdarza , że nie używam podkładu bo nie mam krostek ani nic w tym stylu suspicious ale staram się kupować kosmetyki, trochę lepsze a nie : jest tusz za 10 .. biore .. nieee : ja muszę być pewna , że po tych kosmetykach nie bd miała gorszych krost czy coś w tym stylu big_grin pzdr. wink
    • yorkie Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 29.11.11, 20:31
      Maaaaało.
      Większośc idzie na jakieś żele, toniki, kremy, albo kredkę/tusz/puder jak się skończy, ale mi zwykle tego typu rzeczy wystarczają na długo.
      • answer Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 02.12.11, 13:42
        Średnio, dokładnie nie powiem, bo to moja mama płaci tongue_out
        Ale czasem jak idziemy z kumpelami do sql ( raz w tygodniu mamy na 10.30 ), to wejdziemy do drogerii i kupimy sobie jakiś lakier czy cooś.
        Oprócz tego kocham Sephorę, Douglasa i Yves Rocher, więc tam też się coś wyda xD

• sznuurowka Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 03.12.11, 22:02
          niewiele, wolę wydawac kasę na ciuchy,.
    • anja_ Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 03.12.11, 22:08
      nic.

używam mydełko, czasami korektor i żel oczyszczający. a to kupuję raz na 3-4 miesiące. różnie bywa. czasem ja kupuję, czasem rodzice.
      • roxy11 Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 03.12.11, 23:18
        kosmetyki kupuję mniej więcej co 3 miesiące, bo są bardzo wydajne. alby gdyby tak liczyć ceny, to wyszłoby ok. 100 zł.
    • charlotte__ Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 04.12.11, 18:05
      Bardzo mało.. Jak coś mi się kończy, to po prostu to kupuję..
      • duuumi Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 04.12.11, 19:36
        Jakos niewiele. Też kupuję, jak mi się coś skończy, więc dużo nie.
    • thylane . 22.12.11, 18:03
      Myślę, że coś około 500 zł. Wiele razy w miesiącu kupuje przeróżne kosmetyki do malowania się plus jeszcze jakieś tam mleczka, toniki, żele itp. Mam obsesję na punkcie kosmetyków. ; )
    • izzzi0003 Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 30.12.11, 18:40
      nie wydaję kasy na kosmetyki
    • zakochanie Re: Ile miesięcznie wydajecie na kosmetyki? 30.12.11, 20:00
      przyznaję się bez bicia, że potrafię całą zaoszczędzoną kasę wydać na lakiery do paznokci, xd. to nic, że maznęłam niektórymi tylko raz, to nic, że niektórymi wogóle nie malowałam paznokci, po prostu widzę ładny kolor, to kupuję. nie jestem w stanie ich wszystkich policzyć, zwłaszcza, że nie maluję paznokci zbyt często, ot na różne okazję, ale przynajmniej jeden plus taki, że mogę je sobie idealnie dobrać do stroju czy nastroju. do koloru, do wyboru.

tak to czasem kupię jakiś krem czy błyszczyk, zazwyczaj niektóre kosmetyki starczą mi na ponad miesiąc, więc nie kupuję ich często. poza tym, nie płacę z własnych pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka