polskalady 25.12.11, 14:24 kiedy chlopak pisze do mnie cały czas, że mnie kocha powinnam mu wierzyć??????? TAK CZY NIE ja juz sama nie wiem pomocyyyy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estrellaa Re: ods. 25.12.11, 14:50 zależy jaki chłopak i jaka sytuacja . ja osobiście uważam, że jeśli tylko pisze a nie obi nic żeby ci to pokazać , to widocznie nie wie co to słowo znaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
emila No cóż. 25.12.11, 16:06 I tak i nie. Jeżeli mówi Ci, że Cię kocha i tak dalej, to może chce Cię cały czas uświadamiać, że naprawdę Cię kocha, ale może tak tylko mówić, a w zupełności tak nie jest. Wierz mi, bardziej liczą się czyny niż słowa. Tak jak w reklamie: Wyraża więcej niż tysiąc słów. Odpowiedz Link Zgłoś
nicol9722 Re: tak czy nie !!!!pomocy 25.12.11, 22:29 wiesz to może być tylko zabawa .. bo jeśli tylko i wyłącznie pisze to raczej nie prawda jeśli cię "kocha" to zrobi coś więcej niż tylko napisze - ale to tylko moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: tak czy nie !!!!pomocy 25.12.11, 22:34 Mówi, że kocha, gdy nie jesteście jeszcze razem. Nie wierz mu. Słowa rzucone na wiatr, chyba nie zna mocy i znaczenia słowa "kocham". Odpowiedz Link Zgłoś