pauliska1212 26.12.11, 19:22 znacie jakieś fajne horrory? xd tylko nie coś w stylu piły, tylko o nastolatkach i jak dacie jakiś tytuł to krótki opis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashley1101 Re: horrory 26.12.11, 21:31 Osobiście polecam "Koszmar z ulicy Wiązów" Piątce przyjaciół mieszkających na jednej ulicy śni się ten sam, złowieszczy mężczyzna z oszpeconą twarzą, przerażającym głosem i ogrodowymi rękawicami z nożami zamiast palców. Każdego z nich terroryzuje w snach - tam, gdzie tylko on wyznacza zasady - a jedynym sposobem ucieczki, jest wyrwanie się z objęć snu. Kiedy jeden z nastolatków umiera, pozostali przekonują się, że to, co dzieje się w ich snach, dzieje się naprawdę, a jedynym sposobem na przeżycie jest nigdy nie zasypiać. Oto nadszedł czas zapłaty za dług pogrzebany w przeszłości. Aby ocalić życie będą musieli zanurzyć się w umyśle najbardziej przerażającego koszmaru ze wszystkich: Freddy'ego Kruegera. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: horrory 26.12.11, 21:45 Według mnie godnym polecenia filmem z gatunku horrorów jest "lęk". Tak mi się spodobał, że miałam chęć oglądać go drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: horrory 30.12.11, 23:47 ostatnio oglądałam widmo. ale nie polecam. jest Chiński. więc jest tam taki facet, którego ściga duch jego byłej dziewczyny. on jest fotografem i na zdjęciach ją tylko widać. ściga jego i jego 2 kolegów za to że ci koledzy ją zgwałcili a on nic nie zrobił i robił jej zdjęcia. Tamci umarli a on choć poturbowany, przeżył. ale ona nie znikła. ogólnie w ogóle mi się nie podobał i był okropny Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: horrory 30.12.11, 23:53 naznaczony był spoko. ogólnie nie oglądam dużo horrorów więc się nie znam ale ten mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś