Dodaj do ulubionych

Nightwish - Imaginarium

31.12.11, 11:53
Hej, wiem, że jest tu na tym forum troszkę fanów Nightwisha, więc chciałabym zapytać czy słuchaliście już ich najnowszej płyty? Co sądzicie? Czy tak jak ja nie możecie się doczekać filmu? Przy okazji zapraszam do przeczytania kilku słów o tym albumie TUTAJ.
Obserwuj wątek
    • rockowa941 Re: Nightwish - Imaginarium nie 31.12.11, 12:16
      nie slyszalam o tym wgl
    • hanisiaa Re: Nightwish - Imaginarium 31.12.11, 12:24
      mój tata jest miłośnikiem i filmu doczekać się niie może ^^
    • mweezy . 31.12.11, 13:08
      @rockowa941 a szkoda ; >
      @hanisiaa pozdrów tatę big_grin
    • mweezy ? 31.12.11, 14:29
    • edith_ Re: Nightwish - Imaginarium 31.12.11, 17:48
      Płyta jest dobra.Myślałam że będzie trochę inaczej brzmieć,a tu zaskoczeni(pozytywnie).
      Podobają mi się długie wstępy do piosenek np. "Scaretale"
      Moimi faworytami są:"Scaretale"(ukochana piosenkatongue_out), "Song Of Myself", "Slow, Love, Slow","Arabesque"-wyjdzie na to że wypisze wszystkie piosenki z płyty.
    • yorkie Re: Nightwish - Imaginarium 31.12.11, 18:36
      Ekhem... no ujmę to w ten sposób: dupy nie urywa, staniki nie latają.
      Z albumów z 'nowej ery' zdecydowanie wolałam "Dark Passion Play". Nie wiem zupełnie czemu, tak jakoś.
      Nie jestem jakoś specjalnie zachwycona, ale nie jestem też zawiedziona.
      Film chętnie zobaczę.
    • nessy96 Re: Nightwish - Imaginarium 01.01.12, 11:52
      no album jest świetny. najbardziej podobają mi się piosenki... praktycznie wszystkie tongue_out
    • mweezy . 01.01.12, 13:21
      @yorkie DPP był płytą bardzo smutną, nieco agresywną, na pewno bardziej klasycznie symfoniczną, power metalową i też była dobra. Cóż, każdy ma swój gust. Ja jestem wielbicielką całej ich dyskografii ale to coś tak nowego u nich, ze jestem oczarowana. smile
    • mweezy . 01.01.12, 13:23
      @edith_ ja też tak myślałam, podejrzewałam że to będzie coś innego od DPP, ale że aż tak...? ;D
      @nessy96 rozumiem, ja teraz ciągle zakochuję się w tych piosenkach, a to uwielbiam tę, a to tamtą... Za chwilę może mi się odmienić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka