Dodaj do ulubionych

Samobójstwo ?

08.01.12, 15:27
Czy któraś z was myślała o samobójstwie?
Czy wkurza was jak ktoś mówi o samobójstwie ?
Mnie to wkurza np. taka dziewczyna z klasy wzięła cyrkiel i sobie skórę na ręce tak rysowała DELIKATNIE. A wszystkie wokół niej latały i gadały PRZESTAŃ SIĘ CIĄĆ i CO TY ROBISZ. Naskórek sobie lekko zdzierała jak dla mnie dla popisu. A mówienie ZABIJE SIĘ wprost do każdego jest głupie no bo jak ktoś by się chciał zabić to by tego każdemu nie rozpowiadał raczej bo to jest bezsensowne. A po za tym jak by ktoś się chciał zabić t by się zabił a nie rozpowoadała JA SIĘ ZBIJE ITP.confusedsciana
Obserwuj wątek
    • sylwkaxd Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 15:45
      nienawidzę jak ktoś się próbuje ciąć dla popisu żeby pokazać jaki jest ''dorosły''
      nie lubię jak ktoś mówi cały czas '' Zabiję się''! mnie to drażni bo on jakby chciał się zabić to by się zabił shock
      • estrellaa Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 16:11
        myślę , że niektórzy myślą że to jest fajne tak się podjarać . nienawidzę czegoś takiego. od razu się wkurzam widząc np. wątki typu : chce się zabić ! boże, ogarnijcie . -,-
    • karcio345 Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 16:27
      Nie lubię jak ktoś mówi o samobójstwie..!! Niech to zachowa dla siebie.;P Ja mam po co żyć...;D I nie chcę się zabijać;^^winkwinkwink
    • mysiuniaxpp Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 18:05
      myślałam se kiedyś , ale wiadomo , że NIE na SERIO .
      a teraz dziecka mają tak pojebane w głowie , że właśnie dla lansu to chodzą i rozpowiadają takie pierdoły . u mnie w poprzedniej szkole była taka pi... co podobał się jej taki chłopak co się ciął to ta specjalnie się pocięła i jak koło niego przechodziła to specjalnie rękawy podwijała . teraz ; ' samobójstwo , cięcie się , narkotyki , fajki , alkohol ' to dla większości dzieci - tak naprawdę szpan dzięki , którym myślą , że znajdą akceptację u innych . ŻAL .. !
    • pauliska1212 Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 21:03
      na kotku też było kilka wątków "chcę się zabic" itd oczywiście zaraz wszyscy zaraz się martwią i piszą w odpowiedziach żeby tego nie robiła, pocieszają ją, moim zdaniem takie wyznania nie są odpowiednie na forum.. Moja koleżanka poznała w necie taką dziewczynę, gadają na skejpie, gg i ona cały czas jej pisze że chce to zrobić, a ta moja kol tylko się przez to martwi -,-
    • monia12xd Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 21:54
      a wiesz dziecka nie mają co robić to wypisują że się pozabijają a tak na prawdę robią to dla szpanu. przecież by narobili w gacie ze strachu. i to cięcie się, przecież to jest dla zdesperowanych nastolatek które rzucił chłopak czy co. teraz to te dzieciaki nie mają co robić, jakby wzięli się za naukę nic by im się nie stało.
    • diabolusxxx Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 22:06
      samobójstwo jest uczynkiem strasznym. czasem zdarzało mi się myślec o nim. i zawsze zdaję sobie z tego sprawę, że to głupie, bo tak naprawdę kocham życie i chcę bardzo długo życ i móc się cieszyc tym, co mam- bo chcę spełnic swoje marzenia. jednak niektórych dobijają problemy- może mniej poważne, a może bardziej i decydują się na ten krok, na który jednak nie powinni. smutne jest to, że decydują się na to najczęściej ludzie młodzi.
    • anja_ Re: Samobójstwo ? 08.01.12, 22:09
      mówiąc o samobójstwie wołają o pomoc.

z nosa nie biorą się takie myśli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka