van50 13.01.12, 23:55 jak go poznać? Wiecie żeby znaleśc sobie w ferie chłopaka. Jadę na ferie do babci do miasta i chciałabym przemuc nieśmiałość pomużcie. A wy macie jakiś plany z nimi związane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Chłopak na ferie. 14.01.12, 00:10 Nie wierzę. Po prostu nie mogę. Skoro jesteś tak genialną pisarką, to skąd te błędy ortograficzne? Powinnaś znać zasady pisowni, jeśli bierzesz się za "pisanie". Wiem, nie na temat, ale musiałam. Szukanie chłopaka na siłę jest bez sensu. Oczywiście, można się rozglądać, bo nie wiadomo, kiedy znajdzie się ktoś odpowiedni. Zachowuj się naturalnie, bo nie ma czego się bać. Faceci nie gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
van50 Re: Chłopak na ferie. 14.01.12, 00:19 Hmmm.... jeżeli chodzi o moje błędy to ja po prostu jak mi się spieszy i szubko piszę to nie patrzę na to jakie stawiam błędy o tyle.... potem nie chce mi się już ich poprawiać i daję takie jakie są ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Chłopak na ferie. 14.01.12, 09:09 Aha, no spoko. Ale takie błędy w pierwszym poście cholernie odstraszają.. Ludzie sobie mówią "ale gó...ara, szuka chłopaka a nawet porządnie jakiegoś słowa nie umie napisać" i po prostu rezygnują z udzielenia Ci odpowiedzi. Wierz mi napisać jakieś słowo poprawnie wcale nie jest takie trudne, możesz chociażby zerknąć do słownika ortograficznego albo wpisać to słowo w google.. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Chłopak na ferię; D 14.01.12, 11:36 To, że piszesz szybko, nie zwalnia Cię z obowiązku poprawnego pisania i nie jest żadnym wytłumaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Chłopak na ferię; D 14.01.12, 11:40 sorry, ale powiem szczerze.. -.- Ten cały wątek jest żałosny. A jeśli o chłopaka to już takiego znalazłam dla ciebie z kwiatami dla ciebie stoii.. widzisz.. Prawdziwy książe.. -.- XD Odpowiedz Link Zgłoś
van50 Re: Chłopak na ferię; D 14.01.12, 11:41 dobra dobra żadnych więcej błędów ok? A tak przy ortografia to faktycznie nigdy mi nie szła; DD Odpowiedz Link Zgłoś