Dodaj do ulubionych

Włosy Doczepiane ...

15.01.12, 11:58
Problem w tym, że mam strasznie "głupie" włosy . Nie chcą mi się układać, są strasznie naelektryzowane itd ... Pomyślałam o doczepach. Sprawdziłam na allegro i ... nie są aż tak drogie ja myślałam. Mam tylko pytanie czy można w nich spać i jaka jest gwarancja, że np kiedy będę w szkole się nie odczepią ? smirk
Obserwuj wątek
    • bellacullenx Re: Włosy Doczepiane ... 15.01.12, 12:30
      Według mnie jeśli chodzi o doczepy to tylko z naturalnych, prawdziwych włosów (cena ok 600/1000 zł) - są drogie ale jest gwarancja + wyglądają ładnie a nie to co sztuczne które wyraźnie się odznaczają.
    • pauliska1212 Re: Włosy Doczepiane ... 15.01.12, 12:52
      takie włosy mogą się odczepić w każdej chwili, a po za tym to widać, jak ktoś ma doczepiane, bo trudno znaleźć identyczny kolor do naturalnego i bardzo niszczą włosy
      • poompy Re: Włosy Doczepiane ... 15.01.12, 12:59
        pauliska1212 napisał(a):

> takie włosy mogą się odczepić w każdej chwili, a po za tym to widać, jak ktoś m
        > a doczepiane, bo trudno znaleźć identyczny kolor do naturalnego i bardzo niszcz
        > ą włosy
        Na clip in włosy się nie niszczą bo odpinasz kiedy chcesz ( ;
    • estera102 Re: Włosy Doczepiane ... 15.01.12, 15:32
      serio ?? jak doczepiane to tylko naturalne (a to jest drogie), ty chyba nie masz zamiaru kupić jakiegoś gówna na allegro i doczepić sobie w domu na jakieś klipy ?? od razu skojarzyła mi się podstawówka i moda na doczepiane, różowe pasemka
    • diabolusxxx Re: Włosy Doczepiane ... 15.01.12, 19:49
      z tego co słyszałam, to podbno niszczą naturalne włosy, a chyba nie chcesz, aby twoje ci wypadły i się bardziej zniszczyły. chociaż moja koleżanka raz sobie doczepiała a innym razem nie. i z jej włosami do tej pory wszystko jest w porządku.
      • rockowa941 Re: Włosy Doczepiane ... 15.01.12, 19:53
        zalezy czy mozesz je doczepiac kedy chcesz jesli sa na spinki to tak nie uszkodza ci wlosia ale bedzie widac ze to nie towje wosy
    • marsjanka115 x__x 15.01.12, 19:53
      ech no moje też były beznadziejne , wróć nadal są ale po poddaniu ich zabiegowi z użyciem prostownicy są nawet fajne smile ps dużo zależy od szamponu ja uwielbiam gliss kurr serce
    • your_nightmare Re: Włosy Doczepiane ... 15.01.12, 20:03
      Postaw na naturalność . Doczepiane brzydko wyglądają . Ale jeżeli twoje naturalne ci nie pasują , to idź do fryzjera i on może coś zaradzi . confused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka