kocica5678 Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 17:32 ja do rihanny a szczególnie teraz jak ma blond włosy Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 17:48 Hmm... nie grzeszę urodą , więc wątpię , aby jakaś sławna gwiazda miała 'choćby ' trochę podobieństwa do mojej osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
k.millcia21 Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 18:05 Moja przyjaciółka twierdzi, że z profilu jestem troszkę podobna do Justina Biebera Odpowiedz Link Zgłoś
zapiekanka Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 18:22 Trochę chyba do Kristen Stewart...a tak to do nikogo;P Odpowiedz Link Zgłoś
superpaula Do Seleny Gomez I love you Sel!! 08.02.12, 18:50 Pani od matmy mi tak powiedziała, ludzie ze szkoły, rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 18:53 Na mojej studniowce ciągle ktoś mi mówił, że wyglądam jak Adele przyznam, że ktoś mi nawet powiedział,ze nie wiedział,ze jestem taka ładna cóż, w końcu nie codziennie się chodzi w mocnym makijażu, długiej sukni i w niezłej fryzurze Odpowiedz Link Zgłoś
sweety123 Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 19:04 Do Niny Dobrev z Pamiętników Wampirów, nie mówię tego, przez to, że Ją lubię tylko stwierdzam fakty ostatnio jak oglądałam jej zdjęcia w internecie to dziadek podszedł i spytał się skąd tam są moje zdjęcia..Wgl moja pani od ruska tak stwierdziła, a to ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
lovaticziva Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 19:08 Mi znajomi i brat z mamą mówią, że jestem podobna do Cote De Pablo (NCIS) mam podobną karnacje i twarz ;] I identyczne włosy ! Ale z charakteru jestem zaś podobna do Zivy David, którą Cote gra ;] Odpowiedz Link Zgłoś
loleczkka Do kogo jesteście podobne 08.02.12, 19:20 Ja do Niny Dobrev ..... Bardzo się z tego cieszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 19:25 jestem podobna całkiem do nikogo . A czy ja kogoś porównuję do siebie . Ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
rogaliczek :) 08.02.12, 19:33 Ja jestem podobna do Joanny Osydy, czyli aktorki, która grała główną postać w serialu "Majka" Odpowiedz Link Zgłoś
pauli... Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 19:41 Nie zastanawiałam się nad tym i nie mam zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
sumimasen Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 19:46 Kilka osób mówiło mi że jestem podobna do Kristen Stewart. Odpowiedz Link Zgłoś
innamorato Re: Do kogo jesteście podobne? 09.02.12, 19:43 Trochę jestem podobna do Kristen Stewart, ale chyba najbardziej podobna jestem do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
majaaa17 Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 19:48 Twarz, sylwetka, włosy (podatne na kręcenie się) po mamie, ale wszyscy mówią, że wzrostem po tacie, bo przerosłam mamę i starsze siostry. xD A tak to... mówili, że jestem podobna do Vanessy Hudgens... ale ja nie widzę.. i za bardzo nie chcę widziec podobieństwa między nami... Odpowiedz Link Zgłoś
murder Ja jestem podobna do .... 08.02.12, 20:06 po trochu do Emilie de Ravin a po trochu do Amandy Seyfried. Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 20:05 Ja słyszałam, że do Demi Lovato .xd ;o Odpowiedz Link Zgłoś
mileyc Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 20:25 Wydaje mi się,że mam typ urody Ashley Greene albo Victorii Justice,ale bardzo podoba mi się uroda Angeliny Jolie czy też właśnie Olgi Kaczyńskiej,te duże usta i bardzo gęste włosy,chciałabym mieć tak zmysłowe usta jak one ) Odpowiedz Link Zgłoś
julsa12 Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 20:36 Mi mówią że do hany montany ;C XD Odpowiedz Link Zgłoś
nartia Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 20:50 Ja jestem podobna do emmy watson Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka. Do kogo jesteście podobni 08.02.12, 21:06 Moja mam mówi mi, że do Seleny Gomez i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nell_ Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 21:11 Ja jestem dziwnym połączeniem Seleny Gomez i Vanessy Hudgens O.o każdy mi to mówi ... xdd Odpowiedz Link Zgłoś
emily89744 Do kogo jestem podobna ? hymm.. 08.02.12, 21:13 Cuż tak właściwie to nie wiem, ewentualnie to mam takie włosy jak Selena Gomez a poza tym to chyba do nikogo sławnego nie jestem podobna xD Odpowiedz Link Zgłoś
mindi1999 Kristen Stewart 08.02.12, 21:23 Tak jak powyżej : ) Mam taką samą mimikę, jak ona, włosy, usta, dosłownie wszystko! Może nie oczy, bo są brązowe. Wszyscy mnie do niej porównują. Odpowiedz Link Zgłoś
aries Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 21:36 ja jestem do mojej siostry bliźniaczki xD ale moje znajome ze szkoły sa podobne do: Rihanny, Kasi Glinki, Taylor Swift, Lily Colins i Dody. serio Odpowiedz Link Zgłoś
emo_demo Re: Do kogo jesteście podobne? 08.02.12, 21:51 mi koleżanka cały czas wmawia, że jestem bardzo podobna do Audrey Hepburn, ale ja uważam, że w ogóle nie jestem podobna. Odpowiedz Link Zgłoś