Dodaj do ulubionych

Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?!

09.02.12, 14:54
jw.

nie mam pojęcia kim jest ta Lana, o której tak wszyscy mówią! sama nie wiem, za co oni ją lubią. owszem, kilka piosenek ma fajnych, jednak dla mnie jest to słodka dziewczynka, która zawdzięcza sławę tatusiowi. muzyka w XXI w. po prostu schodzi na psy. _ .

a wy, co o niej sądzicie?
Obserwuj wątek
    • lace Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 09.02.12, 15:09
      Sławna dzięki tatusiowi czy nie to i tak uważam, że warto na nią zwrócić uwagę ponieważ ma ciekawy głos i jej piosenki podobają mi się wink
    • pomyluna_ Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 09.02.12, 15:37
      ma dobre piosenki, a 3/4 dzisiejszych 'sław' zawdzięcza karierę rodzicom smile
      • smileyy776 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 09.02.12, 16:22
        na żywo jest okropna wg. mnie to córeczka tatusia,która nic sobą nie reprezentuje lubię tylko Video Games,ale jej nie ma sztuczne usta i w ogóle cała jest sztuczna...
        • kawaiikimie Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 09.02.12, 16:36
          Żadna jej pisoenka mi sie nie podoba. crying I dla mnie niestety jej ostatni występ na żywo był okropny, a tak w ogóle to jje zrobił taką krzywdę z tymi ustami?
    • lilii_95 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 09.02.12, 17:01
      to może warto sprawdzić coś w google, zamiast się użalać, hm?

• frydka tu. 09.02.12, 21:03
      czytałam o niej dużo i lubie ją. jej ojciec nie miesza się w jej karierę, tak, potwierdzał to jej menager. być może ulepsza nature, ale szczerze? gdyby inne kobiety mogły tak, na świecie naturalne piękno byłoby na wyginięciu. okej, teraz o Lanie, podobno jej wizerunek muzyczny, muzykę tworzy sztab speców. ale co z tego? ważne, że się podoba. wolę Lanę, która jest świetna, nawet jeśli swoich zasług tam ma mało od Rebeccy Black >.<
    • english Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 10.02.12, 12:38
      popieram @truskawa.
    • jagoda_ Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 10.02.12, 13:22
      kim jest? wpisz w google i wejdź w Wikipedię -,- proste
      co sądzę o niej? sądzę że ma świetny głos
    • flo. lana del rey, lizzie grant. nią jest. 10.02.12, 14:14
      ojejku, a może jeszcze powiecie, że jest okropna i w ogóle nie możecie na nią patrzeć, bo poprawiła sobie usta? na lanę się nie patrzy jak na modelkę, jej się słucha, a jeśli byłaś wiedziona tylko tymi dwoma singlami to ups, trudno. wydała dwie płyty, jeśli Cię to zainteresuje.
    • inbloom *______* 10.02.12, 15:11
      no wiem że jest ktoś taki , ale wgl nie ogarniam tej laski xD
    • monik4 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 10.02.12, 15:13
      Ona jest piosenkarką ^^ hahaha
    • lilit Lana Del Rey 10.02.12, 16:17
      Każda z was mówi jaka to potępiona jest Lana Del Rey bo ma bogatego ojca. To hipokryzja! Bieber, który nie ma nawet krztyny osobowości i głosu nazwany został "artystą", Lady Gaga, która o dziwo ma głos, ale dopiero płyta"Born this way" jest jako taka. Poza tym Lana od Gagi różni się tym, że nie musi zakładać sukienek z mięsa, nie musi wywijać dupą na scenie żeby przyciągnąć uwagę.
      Według mnie Lana Del Rey umie śpiewać na żywo [www.youtube.com/watch?v=F_W5EGMHdBE] i może jej piosenki nie są dopracowane ale jest w nich jakaś taka magia. Nawet w przeciętnym jak dla mnie "Off to the Races" coś jest a moim ulubionym kawałkiem jest "Carmen"
      Co do "imidżu" nie powiem że nie fajny, przyciągający uwagę. Co z tego, że powiększyła sobie usta. To raczej dodaje jej uroku niż odbiera. Jedyne co jest tutaj "nie halo" to jest jej wielka popularność (nie powinna przebić się do mainstreamu jak Gotye) i ten amerykański brak smaku. Amerykańską Adele nigdy nie będzie, drugą Lady Gagą również. Miejmy nadzieję że nie przestanie śpiewać to może jak skończy 30 lat coś z niej będzie.
    • nessy96 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 10.02.12, 17:54
      jej płyta jest świetna jak dla mnie. Na żywo umie śpiewać,a kotek i wszyscy się uczepili tego występu w SNL (btw. nie był ten występ najgorszy, Selena gorzej śpiewa a kotek i tak ją wychwala pod niebiosa) pozatym ona dopiero zaczyna kariere. szkoda że wszyscy patrzą tylko na jej usta.
    • jane_ Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 11.02.12, 22:48
      potnij się.

lana jak lana, ludzie biorą ją zbyt poważnie, a do niej z dystansem trzeba.
    • truskawa. Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 11.02.12, 23:18
      przykro mi, że niektóre osoby nie mogą dostrzec sarkazmu w zdaniu " kim ona w ogóle jest " czy " nie mam pojęcia kim jest ta Lana ".

a więc dla wszystkich niekumatych - to sarkazm, ironia, a nie prośba o przepisanie Wikipedii.
    • trusskawcia Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 11.02.12, 23:23
      Nie podoba mi się barwa jej głosu i w ogóle jakoś mi nie podchodzi.

Zapewne ludzie popodniecają się nią przez kilka miesięcy i tyle.
    • werka18 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 12.02.12, 10:43
      Ona właśnie bardzo fajnie śpiewa uncertain.
    • olcia456 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 12.02.12, 10:49
      Sama zbytnio nie wiem ale jakoś nie mam do niej przekonania uncertain
    • kielbaska2 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 12.02.12, 19:53
      moim zdaniem dzieki niej ta muzyka w miare nie schodzi na psy . Ma genialny i potęrzny głos, który potrafii wykorzystać . Przynajmniej nie jest gwiazdką Disneya jak co po niektóre gwiazdki, które piszczą a nie śpiewają . a z tym że muzyka XXI wieku schodzi na psy to by można było długo dyskutować, ponieważ niektóre gwiazdki nie powinny być gwiazdami a niektórych nie można obrazić bo mają świetne i świerze głosy . wszystko zależy od kwestii gustu. ;p
    • werka123 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 12.02.12, 21:00
      Bardzo fajną artystką ... smile
      • roxy11 Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 13.02.12, 13:20
        nie zachęciła mnie do zapoznania się z całą płytą, ten cały szum tak trochę przesadzony. gdzieś tam czytałam, bodajże na wikipedii, że z itunesa usunięto jej pierwszy album, bo okazał się niewypałem i wsadzono ją w kategorię debiutantki.
        • noicomipowiesz Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 14.02.12, 18:57
          hm.. ja lubię tylko jedną jej piosenkę - Video Games smile
    • mweezy . 13.02.12, 13:22
      Jest śliczna i dobrze śpiewa, ma dobre piosenki, jak na razie więc nie pozostaje mi nic innego jak obserwować i kibicować jej.
    • roksanaroxana wiem tylko tyle... 21.02.12, 02:21
      że wygląda jak glonojad. :3
      • yorkie Re: wiem tylko tyle... 22.02.12, 21:38
        Hahahahah, rozwaliło mnie to big_grin
        Chociaż jak tak się bliżej przyjrzec, to... rzeczywiście.
    • mydoubt. Re: Lana Del Rey - kim ona w ogóle jest?! 21.02.12, 08:58
      zrobiła dziewczyna karierę nie świecąc swoimi 'walorami'. zaciekawiła ludzi głosem, a nie skandalem. faktem jest, że są gusta i guściki, więc trudno żebyśmy wszyscy tutaj byli zgodni. c ;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka