Dodaj do ulubionych

Facebook...

05.03.12, 14:37
Założyłam sobie facebooka i udało mi sie dodac kilka ulubionych gwiazd i avatarek. Znalazłam facebooka osoby której szukałam wink, ale chodzi mi o to żeby ktoś mi objasnił o co idzie w fejsie? Co to są subskrybcje. Co zrobić żeby jak daje strone główną pojawiały mi się wpisy innych ludzi/gwiazd innych niż te które mam w 'informacje'. Powiedzcie mi co ciekawego można zrobić na facebooku itp.

Co napisać komuś żeby zaprosić go do znajomych?
Wiem jak to zrobić, tylko nie mam pomysłu co napisać temu komuś...

Nie śmiejcie sie ze mnie ze nie znam sie na facebooku.
Obserwuj wątek
    • monik4 Re: Facebook... 05.03.12, 15:01
      jak pierwszy raz założyłam Fesja to wiedziałam co i jak ;d
    • dariija Re: Facebook... 05.03.12, 16:12
      jeśli chcesz, zeby pojawialo ci sie na tablicy to co dodaje jakas gwiazda, to musisz wpisac w wyszukiwarke fejsa jej nazwę np. Rihanna, wejść na jej stronkę na fb i zrobić "lubię to" i tak z każdymi. Hmm co mozna robic? wiele rzeczy zaczynając od zdjęć, dodawanie postów, wideo, ulubionych teledysków, komentować zdjęcia, zaznaczać "lubię to" przy fajnych wpisach, a znajomych jest bardzo prosto dodać, wyszukujesz w tej wyszukiwarce co byla o niej mowa wyzej, np. Ania Nowak i wchodzisz na jej stronkę i klikasz "dodaj do znajomych" ; ) powodzenia w facebook'owaniu! To fajna sprawa, zobaczysz, trzeba sie zaklimatyzować, pisz jak ci poszło! ; ))) ;*
      • truskawaa13 Re: Facebook... 05.03.12, 16:29
        Nie umiem wyjaśnić o co w tym kaman , ale koleżankia powyżej ci to już powiedziałą wink
        Ja osobiście jestem uzależniona od fejsa i jestem ''Lubietonapie...czem'' big_grin
        Najfajniejsze są zaczepki . serce kiss tongue_out big_grin wink
        • noicomipowiesz Re: Facebook... 05.03.12, 18:30
          nie mam tam konta. ale gdybym je założyła to pewnie tak jak ty nie mogłabym się tam połapać. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka