shrek. 04.05.12, 11:57 na pewno nie raz widziałyście w internecie, czy na żywo, kogoś z kolorowymi końcówkami włosów. Tutaj zobaczycie podobają się wam? jak myślicie, jakie kolory pasują do jasnych, a jakie do ciemnych włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beemazzy Re: Kolorowe końcówki włosów. 04.05.12, 12:48 chce niebieskie <3 ale znając życie mi nie złapie, bo mam bardzo ciemne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: Kolorowe końcówki włosów. 04.05.12, 16:18 Pasują tylko do blond włosów. Ale nie podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
slodziaszna Re: Kolorowe końcówki włosów. 29.06.12, 15:12 Ogólnie się to nie podoba, ale niektórym to pasuje. A jeśli macie jasne włosy i chcecie kolorowe końcówki to nie farbujcie tylko pokolorujcie pisakiem, świetny efekt i długo się trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: Kolorowe końcówki włosów. 04.05.12, 16:49 no jasne. Podobają mi się końcówki. Do blond włosów pasują rózowe lub fioletowe, a do brązowych niebieskie albo jakieś jasne, np.w kolorze blond. Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Kolorowe końcówki włosów. 04.05.12, 22:42 robiłam sobie już w tamtym roku. niestety słabo wyszło bo mam ciemny blond :< Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Kolorowe końcówki włosów. 05.05.12, 02:02 Moja koleżanka z klasy jest naturalną blondynką i miała czerwone końcówki. Wszystko razem fajnie wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 05.05.12, 09:32 Podobają mi się, szkoda tylko że na moich czerwonych włosach ciężko mi dobrać jakiś kolor końcówek, a czarnych nie chcę. Zastanawiałam się nad czerwonym ombre ale haha coś czuję, że to by była porażka. ladiesteaparty.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Kolorowe końcówki włosów. 05.05.12, 09:48 Nie wygląda to brzydko, ale ja osobiście bym sobie czegoś takiego nie zrobiła. Myślę, że wszystkie kolory pasują i do ciemnych i do jasnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Kolorowe końcówki włosów. 05.05.12, 09:53 widziałam jedną może dwie osoby z kolorowymi końcówkami. ;d a jeśli chodzi o cenę to pewnie płacisz jak za normalną farbę, ale nie jestem pewna. xd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Kolorowe końcówki włosów. 05.05.12, 14:25 miałam niebieskie na ciemnych włosach, ale średnio wykonane, bo farbowałam sama. koniec końców tak sobie zniszczyłam włoski, że musiałam ściąć, ale kurde, tęsknię za nimi ;< Odpowiedz Link Zgłoś
gusia03 Re: Kolorowe końcówki włosów. 07.05.12, 15:43 są super. ;D na wakacje sobie zrobie. ;D hymm. a kolor. to do bląd niebieski a do ciemnych np. czerwony/ zóty. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kolorowe końcówki włosów. 08.05.12, 19:23 świetne są. próbowałam przefarbować bibułą, ale nie było żadnego efektu. w wakacje, zamierzam spróbować farbą, albo sprejem. c: Odpowiedz Link Zgłoś
xadax Re: Kolorowe końcówki włosów. 09.05.12, 20:32 fajne! ale ja mam takie jasno brązowe czy jak to woli ciemny blond i nie wiem jaki kolor do nich Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kolorowe końcówki włosów. 25.05.12, 14:08 huehuehue.;d ja robie sobie turkusowe na wakacje i czerwone spody we wrześniu.;d Odpowiedz Link Zgłoś
seven.seas Może i jestem un peu nietolerancyjna , ale ... 25.05.12, 20:25 ... dla mnie farbowane końcówki dobrze pasują do tzw. zołz ze wsi . Przepraszam,jeśli kogoś uraziłam , ale dla mnie to cholernie tandetne . Odpowiedz Link Zgłoś
anetta94 seven.seas hehe dobre ;P 25.05.12, 21:14 Ja mam brązowe włosy spód miałam różowy ale sie już niestety wypłukał i teraz jest raczej czerwony i czerwone końcówki robiłam specjalnym fryzjerskim rozjaśniaczem czerwonym niby fajna sprawa ale końcówki włosów po rozjaśnieniu tragedia kruszą sie rozdwajają więc nie polecam jak ktoś ma cienkie włosy albo poniszczone Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Kolorowe końcówki włosów. 26.05.12, 20:53 różowe i niebieskie są śliczne <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pucupuc Re: Kolorowe końcówki włosów. 01.06.12, 10:14 Wg. mnie pasuje do każdego koloru włosów ale włosy muszą być długie bo na krótkich wygląda to tandetnie. Kiedyś sama miałam różowe i czerwone *.* xoxo pucupuc Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Kolorowe końcówki włosów. 22.06.12, 17:27 ooo jezuu ! BOSKIEE ! CHCE ! ;DD podobają mi się megaa niebieskie, ale niestety mam kolor włosów ciemny blond i na moich włosach wychodzi zielony. ale i tak lubię. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswan16 Re: Kolorowe końcówki włosów. 29.06.12, 10:13 ja mialam fioletowe koncówki :d mam najciemniejszy odcien blond wlosów Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Kolorowe końcówki włosów. 29.06.12, 12:23 Ja mam ciemny blond i niedawno robiłam różowe końcówki, wyszły świetnie Ogolnie bardzo podoba mi się ten trend;] Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Kolorowe końcówki włosów. 29.06.12, 15:30 Nie podobają mi się jakieś kolorowe np. zielone, niebieskie, czerwone, fioletowe. Jedyne, które mogę strawić to blond Odpowiedz Link Zgłoś