Dodaj do ulubionych

Nie mogę się przełamać..

13.05.12, 14:44
W ostatnie lato przeszyłam swój pierwszy związek. W pewnym sensie było idealnie. Koniec, gimnazjum, bal na, który mnie zaprosił, wspólna paczka przyjaciół i wspólne wakacje ... Wydawać by się mogło, że to idealna pierwsza miłość. Jednak w rzeczywistości było...okropnie. Mogła bym o tym wszystkim zapomnieć. Nie znosiłam jego pocałunków, towarzystwa, zainteresowań i min jakie robił kiedy nadchodziła romantyczna chwila, zdenerwowania i niezręcznych sytuacji... Szybko i boleśnie to zakończyłam. od tamtego czasu chłopcy zupełnie mnie nie interesują pod względem wiązania się . Kiedy myślę o pierwszej miłości kojarzy mi się to przede wszystkim z niezręcznością i nerwami. Co mam zrobić żeby to zmienić ?
Obserwuj wątek
    • van50 Re: Nie mogę się przełamać.. 13.05.12, 15:56
      Zmień nastawienie to że tamten był taki nie znaczy że następny też taki będzie. Każdy jest inny. Musisz poznawać nowych ludzi zaprzyjaźniać się i będzie dobrze. W końcu znajdziesz tego jedynego
    • marsjanka115 x__x 13.05.12, 16:41
      Moim zdaniem nie jesteś jeszcze gotowa na związek, a z tym ostatnim też się chyba pośpieszyłaś. Nic na siłę !
      Jeszcze znajdziesz kogoś, przy którym nie będziesz się czuła niekomfortowo wink
      to kwestia czasu. Postaraj się o nim zapomnieć.
    • roswell Nic na siłę! 13.05.12, 20:47
      Dziewczyno, nie przejmuj się. Też miałam taki odrzut. Nie rób z tym NIC - ABSOLUTNIE NIC. Przyjdzie czas, że dojrzejesz emocjonalnie. Naprawdę. Jeszcze sama zapragniesz wrócić do takich chwil. Nie przejmuj się, sporo osób tak ma. Ale nie ma się co zrażać. To minie. smile
    • mesajahforever Re: Nie mogę się przełamać.. 13.05.12, 21:18
      Czekać . Nie wiązać się z byle osłem . Może wkońcu trafi Ci się jakiś książę i zmeinisz zdanie smile
      Powodzenia kiss
    • slodkaa Re: Nie mogę się przełamać.. 13.05.12, 22:51
      Wiesz co .. jednego nie rozumiem. Po co z nim wgl chodziłaś. Skoro tak go nie znosiłaś to ja po prostu nie wiem dlaczego... i chyba się nie dowiem bo jestem jakaś inna. Jak coś mi się podoba to mi się podoba a jak nie to nie. Proste. Trzeba było z nim zerwać od razu a teraz to nie wiem co poradzić bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. Może po prostu znajdź kogoś innego, nie wiem.
    • alexis69 Re: Nie mogę się przełamać.. 20.05.12, 19:59
      Poczekaj aż Ci przejdzie. Skoro masz wstręt do związków to po co na siłę się zmuszać? Widocznie nie dojrzałaś do związku, albo po prostu ten facet był nieodpowiedni dla Ciebie.
      • majson Re: Nie mogę się przełamać.. 24.05.12, 06:50
        Ja właśnie też poznałam już ponad rok temu faceta i byłam z nim przez jakiś czas ale zdałam sobie sprawę że go jeszcze nie kocham i z nim zerwałam bo nie chciałam go okłamywać. I tak jak wcześniej interesowałam się chłopakami tak od tamtego czasu w ogóle się nie interesuję. Po prostu doszłam do wniosku że nie ma co się śpieszyć i na siłę się z kimś fajtać. Tak że myślę że jak się trafi ten jedyny to przyciągnie twoją uwagę smile)
    • mrucz Re: Nie mogę się przełamać.. 17.05.13, 18:41
      dokładnie, nic na siłę, jesteś młoda, masz czas, wyszalej się i korzystaj puki możesz wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka