aniaaaxd
19.01.13, 12:11
Ach... nie wiem jak napisać te pytanie. więc opowiem wszystko po kolei . może będzie bez sensu no ale... Więc zaczynam . no bo jak już pisałam tutaj spodobał mi się pewien chłopak który chodzi tutaj do 1gim. ja jestem młodsza o rok. na początku nie zwracałam uwagi na niego ale potem on do mnie na fejsie wypisywał i wgl... kilka osób mi mówiło ze się na mnie ciągle patrzy:3 nawet nas jego kolega zapoznawał osobiście. i wtedy mi się spodobał gdy z nim ciągle rozmawiałam. ale potem on zaczął spotykac się z inna. nasz kontakt sie urwał.. jakoś przebolałam. zerwali ze sobą. ale i tak już nie rozmawiamy, tylko czasem uśmieszek na korytarzu. od jakiegoś czasu zbieram się żeby napisać do niego, pogadać i wgl.. lecz mam mały problem. ostatnio on spodobał się również mojej przyjaciółce. ona ciągle z nim pisze, podrywa go i wgl.. ich rozmowy są takie "słodkie" . ale nie sa razem.. no i ja boje sie do niego zarywac. nie chce jej robić przykrości. ale też coś mi każe napisać do niego i wgl gdyż moja przyjacióka... ach, ona jak podejrzewam leci tylko na jego wygląd. a ja go lubie za charakter, nie podoba mi się z wyglądu. onaa tylko troche poleciała za charakter a tak to wszystko przez ten jego wygląd. no i wiem, że jakby zaczeli się z nim spotykać to szybko by się nim znudziła i byłaby z nim na pokaz.. ale mimo wszystko czuje sie źle.. nie moge jej skrzywdzić. ale też nie moge patrzeć jak go podrywa... a jeszcze on idzie z nami kiedyś tam gdzieś sie przejśc, będą jeszcze inne osoby.. ale nie wytrzymam gdy ona będzie go podrywała i nie pozwalała mi się odezwać do niego... wtedy to już załamie się psychicznie.. bo już jestem tegobliska :c błagam, powiedzcie mi co mam robić.. bo sobie jakąś krzywde zrobie w końcu : x jak mamsię zachować w stosunku do nich ?