Dodaj do ulubionych

ulubiona gwiazda

IP: *.aster.pl 20.03.09, 18:26
Piszcie jakie gwiazdy lubicie, a jakich nie lubicie ! angrysmileangrysmileangry
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: ulubiona gwiazda IP: 88.220.69.* 20.03.09, 19:54
      moją ulubioną gwiazdą a wlasciwie gwiazdami są bracia jonas a nie lubie billa tokio hotel jako zespol jest spko(chodzi
      mi o piosenki) a bill ma cos z glową tongue_out
      • Gość: kasia:):):) Re: ulubiona gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:19
        Ja przepadam za Tokio Hotel i za chłopakami z tego zespołu.Nienawidzę MILEY CYRUS
    • szysza_xd Re: ulubiona gwiazda 20.03.09, 20:32
      Jak juz moge się rozpisac na ten temat to dziękitongue_out Moim zdaniem osoby, które faworyzuje tylko jedna gwiazdke a
      wszystkie pozostałe tepią bo nie sa jak ich faworyt to ludzie z obsesją. Tak sie często zdaza w komentarzach do
      notki o np.Demi Lovato- ktos o nicku Miley Cyrus, lub podobne(wazne że z jej zdjeciem) pisze, że ta jest brzydka,
      nie umie spiewać, grac i ze mordy w telewizji nie musi pokazywać. No to co to ma znaczyc?? Ja nie faworyzuje
      jednej z gwiazd, lubie niektore, ale ich nie bluzgam, a to jest ostatnio bardzo popularne na tego typu stronach. Co
      myslicie??
    • pink_rulez Re: ulubiona gwiazda 21.03.09, 12:00
      Lubię: p!nk, green day'a,christinę Aquilerę, Mano Chao, U2m,inexs... mogłabym wyliczać i wyliczać z
      aktorów/aktorek cenię Meryl Streep, Kate Winslet, Jane Fondę, Pierca Brosnana, Colina Firtha, Johna Travoltę..
      tutaj też mogłabym wyliczać...
      Nie lubię: Seleny Gomez, Jonasów i tego typu gwiazdek, które lansują się serialikami dla dzieci i swoim dziewictwem.
      • Gość: mała Re: ulubiona gwiazda IP: *.gprs.plus.pl 22.03.09, 17:47
        Zgadzam się z Tobą szysza_xd, masz rację nie można nikogo przezywać, ale krytykować można tylko tak z
        umiarem!kwiatkwiatkwiat
    • heilig89 Re: ulubiona gwiazda 24.03.09, 17:40
      Ja lubie a nawet kocham chlopakow z Tokio Hotel,poniewaz maja niesamowite piosenki i swietny image, a
      nienawidze Jonas Brothers poniewaz nie maja swojego stylu i sie dziwnie ubieraja i wogole slaba muzyke graja.big_grin:-
      )
    • elisss92 ;3 10.04.09, 22:37
      Uwielbiam Ronnie'go Radke za głos smile A kogo nie lubie.? gwiazdki Disneya, Feel..
    • Gość: UUuuuLaaxxx Re: ulubiona gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 22:57
      Uwielbiemm Jonas BRothers ^^ Ketty Perry^^ Beyonce ^^ Avril Lavinge ^^ Rihanne ^^ Ashley Tisdale ^^ Daniela Retriffe [nie wiem jak sie pisze] Emme Waston ^^ itp NIENAWIDZE tokio hotel ! i Seleny Gomez i Vannessy Hudgens ^
    • Gość: $$$ Re: ulubiona gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 23:01
      Kochamm Katty Perry , P!nk , lubie tez Jonas BRothers a co do heilig89 a TH jniby sa cool ? no haloo ! jak oni sie ubierajaa i wg , i tez jakiejs muzy ciekawej nie graja !^^ i nie chce sie kucic!
    • Gość: kiwi Re: ulubiona gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:24
      ja lubie wszystkich z serialu nie ma to jak hotel i vanessę hudgens, a nie lubię wszystkich z tego całego zmierzchu
      • Gość: Vanessa_H Re: ulubiona gwiazda IP: *.acn.waw.pl 14.04.09, 00:14
        Gość portalu: kiwi napisał(a):

> ja lubie wszystkich z serialu nie ma to jak hotel i vanessę hudgens, a nie lubi
        > ę wszystkich z tego całego zmierzchu

Ja dokładnie tak samo tylko że w ogóle gwiazdki Disneya, najbardziej lubię(ze
        wszystkich gwiazd na świecie)Nessę. Buziaki kiss
    • Gość: Mary Re: ulubiona gwiazda IP: *.chello.pl 14.04.09, 08:19
      Ulubiona Demi Lovato a znienawidzona to Piotr Kupicha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka