kitty16 20.03.09, 20:37 Czy znacie jakieś sposoby żeby mieć proste włosy, z wyjątkie prostownicy są może jakieś szampony? Bo moje włosy sie tak jakoś...zwijają a chciałabym mieć proste Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm;) Re: Proste włosy IP: 77.223.214.* 20.03.09, 22:19 No prostownica najlepszy pomysł są 3 wyjścia: a)używać specjalnych szamponów i pianek prostujących (ja kupiłam z firmy Nivea i według mnie guzik dają...) b)Suszyć włosy na szczotce jak w salonie fryzjerskim(męczące) c)zapuścić włosy(no chyba że masz krótkie bardzo lub Ci się ta opcja nie podoba)bo ja mam tak że im dłuższe tym się mniej kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa1 Re: Proste włosy 21.03.09, 14:12 prostowac! Prostownic najlepsza kupic jakas dobra i bedzie laajt ja sama sobie prostuje Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Proste włosy 21.03.09, 12:28 miałam kiedyś długie włosy i były proste a kiedy nagle ściełam to sie pozwijały wole raczej krótsze i wgl to mam za dużo tych włosów, chce sobie jeszcze ściąć Odpowiedz Link Zgłoś
rock_spirit Re: Proste włosy 21.03.09, 13:26 Ja mam włosy średniej długości i się kręcą. Mam tak od urodzenia. Używam prostownicy. Dużo daje. Ale dużo też daje jak we włosy wetrzesz odżywkę prostującą ( polecam schauma ), rozczeszesz włosy i susząc będziesz rozdzielała pasemka włosów palcami. To pomaga i nie zajmuje dużo czasu. Normalne mycie i suszenie włosów + 2 minuty na nałożenie odżywki ) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 13:54 ja kiedyś kupiłam sobie jakiś krem czy tam piankę prostującą ale to to nic nie daje... Od teraz używam prostownicy, zwykłej pianki do włosów i żelu Nivea Diamond Gloss i jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Proste włosy 25.03.09, 16:38 próbowałam wiele kosmetyków prostujacych, ale one tylko wygładzają włosy. Niestety włosy wyprosuję tylko prostownica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo tak Re: Proste włosy IP: *.koba.pl / 10.0.20.* 28.03.09, 13:09 jak prostujecie już włosy to nie radzę wam zbyt często bo włosy się niszczą bardzo od niej tak samo od częstego używania suszarki ale jak suszycie suszarką to dobrym sposobem jest też wyciąganie szczotką ale tego trzeba się nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddd Re: Proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:18 mam ten sam problem .... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Proste włosy 11.06.09, 16:34 używaj żelu prostowniczego po umyciu włosów znów będzie tak jak dawniej chyba że weźmiesz ten żel u fryzjerki ona tam ma swe sposoby więc ją poproś ładnie i zrób sibue zabieg (PS. Nie używaj potem żadnych poprawek, tylko specjalne odżywki które ci fryzjerka zaproponuje po drodze.) baj Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Proste włosy 12.06.09, 11:10 ale loczki też są fajne .. tylko trzena je polubić . = ] najs jest prostownica . tych zjebanych szamponów prostujących nie polecam i tak nic nie dają . masz 3 wyjścia . 1- prostowanie 2- polubić loczki . 3- zapuścić włosy, bo jak są cięższe to się mniej kręcą . Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: Proste włosy 12.06.09, 11:13 Noo oprócz proostownicy ,są różne balsamy ,szampony ,odżywki prostująące ;p Moja koleżanka kupiła (z tej "lepszej półki") i powiedziała ,żę to gó... daje xD Jaa jak ,wyprostowałam włosy ,spryskałam lakierem i przed dałam trochę pianki ,to efekt bez sklejenia włosów trzymał się 3 dni xD I to chyba najlepsze rozwiązanie..chyba ,że masz podatne włosy na takie balsamy prostujące..xD Odpowiedz Link Zgłoś