Dodaj do ulubionych

Worki pod oczami - MAM JUŻ DOŚĆ!!!!!!!

29.03.09, 14:07
Dzieewczyny macie ten sam problem co ja? Czyli poduszki, worki pod oczami. Mam już je z 6 lat, znacie jakieś kremy
albo coś? Niektórzy mówią ze to za sprawą tłuszczu, czyli najpierw się przytyje, a potem schudnie i są po tym
efekty - u mnie może tak być ;/. POMÓŻCIE!!uncertainindifferentconfused
Obserwuj wątek
    • Gość: Alina Re: Worki pod oczami - MAM JUŻ DOŚĆ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 14:21
      mam je jak się uśmiecham ;p jednym słowem masakra .
      a żeby tak ich nie było widać to maluję sobie kremem pod oczy [ to na noc ]
      a w dzień jak idę do sql to sobie oczy pomaluję i nie widać tak bardzo .
      puder też pomaga wink . pzdr ;]
      • olgx Re: Worki pod oczami - MAM JUŻ DOŚĆ!!!!!!! 31.03.09, 15:02
        Używam puder i korektor, ale to prawie, że nic nie pomaga;/ Strasznie to wygląda na zewnatrz i przy świetle;/sadconfused
    • different Re: Worki pod oczami - MAM JUŻ DOŚĆ!!!!!!! 31.03.09, 19:11
      rano, po wstaniu z łózka przykładaj do oczu łyżke stołową (pewnie będzie chłodna, o to chodzi). możesz robić też
      okłady z esencji herbaty. te torebeczki z sagi są świetne. robisz herbatkę, wyciągasz tą esencje i masz na oczka.
      tylko się nie poparz!
    • julka6655 Re: Worki pod oczami - MAM JUŻ DOŚĆ!!!!!!! 01.04.09, 20:15
      Mam ten sam problem co ty i pewnie nie tylko ja.
      Nakładam korektor, podkład, puder (ogólnie wszystko co się da), a wieczorem
      jeszcze używam takiego kremu z avonu.
      Worki i tak widać, ale znacznie mniej.
      Jednak najlepszą metodą jest po prostu dooobrze się wyspac, nic nie da ci tak
      dobrych efektów. wink
      • olgx Re: Worki pod oczami - MAM JUŻ DOŚĆ!!!!!!! 05.04.09, 12:55
        Czytałam różne artykuły o tym jak sie ich pozbyc, ale to nic nei pomaga;/ ciągle są.. Jestem ciągle tego zdanie, że
        to przez to, że najpierw było sie chudym, potem sie przytyło, a teraz znow chuda i tak jest u mnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka