Dodaj do ulubionych

CHlopak help !!!!!!!!!!

IP: *.zone2.bethere.co.uk 06.04.09, 14:26
podoba mi sie taki jeden friltujemy nawet na miasto z nim i kumpelami sie umawiamy ale co zrobic zeby mnie poprosil
o chodzenie....?
A w dodatku moja przyjaciolka sie w nim tez kocha mowila mi a ja jej nie nawet w szkole czasem boje sie podejsc do
niego zeby ona nie widziala .... CO MAM ROBIC!??????????
hhhhhhheeeeeeelllllllllpppppppp!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jogobella Re: CHlopak help !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:39
      Moim zdaniem powinnaś jej to powiedziec , ale jej nie znam i nie wiem jakby na
      to zareagowała . Może twoja przyjaciółka to zrozumie i nie będzie na ciebie
      "zła" Na początku pewnie będzie zaszokowana wink Ja osobiście mam taką
      przyjaciółkę , która kochała się kiedyś w takim jednym chłopaku o 2 lata
      starszego . Wysyłała do niego liściki na przerwie ( ja podawałam mu je , a jak
      czegoś nie rozumiał to mu czytałam )W końcu powiedziałam jej że mi też się
      podoba i zrobiła strasznie zdziwioną minę . Uznałam że przyjaciółka jest
      ważniejsza od jakiegoś chłopaka. Flirtowała z nim i w końcu doszło do tego że
      poprosiła go o chodzenie. Długo się zastanawiał aż w końcu się
      zgodził.Następnego dnia on moja przyjaciółka i ja (ponieważ Anie - moja
      przyjaciółka nie chciała jechac z nim sama bo się bała ) pojechaliśmy na rolki
      . Było bardzo fajnie śmieliśmy się jeździliśmy . Ania była skrępowana ale za
      razem szczęśliwa .Pojechaliśmy odprowadzic Tomka do domu.On był na rowerze.
      Jedziemy jedziemy a on nagle powiedział " Było miło , ale się skończyło " To
      było chamskie on pojechała Ania płakała. Przytulałam ją aby dodac jej otuchy .
      Chodziła z nim zaledwie kilka godzin !! A wcześniej obiecywał jej że pojadą
      następnego dnia na basen , do kina , na rowery i inne atrakcje. Poprostu
      kłamał!!!!! Dzisiaj już nie przyjaźnie się z Anią tak jak kiedyś , ponieważ się
      od siebie jakoś oddaliłyśmy . Jest na mnie zła nawet niewiem za co !! Mam
      nadzieję że ty i twoja koleżanka nie przeżyjecie takiej historii bo to było
      straszne!! Powodzenia w rozmowie z przyjaciółką . POZDAWIAM !! Jogobella kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka