Dodaj do ulubionych

jak się lepiej uczyć ???

IP: *.244.146.114.ip.tnp.pl 13.04.09, 19:45
jak się lepiej uczyć ??
mam prawie 13 lat <kl5> i nie wiem jak się uczyć tak żeby coś zrozumieć może
z j. polskiego coś łapane ale z matematyki to kompletna klapa uczę się
systematycznie wzorów różnych i definicyj na pamięci ale jak przyjdzie co to
czego to klapa
pomóżcie proszę!!!
Obserwuj wątek
    • klaudysia Re: jak się lepiej uczyć ??? 13.04.09, 20:14
      Wiesz co?Mam identycxzny problem.Szczególnioe z chemia i matma.Z matmy pani mnie bierze do tablicy wszystko
      ok ale jak sprawdzian to gała.Z chemii wogule nie czaje!Nie wiem cvo z tym robić...uncertain
    • pati896 Re: jak się lepiej uczyć ??? 13.04.09, 20:29
      Ja tez mam Wielki problem z maty, z wszystkiego mam same 5, a teraz zawaliłam matme. Nigdy nie miałam 3 na
      semsetr i chyba na koniec też. Gdybym miała przynajmniej tą 4 to wszystko mi popsuje świadectwo z paskiem,
      zaplanowane hehe xD Ale jak możesz miec prawie 13 lat i chodzić do 5 klasy uncertain W tej klasie ma sie 13, musiała bys
      chodzic do 6 wink
      • Gość: ao Re: jak się lepiej uczyć ??? IP: 87.116.212.* 16.04.09, 13:00
        Pati to zależy kiedy ma się urodziny
    • donia3264 Re: jak się lepiej uczyć ??? 13.04.09, 20:32
      wiesz powiem ci że kiedy teraz będziesz intensywnie się uczyć to wreszczie polubisz ją i będziesz mieć dobre oceny
      przedewszystkim umilaj sobie czas naprzykład jesli mieszkasz w domku jednorodzinnym ucz się na powietrzu na
      chuśtawce czy coś takiego,włącz cichą muzykę(o ile ci to nie przeszkadza),jedz przy tym jakieś ciastka i
      kakao,pomyśl że to coś miłego co bardzo lubisz,czerp wiedzę z podręcznika czytaj sobie poświęcaj pół godziny
      więcej na dodatkowe ćwiczenia matematyczne jeśli jest potrzeba porozmawiaj z rodzicami o korepetycjach to
      pomagawinkwinkwinkwinkwinkwink pozdrowionkakisskisskisskisskisskisskiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka