Gość: Ktoś fajny Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:56 Hej! Ja mam 3 starszych braci i fajnie mi z tym (tak choćby troje ochroniarzy) lubię z nimi przebyać są fajni no ale czasami wkurzają ale to normalka xD Młodszego rodzeństwa nii mam. Mój brat będzie miał dziecko i baaardzo się ciesze bo zostane ciocią więc będzie coś młodszego bratanica PoZdRo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Któś Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:04 Fajne imionka : dla dziewczyn : Julia , Nikola , Karolina , Maja , Kaja dla chłopców: Kuba , Ksawery , Michał Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_xdd Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:12 łaał super// Ja mam siostrę Xenie .. I wkurza mnie...Ale podoba mi się jej Imię... Ja mam ola..i tez mi sie podoba// to podam dla dziewczynekla,Xenia,Gabrysia,asia,marta,martyna,monika// dla chlopcow:Maciek,Kamil,Kuba,daniel.... Odpowiedz Link Zgłoś
ritka07 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:29 JeE !!! Ja też strasznie chciałabym mieć jakieś rodzeństwo ... Ale to nie możliwe... Mam 11 lat i młodszą o 4 lata siostrę A moje marzenie dotyczące rodzeństwa... To mieć siostrę bliźniaczkę Ale to nie możliwe , bo mama zapewnia mnie że urodziłam się sama :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola A ja urodziłam córeczke mając 17 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:14 Podziwiam cie Ravelll, ja wcale nie byłam taka szczęśliwa kiedy dowiedziłam sie majać 17 lat że będe mamusią, ale teraz kocham moją Tolę Ma już dwa miesiące i ją uwielbiam Imiona dla chłopca Antoś, Gabryś, Kubuś, Szkoda że nikt nie rozwinie takiego wontku na forum, to dosyć inteligentny temat O oto ja i maleństwo img148.imageshack.us/my.php?image=facd1584f91.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: A ja urodziłam córeczke mając 17 lat 15.05.09, 20:49 Gość portalu: Karola napisał(a): > Podziwiam cie Ravelll, ja wcale nie byłam taka szczęśliwa kiedy dowiedziłam > sie majać 17 > lat że będe mamusią, ale teraz kocham moją Tolę Ma już dwa miesiące i ją uwi > elbiam > > > Imiona dla chłopca > Antoś, > Gabryś, > Kubuś, > > Szkoda że nikt nie rozwinie takiego wontku na forum, to dosyć inteligentny tema > t > > O oto ja i maleństwo > > img148.imageshack.us/my.php?image=facd1584f91.jpg podziwiam i zazdroszczę wytrwałości i pogody ducha w życiu trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <............> Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:14 mam 16 lat i nie chciałabym mieć rodzeństwa, 16 lat różnicy??! nie bardzo to widzę, zadnych wspolnych tematow, wypadów, chocby nawet ciuchow... ja bede mic 32 lata a to dziecko dopiero 16 wiec ... poza tym to juz nie ten wiek na dzieci (nie to zeby byli jakimis staruszkami, 39 lat...), moi rodzice nie planuja dziecka na szczęście chyba ze wpadka O.o (tylko nie to!) ja juz jestem 'odchowana' jak oni to mowia i z powrotem do pieluch... po co im ten problem myśle ze najlepiej jest miec dzieci 1 po 2 tak max to 5 lat roznicy. Pewnie chcieliby abym sie nim zajmowała, moze wyjde na egoistke itp. ale ja tez mam swoje sprawy i problemy jakby zrobili sobie dziecko to byłby ich problem(m.in. krzyki w nocy ;/), nic nas nie trzyma mozemy wyjezdzac kiedy chcemy bez problemu, nie sadze aby pchała sie do pieluch z znowu wiec jest ok poza tym mowi ze ja daje jej tak popalic ze juz ma dosc dzieci xD xP a w cale taka zła nie jestem, ale z mojej wypowiedzi mozna wywnioskowac cos innego no coz .... a co do imion dla chłopca Sebastian, Michał (pospolite ale fajne) a dla dziewczynki Magda albo Weronika, życzę powodzenia i pozdrawiam;] Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:15 mam brata no naszczęscie moja mama nie planuje trzeciego dziciaka;D nie lubię małych i nieznośnych dzieciaków.. ;/a wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkprincess Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:22 ale wy jesteście egoistki! aż się wierzyć nie chce! ja mam dwie siostry i chociaż czasem się kłócimy to nie wyobrażam sobie bez nich życia. często się kłócimy, robimy sobie na złość, ale tak naprawdę to jesteśmy bardzo zżyte. A jeśli wy się nienawidzicie z rodzeństwem to współczuje...waszemu rodzeństwu! jak można tak w ogóle mówić o rodzeństwie? Moja siostra ma 27 lat, druga 21, a ja 16 i jakoś się dogadujemy. Często one pomagają mi a ja im. Pożyczamy od siebie ciuchy i pożyczamy kase. Naprawdę gratuluje ci że będziesz mieć rodzeństwo (kolejne ). bo chyba sama wiesz najlepiej, że to jest największy skarb, jaki można mieć. A do tych co by pozabijały rodziców, gdyby miały rodzeństwo w drodze: jesteście rozpieszczonymi jedynaczkami, które bedą w życiu samotne i zgorzkniałe. miłego zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakusia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.05.09, 20:23 Uuuuu wspułczuję cie !. JA mam młodszą siostrę jestem od niej starsza o 8 lat teraz mam 13lat a ona 5lat. Lejemy sie przezywamy itd. ona jest okropna. Jest taka rozpieszczona przez mamę. Ona zawsze mówi że tylko jej jest mama a mój jest tata. I się bardzo z tego sieszę. Kocham tatę i zresztą on mnie napewno też. Kiedy dostaje kieszonkowe on mamy (ok 50zł) to tata pokrujomu daje mi jeszcze 50zł. Uwielbiam go chociaż żadko go widzę bo on jest kierowcą i praktycznie ciągle jest w trasie. I muszę się męczyć z tą walniętą siostrą i mamą. A co do imion to: Dla dziewczynki: Maja, Weronika, Kaja, Kamila A dla chłopca: MArcin, Patryk, Dominik, Łukasz Życzę ci fajnego rodznśtwa! Oby nie trafiło ci się tekie bachorzysko jak moja siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: 195.205.202.* 12.05.09, 20:27 Gratuluję ciTeż bym chciała młodsze rodzeństwo,ale mama mówi że jest za stara(39/40 lat)Mam o 4 lata starszą siske (wredna świnia!lat16 a ja 12) A co do imion mi dla chlopca strasznie podoba się Kacper,Grzegorz i Dominik. A co do dziewczynki to Maria,Monika,Madzia,Aneta,Ewelina,Emilka i oczywiście że Zosia(jak dla kogo ale dlamnie jest spoko) Gratuluję raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziecio-lubna mój mały braciszek xD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:37 mam brata- 5 lat , jak byl malutki to go tulilam, calowalam, bawilam sie , a teraz podobnie tylko juz troche spowazniał .... najslodsze są dzieci kiedy spia ahhh kocham je ** uwielbiam dzieci naj imie dla chlopka to Paweł, Kamil, Krystian, naj imie dla dziewczynki to Weronika, Asia, Agatka , Kamilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolcia12 Re: mój mały braciszek xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:15 "Gratuluję cikissTeż bym chciała młodsze rodzeństwo,ale mama mówi że jest za stara(39/40 lat)cryingcryingcryingMam o 4 lata starszą siske (wredna świnia!lat16 a ja 12)uncertainindifferentconfusedangrydevilsciana A co do imion mi dla chlopca strasznie podoba się Kacper,Grzegorz i Dominik. A co do dziewczynki to Maria,Monika,Madzia,Aneta,Ewelina,Emilka i oczywiście że Zosia(jak dla kogo ale dlamnie jest spoko)brawo Gratuluję raz jeszczekisskwiatpiwo" Mówi że jest za stara? Nasza dyra ma 44 lata i niedawno urodziła córeczkę... "Ja bym na twoim miejscu bym nie chciala mieć malucha w rodzinie...sad Same kłopoty, zero przyjemności, ałymi nocami dziecko płacze, nic spokojnie nie możesz zrobić, ani zadania ani pooglądać telewizora. A co najgorsze nie będziesz mogła się spotykać z przyjaciólmidevil A co do imienia proponuje: Oskar, Łukasz." Bardzo się mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
mili.xd Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:37 Jak by moja mam była w ciąży na początku bym umarła ze śmiechu, a później zaczęła martwić A co do rodzeństwa to mam brata i bym go nie wymieniła może czasami, ale fajnie było by mieć brata takiego 2/3 lata starszego wiecie jego koledzy i te sprawy Imiona dla dziewczynki to np. Julia, Zosia, Agata tylko nie Milena (ja mam tak na imię) a dla chłopca nie wiem może Kuba albo Damian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsijMensosa Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 20:38 Moja mama jest w ciąży w październiku ma urodzi, ja się cieszę że bede miała rodzeństwo bardzo lubię dzieci i zazdroszczę tym co mają obojętnie starsze czy młodsze oby było U mnie jak dziewczynka to ; Lena A chłopiec to ; Jakub Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piratka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:40 TOmek;]] ja ci to radze...wszytskie Tomki są ładne...i fajne!! Łukasz... też są w porządku.. brat Dawid jak mój mana imię;]] i jeszcze Jakub;]] moze Filip i Radek;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:46 Ja mam 13 lat i starsze rodzeństwo: siostrę(25 lat), brata(23 lata). Nawet się cieszę, że jestem rozpieszczoną najmłodszą córeczką xD Jak imię dla dziewczynki to mi się podoba Anita albo Kornelia, a dla chłopca Krystian, Piotrek, Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash pozdro! 12.05.09, 20:46 Mam 13 lat i jestem najstarsza z rodzenstwa. Mam 3 mlodsze siostry, najmlodsza ma 1,5 roku. Prawie od 6 roku zycia musze sie nimi razem z mama opiekowac i choc czasami jest ciezko to zycie bey nich bylobz nuuudne! pewnie bardzo sie cieszysz ze bedziesz miala mlodsza siostrzyczke albo brata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedynaczka Imionkaa . :* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 20:47 Mi się podobaają imioona: Dla chłoopców: Filip, Kuba Dlaa dziewczyneek: Julia, Izaa Pozdrawiaam przyszłą starszą siostrę . ! xDee Odpowiedz Link Zgłoś
marissaa93 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:50 zajebiście pomyśl najpierw, co będzie robić przez ścianę twoja matka aby w tą ciąże zajsć xD ja nie chciałabym miec rodzeństwa, własne dziecko tak ale mam 16 lat i przeraża mnie myśl ze moja matka, kora ma 50 lat zaszłaby w ciąże :p bleee Odpowiedz Link Zgłoś
aliss Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 20:58 alee Cii fajniee XD ja na pewno nie będę mieć. ja jestem najmłodsza xD i mam jedną starszą sis DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD heh Odpowiedz Link Zgłoś
marry Hejka <3 ;D 12.05.09, 20:59 Fajnie, że będziesz mieć rodzeństwo! Ja mam młodszego brata, co ma 2,5 roku... ;P On ma na imię Jasiu... Mi się to imię średnio podoba ale może być Imię dla chłopca to mi się podoba Mateusz i Marek A dla dziewczynki to Julia i Marysia Ja wolałam siostre ale nie wyszło... Pozdrawiam ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,c Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:04 Ja mam 14 lat^^ i mam mlodsze rodzenastwo moja siorka Hania ma 5 lat a moj brat Krzysiu 8 ! Czasem troche gluupioo ale ogolnie spoko i ciesze sioe ze je mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia_ Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 21:10 A ja akurat w przeciagu 10 dni bede miala mlodsza (o 16 lat!) siostre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaaaaaa :) Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.skierniewice.vectranet.pl 12.05.09, 21:25 Ja mam 15 lat i mam młodszą siostre ,która ma lat 11. Jeżeli można ją nazwać wgl siostrą...to jest istny armagedon. Nikt na świecie nie potrafi mnie tak wkurzyć jak ona. I szczerze jej współczuje ,bo nieraz jak mnie zdenerwuje to nieźle obrywa...Wkurza mnie ,bo ciągle płacze o byle co {ostatnio np. o to ,że chciałam pożyczyć jej krem} i ciągle skarży na mnie mamie...Gdyby moja mama teraz była w ciąży to chyba bym uciekła z domu albo coś. Po 1 nie chciałabym mieć rodzeństwa aż 15 lat młodszego ,po 2 nie mam zbyt dużego mieszkania ,żeby mi tu jeszcze jakiś bachor mieszkał a nie mam zamiaru sie przeprowadzać ,po 3 mam dość jednej siostry ,więc co dopiero jeszcze jedno dziecko... Zawsze chciałam mieć starszego brata albo siostre. Młodsza siostra to tragedia. Bierze moje ciuchy bez pytania, wszędzie jej pełno ,wszystko musi wiedzieć ,we wszystko sie wtrąca i o wszystko wypytuje.No i jeszcze oczywiście jak rodzice w pracy to ja jej musze pilnować.A jak nie weźmie na dwór telefonu to musze chodzić i jej szukać... W niektórych sytułacjach naprawde jest okej ,ale moje zdanie na temat młodszego rodzeństwa macie wyżej ;D. No i tym co mają młodsze potworki - współczuje ;p. Pozdroo ;**. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 21:20 Ja mam dwóch braci Jednego starszego o 2 lata a drugiego młodszego o 4 lata.Mam pecha.Wprost marzyłam mieć małą siostrzyczkę no ale tak wyszło że mam dwóch wrednych braci, ale Tobie życzę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: 78.157.185.* 12.05.09, 21:36 Zdarzył mi sie przypadek ze w wieku 16 lat zaszłam w ciąże ...mama i psycholog zaproponowali mi układ że Wioletka będzie moją młodszą siostrą ....I wydawało mi sie że to było by normalne ale to już trzy lata minęły i im dłużej mieszkamy pod jednym dachem to chce być dla niej mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.sileman.net.pl 12.05.09, 21:38 Też chciałabym mieć małe rodzeństwo,a najbardziej braciszka(Chociaż mam już starszego,który ma 19 lat a ja mam 14) .Malutkie chłopczyki są takie słodkie.Gdybym miała młodszego braciszka to chciałabym by nazywał się Kuba(Kubuś) lub Maksymilian(Maks).Ale bardziej podoba mi się Maksymilian ponieważ jest to mało spotykane imię .A gdyby była dziewczynka to Sara . Odpowiedz Link Zgłoś
aneta161 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 22:26 Kto ma rodzeństwo niech się cieszy!!! Oczywiście lepiej miec starszego brata czy siostrę, ale i młodsi też nie są najgorsi... ja mam starszego o 3 lata brata (18 lat) i nawet dobrze się dogadujemy... Pomyślcie co będzie kiedy będziecie miały/mieli około 30 lat... no np masz już rodzine, rodziców, ale nie masz rodzeństwa które może ci pomóc. Bardzo dużo zależy od charakteru i wychowywania dziecka. Mam kuzynkę która ma 2 młodsze siostry (13,4 lata) i 1 młodszego brata (10 lat) cudownie się dogadują... Podziwiam moją kuzynkę... A te rozpieszczone jedynaczki które zabiłyby swoich rodziców jeśliby matka zaszła w ciążę... Bez komentarza... Imiona dla dziewczynek: Joanna (Aśka ;DD) Maja Ksenia Justyna (mam przyjaciółkę i nazywam ją Justa) Waleria (nie wiem czy są takie w Polsce, ale na Litwie i w Rosji nawet popularne ;DD) Dla chłopaczków: Łukasz (po prostu fajne) Robert Konrad Daniel Odpowiedz Link Zgłoś