Dodaj do ulubionych

Sposoby na bielsze zęby

10.05.09, 21:34
Hej !
Moim problemem są żółte zęby. Używam past i szczoteczek wybielających, jednak one za
dużo nie dają. Poza tym gdy byłam u dentystki powiedziała mi ona, że mam poprostu już
żóltą kość. A na wybielanie jest za wcześnie. Czy macie jakieś metody na bielsze zęby ?
mogłybyście coś polecić ?
Obserwuj wątek
    • majson Re: Sposoby na bielsze zęby 10.05.09, 21:43
      soda po prostu sypiesz na szczoteczkę z pastą i myjesz tylko że to NISZCZY
      SZKLIWO ewentualnie cytryna nakładasz na zęby i czekasz trochę(nie sprawdzałam
      więc nie wiem czy coś da ale to też NISZCZY SZKLIWO) i tyle nie znam nic lepszego
      • charlotta Re: Sposoby na bielsze zęby 24.05.09, 21:03
        Boże no poprostu ten temat jest stworzony dla mnie bo mam ten sam problem co Ty. Uzywam past i płynów wybielających i nic. Zapytam się dentystky czy mogę wybielić. Moja mama też chce bo tą żółtą kosc mam po niej.
        Dam Ci jedna radę którą zaobserwowałam. A mianowicie przy ciemniejszej karnacjii zęby wydają się być bielsze. Ja mam bardzo blada cere , dlatego w te wakacje mam zamiar się opalić. Zobaczymy czy moja teoria się sprawdza.
    • dusiolla Re: Sposoby na bielsze zęby 27.08.09, 19:20
      2 razy w miesiącu po 5 minut dokładnie szczotkuj zęby sodą oczyszczoną. Niszczy
      szkliwo, ale efekt świetny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka