13.05.09, 19:12
Co myślicie o kolczykach w miejscach np: w pępku, na języku, w wardze, na
brwi, w nosie itd? i prze de wszystkim gdzie nosicie
kolczyki?santasantapiwosantasanta
Obserwuj wątek
    • xxmileyxx Re: Kolczyki. 13.05.09, 20:04
      Ja mam tylko w uszach po jednej dziórce w każdym..smile
      Ale chciałabym mieć dwa kolczyki w jednyym uchu tz.że jeśli mam jedną dziórkę w ucho
      to chcę obok tej dziórki mieć drugą..big_grinbig_grin
      No ale trochę się boje i nie wiem czego..cryingcrying
      Doradźcie plis..big_grinbig_grin
    • Gość: KaśŚ Re: Kolczyki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:04
      ja mam 4 w lewym uchu i w prawym też 4
      ale na wakacje sobie jeszcze zrobie jedną w lewym ; p
      i to narazie tyle ^
      • xxmileyxx Re: Kolczyki. 13.05.09, 20:05
        Gość portalu: KaśŚ napisał(a):

> ja mam 4 w lewym uchu i w prawym też 4
        > ale na wakacje sobie jeszcze zrobie jedną w lewym ; p
        > i to narazie tyle ^

KaśŚ czy boli robienie drugiej dziórki w uchu??uncertain
        • Gość: [][] Re: Kolczyki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:09
          Ja ma po 2 dziórki w uszach, i to nie boli
        • Gość: KaśŚ Re: Kolczyki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 23:16
          do -> xxmileyxx

mnie nie bolało na początku ta 2, 3 dziurka trochę .
          ale ja już jestem przyzwyczajona do tych w uszach i nie boli wg mnie ; ]
          ja mam tak że kazdą dziurkę mam po kolei pierwsza obok drugiej itd.
    • daguss Re: Kolczyki. 13.05.09, 20:14
      ja mam kolczyki tylko w uszach.
      2 w prawym.
      1 w lewych uchu.
      ale meega podobają mi się kolczyki w dolnej wardze. ; 33 sama też bym taki
      chciała, ale dopóki to moi rodzice decydują, nie mam na to szans...
      a najmniej podoba mi się kolczyk w brwi. >.< straszne to jest. {bez obrazy dla
      nikogo. : pp} zwłaszcza u chłopaka. typowe dla dzieci solarium. a koleś i
      solarka ? -to się gryzie. ; /
      • xxxiikermaxxx Re: Kolczyki. 13.05.09, 20:43
        Ja mam w uszach po jednej dziurce ale na jednym uchu chciałabym mieć 2
        dziurkiii...big_grin xD
        • kitty16 Re: Kolczyki. 13.05.09, 20:58
          ja mam tylko w uszach. w brwi mi sie podoba, właśnie zwłaszcza u chłopaka tongue_out
          chciałabym mieć w wardze na dole, w pępku, bardzo podoba mi sie też w języku ale nie
          wiem czy bym chciał mieć..big_grin
          • twoja_stara Re: Kolczyki. 13.05.09, 21:47
            no więc uwaga... xD mam niezliczoną ilość dziurek w uszach... a tak szczerze to
            ostatnio naliczyłam ich z 15. i to w samych uszach. w dolnej wardze mam, miałam
            jeszcze w języku i w pępku, ale wyjęłam. no i wszystkie te kolczyki robiłam
            sobie sama. i nie było wcale tak strasznie, najgorszy jest ten 1 raz tongue_out
    • ashely_tisdale Re: Kolczyki. 14.05.09, 13:18
      Ja mam jedynie dziurki w uszach po jednej z każdej strony i nigdy bym sobie nie zrobiła w
      pępku czy gdzieś indziej !!! Myślałam tylko o tym żeby zrobić sobie jeszcze jedną dziurkę w
      uchu po lewej stronie wink i nigdzie indziej !! uncertain
      • Gość: shesheshe Re: Kolczyki. IP: *.csk.pl 14.05.09, 13:29
        ja mam tylko na uszy ;| ale podobaja mi sie np. w wardze fajnie wygladaja w brwi i pepu
        nie zwlaszcza ze w brwi to takie emoo'wate. ale mam prawie 13 lat czy moglabym zrobic
        sobie dwie lub trzy diurki w jednym uchu ??? no bo chcialabym ale boje sie pytac mamyy
        wiec chce sie zapytac o rade
      • sweet_madzik Re: Kolczyki. 14.05.09, 13:31
        ja ogółem mam chyba 5 dziurek . 3 w prawym i 2 w lewym . Pytałaś czy to boli ,
        powiem szczerze mnie troszkę bolała ta 3 dziurka , ale tą sobie sama robiłam ;
        ) . Najgorzej boli na chrząstce - nie radzę , chyba że chcesz ;p . Ja miałam
        przebijane 2 ( pierwsze dziurki w wieku chyba 3 lat prze babcię ) reszte
        robiłam sobie sama . Ale jak pójdziesz do kosmetyczki , masz prawo z nią o tym
        pogadać , gdzie najbardziej boli , czy nie lepiej przebić sobie za rok czy jakoś .
        Ja osobiście nie przepadam za kolczykami w pępku , na wardze , ale z koleżanki
        brałyśby takie coś metalowe i kładłyśmy to na języku . powiem tyle było ciekawie
        xdd .
        wink
        • twoja_stara Re: Kolczyki. 14.05.09, 14:14
          masz rację z tym, że boli w chrząstce ;// ja przebijałam sobie na początku
          wakacji, i do tej pory mnie boli o_O może poprostu źle przebiłam. ale chyba
          jednak bardziej bolał mnie język. też mam 13 lat, jak miałam 8 lat pierwszy raz
          sobie przebiłam ucho sama o.O szok, nie? xD kiedyś sobie na raz zrobiłam 6
          dziurek w uchu o.O sweet_madzik bolało Cię, jak przebijałaś? jak w ogóle
          przebijałaś? o.O
          • sweet_madzik Re: Kolczyki. 14.05.09, 14:22
            możesz się ze mnie śmiać ale ja przebijałam moim "rodzinnym " sposobem ( że tak
            powiem ) , znaczy się brałam kolczyka , przypiłowałam go trochę żeby był
            ostrzejszy no i wzięłam kartofla xdd , no i przbijałam tym kolczykiem ( kartofla
            z tyłu ucha podtrzymałam ) a ty jak przebijałaś u kosmetyczki .?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka