kardolina 25.05.09, 15:54 może coś ktoś trenuje? xD ja np. trenuje judo xD kocham ten sport ;d ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ketrin Re: sztuki walki xD 25.05.09, 16:35 ja trenowałam szermierkę ;dd heh, ale juz nie bo nie moge chodzic, rodzice:// planuje sie jeszcze zapisac bo bardzo lubie ten sport ;* Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo Re: sztuki walki xD 25.05.09, 20:16 Ja też ; ******** nie dziwie Ci się czemu chcesz znów uprawiać ten sport ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
joan_jones16 Re: sztuki walki xD 26.05.09, 19:19 Ja nic nie chce mówić,ale ta dziewc zyna na zdjeciu przy temacie to moja pani od w-fu z gim xDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasxd ;D IP: *.tktelekom.pl 27.05.09, 14:07 Ja osobiscie proponuje krav mage ;d nie chodze ale mam zamiar zaczac od nowego roku szkolnego Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaczek18 Re: sztuki walki xD 27.05.09, 16:33 ja trenowałam na początku karate , ale przerzuciłam się na boks.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bura Re: sztuki walki xD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:39 Ja trenuje karate xD UWIELBIAM TEN SPORT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannah Montana Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:35 Ja sportu nie uprawiam chyba że taniec się do sportu zalicza bo jeśli się zalicza to trenowałam wprawdzie 3 miesiące alee nie mogłam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huba.buba Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:36 nic Odpowiedz Link Zgłoś
ka.i.te. Jiujitsu - sztuki walki 27.05.09, 13:20 Ja trenuję Jiu-Jitsu od jakichś 5 lat ? Ostatnio zdałam na 7 kyu młodzieżowe, żółty pas z czerwoną belką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: sztuki walki xD IP: *.tvk.torun.pl 26.05.09, 17:39 Ja uprawiałam wiele sportów... kiedyś trenowałam gimnastykę artystyczną... potem siatkówkę, nadal ją trenuję ;p Szermierkę także, ale krótko (rok) gdyż często miałam kontuzję ;p (zwichnięcia nadgarstka) słabo sobie z szermierką radziłam ;p Ale od 3 lat jeżdżę konno, jest to drogi sport, ale jak ktoś chce spróbować polecam...Mam konia, więc jest jeszcze lepiej Jest to sport, który dzięki temu, że dopiero po 5-6 latach nauki solidnej, ostrej możesz powiedzieć, że umiesz jeździć To tyle A i karate jakieś 6 miesięcy uprawiałam, ale częste siniaki itp. zniechęciły mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:41 ja przez 4 lata trenowałam taekwondo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewuu_jb Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:13 Ja trenowałam karate miałam lekcje w szkole takie jakby zajęcia dodatkowe ale ciężkie to - chociaż nie powiem- nauczyłam się co nieco i teraz przynajmniej umiem się bronić... ! a to jest ważnee... teraz już nie chodzę bo zajęcia przerwano bo nauczyciel ma za dyużo spraw na głowie ale jak tylko lekcje znowu "odżyją" to namierzam dalej uczęszczaś bo to jest super.... P.S:teraz to już żaden chłopak do mnei nie podskoczy (w złych zamiarach oczywiści np. uderzyć itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julik Re: sztuki walki xD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:54 ja też szermierke już 4 lataKocham to czasem sie nie chce iść co drugi dzięn na całe popołudnie , ale mimo wszystko szermierke kocham , kochałam i będe kochać Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: sztuki walki xD 26.05.09, 17:57 ja tak samo :pp a u nas treningi są w pon. i srody i przez 2 godz : DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: sztuki walki xD IP: *.promax.media.pl 26.05.09, 17:56 ja trenowałam kung fu (przez 9 miesięcy) na początku bardzo ta sztuka walki mnie interesowała a potem złamałam nogę i nie chodziłam kiedy mi noga wyzdrowiała to przestałam chodzić teraż myśle żeby zapisać się na karate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportsmenka Re: zal ja jestem mistrzynią ;/ IP: *.csk.pl 26.05.09, 18:03 ja trenowalam dżudo , tekłondo , prubowałam kóngwu [ nie wiem jak sie pisze] z wf mam 6. najlepsza jestem w gale i reczna i siate. tylko w korza jestem dróga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:13 ja trenuję tenisa zimnego już 5 lat i nie chcę przestać za nic w świecie bo za bardzo to kocham Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina judo xD 26.05.09, 18:14 ja jak już mówiłam trenuję judo xDd od 4 lat xD kocham ten sport xDDD siniakow i zlaman mam od niemiara ale co tam xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Sporty walki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:57 Ja od 4 lat trenuje zapasy- śliczny sport ale nie dla słabych dziwczyn (ja złamałam nos:p) Odpowiedz Link Zgłoś
madamenelly Re: sztuki walki xD 26.05.09, 19:06 ja trenuje karate kyokushin ;D Polecam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elizza Re: sztuki walki xD IP: *.koba.pl / 10.0.52.* 26.05.09, 19:11 Ja trenuje karate. Każdy chłopak nie śmie mnie przezwać czy dotknąć(bo mam chłopaka) xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Cyrus39 Re: sztuki walki xD IP: *.elblag.vectranet.pl 26.05.09, 19:13 jka chodze na duzo sztuk walk:Tae Kwon do,judo,karate,dzidzutsu,kunkwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Cyrus1423 Re: sztuki walki xD IP: *.elblag.vectranet.pl 26.05.09, 19:27 ja chodze na duzo:szermierke,gimnastyka artystyczna i akrobatyka,siatkówka,noga (pilka nozna),taniec i lyzwiarstwo figurowe,jezdze konno,karate,tae kwon do,judo,dzidzutsu,kunkwu,plywania zawodowe,kosza,biegi,skoki w dal i kiedys trenowalam zapasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaggASh !^ Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:27 Ja tez trenowalam Toe kwon do ! ^^ Boskieee ! // a takk too siatkaa .. koszykowkaa ! && Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockowa Re: sztuki walki xD IP: *.chello.pl 26.05.09, 19:50 ja trenuje jujitsu xddd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: sztuki walki xD IP: *.u.wavenet.pl 26.05.09, 19:37 ja też trenuje !!! karate, kocham to, uwielbiam po prostu super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: sztuki walki xD IP: *.chello.pl 26.05.09, 19:50 Ja uwielbiam karate!! =))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekwondzistka :DD Re: sztuki walki xD IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.09, 20:01 Ja trenuje Tae- kwon-do Polecam Pozdrawiam wszystkich ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duś Re: sztuki walki xD IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.09, 20:18 Ja trenuję Taekwondo już 8 lat. Mam czerwony pas z czarną belką ( czarny jest od 15 lat ) Mam treningi 3 razy w tygodniu - poniedziałki, środy i piątki. Mam sporo siniaków, ale opłaca się Naprawdę jest bosssko polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
nameno Re: sztuki walki xD 26.05.09, 20:36 Ja polecam sztuke walki Capoeira ... Jest bardzo fajna, a zarazem nie jest ona łatwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia Re: sztuki walki xD IP: 94.72.118.* 26.05.09, 20:45 karate kyokushin 4 lata, uwielbiam to po prostu, nie tylko "bicie się" ale i filozofia, nie wiem co bym zrobiła gdybym przestała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia Re: sztuki walki xD IP: 94.72.118.* 26.05.09, 20:46 a właśnie i gimnastykę akrobatyczną, to też bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxD Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 21:02 hmmmxD ja ćwicze box i karate xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .;) Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 21:37 Handball ! nad zycie ! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
melania Re: sztuki walki xD 26.05.09, 21:43 Ja Hapkido to Koreańska Sztuka Walk świetna Polecam i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: sztuki walki xD IP: *.152.158.161.dsl.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 21:44 ja trenuje karate, i nie wyobrażam sobie życia bez niego xDD Odpowiedz Link Zgłoś
nikolllaxd Re: sztuki walki xD 26.05.09, 22:14 ja tam nic nie uprawiam porucz biegów i koszykówki chciałabym chodzić na capoeire od nowego roku szkolnego zacznę pozdrawiam wszystkie panie xxxxD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 22:29 Ja trenuje taekwondo!!!!! Najwspanialszy sport świata!!!! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` mała Czarna. Re: sztuki walki xD IP: 88.151.27.* 26.05.09, 23:25 ja osobiście preferuje boks ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilciaaa Re: Aikido IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 14:45 Ja trenuje aikido... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aala Re: sztuki walki xD IP: *.broker.com.pl 27.05.09, 15:10 king-boxing ale trzeba być twardym by to ćwiczyć i liczyć się z siniakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka69 Re: sztuki walki xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:27 ja np trenuje karate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabella Re: sztuki walki xD IP: *.CNet.Gawex.PL 27.05.09, 16:31 A ja karate trenuję. Zawsze mówiłam, że to dla chłopaków, a że ja bym wolała judo, ale teraz jest całkiem inaczej Odpowiedz Link Zgłoś