bellacullenx Re: My chemical romance 02.01.10, 11:37 na serio ?????????? uwielbiam ich piosenki, mają sens ! Odpowiedz Link Zgłoś
klara1313 Świetnie.! 05.01.10, 16:44 Koncert MCR na pewno byłby zaje***** XD Bardzo bym chciała aby coś takiego zorganizowano. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: My chemical romance 06.01.10, 09:19 ja osobiście poszłabym na koncert. Mam ich płytę, ale nie jestem ich wielką fanką tak jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona uhh. 22.01.10, 09:59 Dziewczyny, co z wami? ;d Ja tu miałam nadzieję wpaść i przeczytać następne tysiąc postów, uhm. tytytytytty. mamy 2010 już, nowa płytkaaaaa ;ddd Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: uhh. 22.01.10, 14:02 ej,ej. XD teraz wszystko na nas. a ty to gdzie bylas he? . xD cóż, watek umarł ;c. nikt sie nie odzywa od dluzszego czasu i wgl. ahh . tamtararaa. tylko tyogdnie dziela nas od nowej płyty, wiec radujmy sie . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: uhh. 22.01.10, 16:31 BO MNIE STĄD WYPIERDZIELIŁO! ha. ja chcę już znać datę. i mychemicalromance.com.pl i zamknęli, świnie. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: uhh. 23.01.10, 19:27 JAZDO PO CMENTARZU, razem ze zuą chcemy cię na laście!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: uhh. 23.01.10, 19:58 aleź po co ja wam tam? xD znacie dokładną , co do dnia, premierę nowej płyty? jeeej. żeby gdzieś przyjechali w jakis sasiedni kraj pormując swą nową hot płytke ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: uhh. 23.01.10, 21:00 BO NIE MAMY Z KIM MELANŻOWAĆ! XD nie. i nad tym ubolewamy. ale widziałyśmy zdjęcia Gee z tego miesiąca. Boże. <69 Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: uhh. 23.01.10, 21:38 a tak nie na temat to 30stm niedługo w Czechach będzie. www.worldticketshop.pl/koncerty/bilety_30_seconds_to_mars/69325_30_seconds_to_mars_praga Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: uhh. 23.01.10, 21:49 ghahaha . <melanżuje się z nimi duchowo na laście> ej. ej. dajcie mi tez *_*. słyszałam o tym ;c. miałabym ochotę się wybrać, ale jestem ostatnimi czasy taką sknerą że szok. a wy sie wybieracie? xD jak tak to podpiszcie dla mnie u jareda jakies majtki hę ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: uhh. 23.01.10, 21:58 zua, dziwo, przyszłaś na lasta to może byś się przywitała bo nie wiem czy mam się logować czy nie. XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: uhh. 24.01.10, 16:30 właź na lasta dziwo. ei, a wiecie, że jak tego słucham, to już wiem dlaczego ich tak kocham? mimo tego, że ich od pół roku nie słuchałam? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: ee.. 22.01.10, 10:23 ja i tak tego nie lubię, więc mi wszystko jedno.. bo i tak nie pójde na ich koncert . pozdrawiam : D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ee.. 22.01.10, 16:30 lol, to po co wchodzisz? eii, czuję się jak tutejsze napalone dziewczynki które lecą z pyskiem do każdej laseczki która skrytykuje ich gwiazdeczkę. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
novacaine_ Re: ee.. 25.01.10, 15:09 Em... dawno tu nie pisałam xd Nie pozwócie żeby wątek umarł... ! Piszcie ja nie mam nic mądrego do powiedzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ee.. 25.01.10, 18:36 ja też nie. czekam na nową pytkę i rajcuję się tym; #1 #2 #3 #4 ależ z Gee dupeczka. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: ee.. 26.01.10, 18:04 ejejej. watek jest calkiem żywy. <ironizuje>. zawsze coś się wynajdzie ciekawego ^ .^ ah.ah. moja puuupaaa. ; *. płyte chce, plyte chce ;c. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: ee.. 26.01.10, 18:09 boshe. to jest nieludzkie aby w wieku 33 lat [ rocznikowo ! xD] tak wyglądać ;c. mru. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ee.. 27.01.10, 18:26 NIE UWIERZYSZ, wczoraj głosowałam na najgorętszego faceta nme i Gerard ma średnią 2.92!! przynajmniej wczoraj. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ee.. 27.01.10, 18:37 on wygląda na góra 25. Mikey na ok. 22. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: ee.. 28.01.10, 17:01 dokładnie, napewno nie na 33 *_*. zua, co ty gadasz o.O'. muahaha. zapewne w głosowaniu brały udział dziewczynki dla ktorych liczy sie jak najwieksza ilosc bicepsow, lalusiowata twarzyczka i sperma wylewajaca sie z kazdej czesci ciała, o xD. gerard jest chodzacym sexem i kropa. xD ahh. ej jak bedziecie miec jak new zdjecia to sie nie krepujcie i wrzucajcie ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ee.. 28.01.10, 21:23 nie, dżonasków nie ma. o co ty NME obwiniasz, no bez przesady. pierwsza trójka to matt i dom z muse + brian molko z placebo (cała trójka fuj c potem pan Brandon Kwiatki (ratuje sytuację). 10 jest Jared Leto (i mój Andrew VanWyngarden 19, oh :c). Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ee.. 28.01.10, 21:23 emotka mi się zrobiła, fuj!11oneon11!11one! tam było c: ), ale połączyłam, uh -,- Odpowiedz Link Zgłoś
dealthyhallows. kiedy ? 28.01.10, 21:28 wow ! Super ; D a kiedy i gdzie ? `jestem trochę opóźniona z takimi nowinkami x) Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ shit happens. 05.02.10, 20:17 WĄTECZEK NAM DEDNĄŁ! DZIEWCZYNKI, co z wami?! :c Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: shit happens. 05.02.10, 20:21 oprócz naszej walniętej świętej trójcy. słit. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: shit happens. 05.02.10, 20:26 jazdę po cmentarzu też już coraz rzadziej widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: shit happens. 08.02.10, 19:39 cos wam slabo poszlo nabijanie postow, liczylam na co najmniej strone. damn, zostal mi ostatni tydzien ferii. w sobote wracam juz do pl. cholernie mi sie nie chce. w nyc jest glosno. zajebiscie glosno. ;x tak w ogole to frank podaje, ze gee ma problemy z gardlem. wiem, wczesna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: shit happens. 08.02.10, 19:58 czytałam. załamałam się. i popłakałam. jesteś w Nowym Jorku? ale fajnie. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: shit happens. 09.02.10, 14:09 ejj ;c. ja tu prawie codziennie zaglądam <broni się> nie chciałam wam się wtryniać w rozmowe ;c. jeeej. brightside, dalej jesteś w nowym yorku? xD opowiadaj ^^. ghaha. a ja się dopiero od was dowiaduje *_* < ma mega szybki zapłon inspektora gadżeta>. ja się nie załamuje, wierze że szybko mu przejdzie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: shit happens. 09.02.10, 15:06 jazdo, ja i zua nadal czekamy na twojego lasta. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: shit happens. 09.02.10, 15:41 okey,okey xD jak przekonam mietka do posłuszeństwa to założe, no. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: shit happens. 09.02.10, 20:57 mego złomka. ;c. jak zaakceptuje w końcu tą strone i mnie na nią wpuści to czym prędzej założe ;x. ej ;c. przez problemy gerarda płyta może być później? ;c. <masuje obolałe gerardowe gardziełko>. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: shit happens. 10.02.10, 15:57 MU SIĘ GARDŁO SPIEPRZYŁO PRZEZ KAWĘ I PAPIEROSY! nawet Frank na oficjalnej stronie pisze; P.S. Please send all angry letters to: Gerard Way's Throat 666 Coffee and Cigarettes Blvd Los Angeles, CA 90069 co to płyty to prawdopodobnie. :c Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: shit happens. 10.02.10, 20:34 jeeeej . ;c. a kto mu pozwolił? lyn wysil się trochę i przypilnuj męża, bo się do ciebie przejde ;cc. nie, nie. ja będę głupio wierzyć że się nic nie opóźni i za kilka dni będzie gerard zdrów. tak wgl to frank jaki troskliwy ;cc. ahh . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: shit happens. 21.02.10, 21:38 jej, ja tu chyba naprawdę nie mam po co wracać. :c ei, była któraś na koncercie Billy Talent? ale było epicko. a idzie któraś na Florence + The Machine? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: shit happens. 25.02.10, 07:33 jaa idę ma moją Florencję, oczywiście < 3. na BT nie byłam, ale słyszałam, ze było zajebiście. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: shit happens. 28.02.10, 17:34 uroczo. ja również będę. ;3 taak, na BT było epicko. Odpowiedz Link Zgłoś
jaredka18 Re: My chemical romance 11.02.10, 16:21 Z ogromną chęcią bym poszła ! Uwielbiam Ich ! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 21.02.10, 22:17 eej. wie ktoś kiedy nowa płytaa? bo wariuję ^^ a poza tym nie moge oglądać MCR na necie bo mi się net pierdzieli i filmiki nie ładują (chwała temu, kto wymyślił płyty) Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 21.02.10, 22:23 a po za tym czego tu nie piszecie? fajnie się to czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 22.02.10, 10:48 Mam na ich punkcie obsesje. <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 22.02.10, 12:53 ej, tutaj każdy ma obseszyn na ich punkcie. ale u mnie to się objawia wściekłą nerwicą (jak ich nie słucham co 3 godziny, depresja gwarantowana). dziewczyny, mam pytanko: jaki jest wasz styl? tzn "normalny" czy jakoś pokazujecie światu, że słuchacie najnajnaj zespołu? jestem ciekawa ^^ bo moi się czepiają że mam wszystko czarne albo szare ;/ i mi pokazują błękitne ubranka w kwiatuszki dla słodkiej lali . my chem. for ever and ever and ever and ever(...) Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ @princess132 22.02.10, 19:17 Mam tak samo, i twiedzą, że JA : osoba która ubiera się na czarno/szaro, słucha rocka, alternatywy, metalu itp. ich zdaniem ja jestem imoooł o,O bo jestem odmieńcem. haha. XD pytanko : Od ilu dni / miesięcy / lat ..słuchacie My Chemical Romance - czyli najnajnajnaj zespół na świecie ;ooo Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: @princess132 22.02.10, 20:47 ooo. witajcie nowa krwi. ^^ udzielać się, nie pozwolić umrzeć wątkowi. obsesja. ja się już nie patrze na to jak na obsesje. to jest tak.. po prostu XD co do ubioru, ubieram się jak chce. moi rodzice jakoś mi nic nie narzucaja ^^ osobiście słucham jakoś 2 lata. moze 2,5? nie pamiętam dokładnie. a wy nowe krwi? xD Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: My chemical romance 22.02.10, 19:31 było by to zbyt piękne-żeby zagrali w Polsce/marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: My chemical romance 22.02.10, 19:34 alex23 masz całkowitą rację marzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 odpowiadam imperativ :) 22.02.10, 20:04 ja ich znałam... zaraz... od jakiś 3 lat, ale jakieś 2 miesiące temu słuchałam sobie ich teledysku w internecie: Helena. i to było jak traf piorunem, takie... BUM! i już nie mogę bez nich żyć. potem poszło szybko: wywiady przeczytane na internecie, cytaty Gee na wikicytaty, wikipedia, płyty... teraz mam na oku koszulkę na rockmetalshop ale tam piszą że to emo rock.! żaaal Emo to wymysł prasy.! na mnie też jest żem imoł. raz wychodziłam ze sql w czarnej czapce i szaliku na na mnie wszyscy jak na ufo i zaraz jaki imoł ;/ a tak poza tym to rodzice do mnie, że chodze jak załobnik i nie chcą mi wszystkiego w kolorze black kupować . zauważyliście, że wszyscy fani My Chem są zajebiści?? u mnie w klasie NIE WIEDZĄ CO TO JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: odpowiadam imperativ :) 22.02.10, 20:24 ja już pisałam tutaj, nie chce mi się pisać drugi raz. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: odpowiadam imperativ :) 22.02.10, 20:50 tak, tak. ujmują bardzo szybko ;c. ghaha. emo. jak ja kocham to pojęcie. bravo napisało kiedyś tam, że my chemical romance to zespół emo i się tak utarło. kocham tą gazete, kocham kochaną wikipedia i wszystkie tró stronki -.-'. udzielać się, udzielać. wątek ma ożyć ^^ jesteśmy, jesteśmy. zawsze byliśmy >.< gerardzie zdrowiej, rusz tyłek. ja chce płyte ;c. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: odpowiadam imperativ :) 22.02.10, 21:17 nikt tu nie pisze.! ruszyć dupe.! ehhh. bravo kiedyś faktycznie tak pisało, czytałam chyba 2 lata temu jak była afera że ta dziewczyma się zabiła bo chciała czarną paradę. i tam pisało że w tym każdy emo idzie po śmierci. a to o zupełnie o co innego chodzi ;/. ludzie się o nich wyrażają a w ogóle nie wiedzą o co chodzi. pisać.! pisac.! pisać.!! Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: odpowiadam imperativ :) 22.02.10, 22:30 ghahaha. dokładnie. nie ma to jak rozumieć sens płyty, no ale nie ważne. i tak jestesm zwolenniczką 2 pierwszych płyt ^^. hm. ciężko będzie ożywić ten wątek. za długo leżał w zapomnieniu ;c. ahh pamietam wakacje, głośno tu było. to może podziel się z nami ciekawaymi fantazjami? śnisz po nocach o którymś hot czlonku? xD . ale ostrzegam, że jeśli chodzi o gerarda to moge gryźć. ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside princess132 23.02.10, 11:10 Hannah Bond, bo tak miała na imię ta dziewczynka, nie potrafiła poprawnie interpretować tekstu. To było zbyt trudne jak na trzynastolatkę. Przykre, bardzo. Aczkolwiek uważam, że sama sobie była winna i przez cały czas byłam z Chemikami całym sercem i modliłam się o to aby nie zawiesili działalności. I żeby nie mieli większych kłopotów. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside baj de łej. 23.02.10, 11:39 muszę coś zrobić z nudą która dopadła mnie przez wyjście mojej klasy do teatru. ja oczywiście nie poszłam, bo po co? ;d chyba idę zamówić jakąś koszulkę ze strony chemików. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: baj de łej. 23.02.10, 12:15 ej.! nie obrażać trzynastolatwek bo mam 13 i wiem o co chodzi ;p a o snach nie bd opowiadać bo to się nie nadaje na forum xDD ja też chcę koszulkęęę. ale nie mam bo mama mi nie pozwala zamawiać bo mówi że mnie oszukają bd musiała potem tysiące płacić (taaa, jasne) a tata mi nie zamówi. ;/ a ja najbardziej lubie black parade ;p jest zajebista. xDD teatr? dobrze Ci, ja mam durnowate przedstawienia z kukiełkami albo przychodzi jakiś dziwny chłop i gra na trąbie ;// dupaa. ide z rodzinką do kina na avatar bo mam feryje xP pisaaać. teraz, zaraz, już. .... Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: baj de łej. 23.02.10, 16:47 to już zależało od jej psychiki i myślenia. ale cóz. -.-'. brightside, a gdzie jakies zdjecia z nowego yorku ;c.? nie martw się, w końcu ci pozwoli ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: baj de łej. 23.02.10, 20:05 nie wrzucam swoich zdjęć do internetu, bo mi potem kradną. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: baj de łej. 23.02.10, 20:17 łojezu, ile osób przybyło. ;x mrs.brightside - znam ten ból kradzieży zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: baj de łej. 24.02.10, 14:16 nie no kurde jak mi wolno internet działa tylko kotek, wikipedia i my chemical romance. com. ;D nie mogę ich oglądać na youtube. bo mi filmiki nie działają ;/. ale cóż. bd mieć koszulkę.! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: baj de łej. 24.02.10, 15:36 odtwarzaj je w wyobraźni. ;x. mówiłam?. xD. lanś się nią ile wlezie ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: baj de łej. 24.02.10, 18:06 ja nie z tych co się lansują, ale może dla my chem zrobię wyjątek xD dzięki za radę. ^^ coraz więcej nas "imoli" Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: baj de łej. 24.02.10, 18:54 tak, tak. wiem ^^. ale własnie, dla nich trzeba sie poswiecic xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: baj de łej. 24.02.10, 20:38 tak, tak ;D oczywiście babka z reli mnie opierdzieli, że ja jej jakieś subkultury pokazuje i że ona sobie nie życzy ;/ ale mam ją tam, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę xDD zrobiła nam na początku roku ankietę, w której trza było się podpisać i napisałam że Green Daya bo jeszcze niie MCR( oj smutne to były czasy, smutne) xDD a Wy jakie macie?? i gdzie kupujecie? (koszulki, i taki różne^^) Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: baj de łej. 10.03.10, 19:33 zaniechałyśmy pisania na forum.. ja mam jutro 3 spr i zaraz zemdleję z przenaukowania. <lol> a piszę. piszę. a Wy co? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 25.02.10, 10:34 haha, ja koszulki na allegro XDDDD tylko jak już sobie upoluję to jest koniec aukcji, albo jakaś ździra mi ją wykupiła xdd wgrwr. >,< < spokój > a płyty to zazwyczaj w empiku. xd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 25.02.10, 10:41 Właśnie przeczytałam wszystkie komentarze, które znajdują się w tym wątku. Zajęło mi to 3 godziny. xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 25.02.10, 13:36 aha xD mnie to nie zajmuje tyle, bo wchodze tu 5 razy dziennie buu. ja w pon. do sql ;/ ja nie w empiku, bo tam są droższe, ja w media aaa. na koszulke sie na rockmetalshop.pl patrzę xD znacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 25.02.10, 15:36 walić katechetów. -.-'. na rockmetalshop'ie. ^^. duży wybór i wgl. xD a pochwal się może tą koszulką hę? xD taa. troche jest postów, niestety po wrześniu frekwencja spadła, a mogło by być o wiele więcej ;c. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 25.02.10, 19:50 jak kupie to pokaże ;p bo musze zamawiać przez koleżankę ;p muszę wam napisać że zaraziłam chemikami moją kumpelę i teraz obie przez siebie jakież to wspaniałe^^ kazałam jej wbijać na forum ;p haha. kupiłam sobie dzisiaj ich płytę bo wcześniejszy brak kasy mam nr 2 i 3 bo pierwszej nigdzie nie można dostać bd musiała zamówić a w sumie to czemu oni przestali pisać?? że niby co?? przestali słuchać <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.02.10, 12:00 Mój wróg powiedział że Chemiki są komercyjny, i to sam shit. o,O Złowieszcza jędza *____* wgrwr. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 26.02.10, 15:23 straszna jędza. ale nei można zaprzeczyć że the black parade była nieco komercyjna, bardzo wyróżniała się stylem od pierwszych 2 no i była nastawiona na wieksze grono odbiorców. ^^. ale nie sa komercyjni. cały dzisiejszy rynek muzyczny to jeden wielki wyścig -.-'. a które piosenki najbardziej lubicie, hę ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 26.02.10, 15:19 aha. XD okey, ale bezwłocznie masz się nią podzielić. tak, to jest wspaniałe ^^. ja mam takie dwie . jezujezu. wspaniale jest się z kimś dzielić swoimi fantazjami. ghaha xD 1 płytęjest bardzo ciężko dostać, trzeba po prostu wiedziec kiedy i gdzie wejść ^^ że kto przestał? indie i zua ?. nie, nie. w żadnym razie. to wierne fanki ^^. po prostu nie odiwedzają codziennie wątku i tyle. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.02.10, 16:42 Ulubione , tak ? xd To sporo tego, wymienię niektóre : D Cemetery Drive, End, Helena, I don't Love You, Teenagers .. i wiele wiele : d Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 26.02.10, 20:22 ja kochać Helenę (moje 3 imię zostało wybrane xD) nie kumam jednej rzeczy (nie śmiać sięę) nie żebym była nie wiadomo jaka, ale nie czaję tego krzyżyka (nie wiem jak to określić.) na Three Cheers.. bo nie wiem jak to rozumieć?? przecież nie jako satanizm. no może ciemna jestem, ale nie zapominać, że mam 13 lat. i słucham od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 26.02.10, 21:04 ah ^^. tak, tak. boskie są. ale wszystkie ich piosenki są cudowne, ciężko wybrać jedną. ghaha. też myślałam nad tym imieniem na bierzmowanie. jak dotrwam do końca, to chyba je wezmę, bo innego nie wymyśle ;c. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: My chemical romance 26.02.10, 21:11 Helena jest truuu Ładne imię. Przez piękną Helenę powstała bitwa o Troję.... Czyyy jakoś tak. kiedyś w książce czytałąm xd Odpowiedz Link Zgłoś
geisterfahrer Re: My chemical romance 26.02.10, 21:10 Oni w Polsce? ; ) Nie wiedziałam. <br /> Niestety nie pojadę, bo nawet byłoby mi szkoda kasy, ale lubię MCR. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 26.02.10, 21:51 eh. odpowie mi ktoś na moje intelidżent pytanie?? xDD zaraz się okaże że wszystkie fanki MCR'u to Heleny haha. Miałam być oryginalna ;p może ktoś zostanie Gerardą?? jbc. takie imię istnieje bo było w kalendarzu ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 27.02.10, 12:49 Gerarda, mówisz : D ? no fajne imie, będzie mi się zawsze kojarzyło w Gee < 3 A może tak po Mikey'u wziąść na bierzmowanie Majka : d Albo po Frank'u - Frania XDDD lol xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 27.02.10, 17:53 to by było mocne xD albo nazwać swoje dzieci: Gerard i Gerarda, potem: Franek i Franciszka itd. dobra. zaczynam mówić od rzeczy, ale moja wina że właśnie słucham I'm not okay? no właśnie. jeszcze to lubię. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 27.02.10, 20:14 Ja chcę mieć dwójkę dzieci które nazwę po Gee I Frank'u : D Frania i Gerard[a] XDD lol. xd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 27.02.10, 21:42 ale czego lolujesz? xD Gerard to zajebiste imię jest ( wg mnie ) gorzej z Gerardą xp... w mojej budzie taka miała by przesrane, jak by była taka jak wszyscy, by na nią Gerardka, Gerdzia itp. czego zmieniać swoje imię , mnie się moje podoba. wolałabym Helenę ale cóż. ;p skąd rodzice mogli wiedzieć że bede zakręcona na punkcie takiego zespołu. ale w sumie to moja krew, mogli się domyśleć, nie? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot Re: My chemical romance 27.02.10, 21:55 no pewnie, że tak!!! Ale Polska to taka wiocha, że wszystkie fajne gwiazdy omijają nas szerokim krokiem Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ @inna_hot 27.02.10, 22:22 Polska to nie jest taka wiocha jak ty to twierdzisz. Przecież Ac/Dc przyjeżdżają do Polski, mają koncert.. przecież to też gwiazdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 27.02.10, 22:32 mam takie pytanko... oni na pewno nie są satanistami ?? xD nie śmiać się ze mnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 28.02.10, 00:00 nie,nie są xD sataniści nie biora ślubów i nie mają dzieci ;x. a co do tego krzyżyka, to przyznam się że sama nie jestem pewna ;c. ale moja przyjaciółka twierdzi, że jest to związane raczej z kościołem, co jest ptawdopodobne, bo chyba wtedy właśnie Gerard przebirał się za księdza i wgl. no ale tak napewno, to nie wiem -.-. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 28.02.10, 12:14 aha ;p a wie może ktoś, gdzież by znaleźć jakieś dobre tłumaczenia ich tekstów?? ja zawsze na tekstowo.pl ale jakieś takieś^^ sama próbowałam (lepiej tego nie czytać publicznie, ha ha ha) Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: marzenie. 28.02.10, 12:19 marzenie, nie marzenie- myślę, że wcześniej czy później do Polski przyjadą... nie mogą nas ciągle ignorować, nie?? a tak poza tym, prawdziwych fanów jest mało w porównaniu z pseudo-emo, ale cóż. moja koleżanka mówiła, że kiedyś ich do Polski NIE WPUŚCILI? to prawda?? jeśli tak to nie dziwię się że nie chcą przyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 28.02.10, 17:37 nie narzekajcie, że do nas nikt nie przyjeżdża. ja byłam na Billy Talent, w sobotę idę na Florence + The Machine. My Chemical Romance też widziałam, ale poleciałam aż do Japonii! wystarczy chcieć no i trzeba mieć fundusze. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 28.02.10, 19:01 mrs.brightside .! mam Ci teraz wydrapać oczy czy poczekamy do wakacji?? ^^ <zazdrosny> ale ci fajnooo. też tak chcę. buuuu. ja bym mogła rok jeść czerstwy chleb i chodzić w beczce, byleby ich zobaczyć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 . bez komentarza . 28.02.10, 19:11 zobaczcie sobie to... www.teksty.jeja.pl/485,10-najbardziej-irytujacych-rzeczy-w-emo.html wkurzyło mnie gey-parade. jbc w tym tekscie są przkleństwa xD Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: . bez komentarza . 28.02.10, 19:29 mnie takie teksty śmieszą. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: . bez komentarza . 28.02.10, 20:50 ja już dawno chciałam jej oczy wydrapac ;c. wiesz, że była 2 razy na Sonic w Japoni? brighside, schowaj sie ! ;x. ;c. ja o niczym takim nie słyszałam. ale myśle, że jak wreszcie ruszą w trasę promującą nową płytę, to jeśli dostaną propozycje to zahacza o nasz zacofany kra ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 28.02.10, 19:29 ustaw się w kolejce. bo chętnych do wydrapania mi oczu jest dużo. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 01.03.10, 15:29 haha. dobrze, że ma tylko pare oczu ;p ja byłam pierwsza.! żeby przyjechali.! żeby przyjechali.! tylko nie nad morze bo mam za daleko ;p chociaż i tak bym pojechała ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 02.03.10, 15:53 kiedyś w końcu przyjadą, jestem tego pewna. ^ Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 02.03.10, 17:15 ja też :3 btw, ma któraś tłiterka? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 02.03.10, 18:01 muszą nas odwiedzić. zostańmy groupie. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 02.03.10, 21:31 www.rockmetalshop.pl/product-pol-34286-koszulka-MY-CHEMICAL-ROMANCE-R-614-KMAC-369-.html macie tą koszulkę, bo obiecałam że bd się nią lansować ;pp kupiłam ostatnią bo dalej xl tylko;pp ej. nie wiecie, kiedy bd nowa płytaa? bo ja już przebieram nogami ciągle xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 02.03.10, 22:09 ja mam tą i tą za jakieś kilka tygodni będę trzymać w łapkach tąąą. kuzynka mi zamówi i prześle, jako prezent urodzinowy. ;x jaram się tymi koszulkami. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 03.03.10, 14:16 są zajebiste ;* a ta co będziesz mieć jest najzajebistsza xDD a twoja kuzynka w Polsce mieszka?? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 xDD 03.03.10, 14:21 buu.w każdym zeszycie, na każdej katrce mam napisane albo kocham MCR albo I <3 Gerard ;PP dzieło mojej kumpeli haha. a na ręce napis : Mcr rlz ;P ona to zrobiła dla żartów, a ja nie mam zamiaru tego mazać. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 03.03.10, 14:22 cudne, cudne xD jaki lans. xD trzeba rozszerzać chemikomanie, o . co do płyty, to ja nie wiem. wiadomo czy Gerardowi już przeszło ;c? <jest bardzo z tyłu>. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 03.03.10, 15:20 nie, w USA. ;d cementry_drive - nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 03.03.10, 16:03 szkoda ;p ale za to wielki come back mojego szybkiego internetu, łuhuhuhu ^^ (wszystkie teledyski działają) xD. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: cześć, wróciłam, nie chce mi się czytać. ;x 03.03.10, 15:53 mrs.brightside napisał(a): > muszą nas odwiedzić. > zostańmy groupie. ja już jestem grouppie. ale nie ich. kapeli mojego kumpla ;c jeeezu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1804 My chemical romance 02.03.10, 21:44 Matko ich muzyka jest booska ... jakby był ich koncert to na bank bym poszła Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: My chemical romance 03.03.10, 16:00 nie słucham. w ogóle jakoś omijam szerokim łukiem 'rock' Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 03.03.10, 20:02 jejku, jak mi się fajnie uczy przy mcr ^^ wszystko zapamiętuję w dwie sekundy ;pp też tak macie?? mnie tylko helena dekoncentruje, black parade i cancer, bo znam najlepiej teksty na pamięć i zaraz zaczynam śpiewać xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 03.03.10, 21:17 emoska, ale że niby tak, bo jesteś emo.?? czy nie jesteś?? czy jesteś emo, ale mcru słuchasz bo jest fajny?? albo jesteś emo dla lansu i nie wiesz o co im chodzi?? sorry, ale jestem tak wyczulona na pisanie że my chem jest imoł ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Bob nie jest już perkusistą MCR. 04.03.10, 18:41 Z 4 tygodnie temu, drogi My Chemical Romance i Bob Bryar'a rozeszły się. To była bolesna decyzja dla nas wszystkich i nie może zostać zlekceważona. Życzymy mu powodzenia w jego przyszłych przedsięwzięciach i oczekujemy od was wszystkich do tego samego. Frank, za każdym razem kiedy do nas piszesz masz jakieś złe wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 05.03.10, 11:07 że co?! jak to się mogło stać że ja jeszcze tego nie wiem?? aaa. faktycznie. teraz weszłam na oficjalną stronę po angielsku bo po polsku musi być dalej zamknięta, prawda? alee, jak oni zamierzają bez niego grać?. buu. no nie.! nie.! nie.! nie.! <tupie nogą i przy okazji rozwala krzesło> a ja nie poszłam dzisiaj do budy bo jestem chora ;/ robie sobie chemiczny dzień.! słucham wszystkie piosenki i oglądam wszystkie teledyski po 100 razy xDD teraz poraziła mnie myśl smutna i przerażająca... my chemical romance się nie rozpadnie, co? <mruga oczami z nadzieją> Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 05.03.10, 12:28 hurra! właśnie przyszła moja koszulka z my chemical romance! yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 05.03.10, 19:47 zapewne znajdą jakieś zastępstwo. ale nikt nie dorowna Bobowi. nikt nie zajmie 1/5 części sercowego miejsca chemikaliów. nikt go nie zastąpi. nikt nie będzie taki uroczo nieśmiały a zarazem przebojowy i szalony. nikt nie będzie wstanie pozostając w cieniu być zarazem takim charakterystycznym. bobb!. jesteś jedyny . 'I can see you awake antytime in my head'. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 05.03.10, 19:40 Bob,Bob ty słodki rudzielcu ;cc. czmu to zrobiłes? bez Ciebie My Chemical Romance nie będzie już takie same ;c. mam ochote Cię wypatroszyć. ale jestes za slodki, uroczy i za bardzo wszystko. jeeeju ;c. wróc, wróc ;c. Bobinka ma. i tak Cie bede lubić. choćbyś nie wiem co zrobił. Mimo wszystko, życzę ci wszystkiego dobrego. Mam nadzieję, że nie będziesz niczego żałowac i wszystko sobie ułożyć. Tylko nie zapomnij o nas, prosze. Bobb;cc. wróc, ty debilu !. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 05.03.10, 20:19 nic dodać, nic ująć... ciekawe, dlaczego odszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 06.03.10, 10:38 ponoć się kłócili. :c Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 06.03.10, 21:07 to sie mogli pogodzić a nie ;/. a skąd to wiesz?? możesz dać adres strony? xP Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 07.03.10, 18:29 Ej nie no ludzie piszcie coś ;/... buuu.! Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 07.03.10, 19:04 ahh. ja sie narazie nie moge otrząsnąc, że Bobek zniknął ;c. to jest straszne. jak będziecie coś wiedzieć o płycie to pisze, bo jestem zacofanymdzieckiem któremu nie chodziz oryginalna strona zespolu o.O'. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 07.03.10, 19:09 ja wchodze i naprawde duzo rozumiem tym bardziej ze na angileskim siedze i ziewam xD Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 07.03.10, 21:16 ohh. xD wejdz sobie przez google, tam jest opcja tłumacz. fakt, że nie za dokładnie tłumaczy, no i nie każde słowo, ale bardziej idzie zrozumiec ;x. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 07.03.10, 21:25 xdd. ja i moja inteligencja ;p nie wpadlam na to xp. super, zamiast o mcr to my o tłumaczu. i to jeszcze na googlach. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Bob nie jest już perkusistą MCR. 07.03.10, 21:27 musiałam to napisać żeby nam 1190 było ;p sorry. co tak mało ludu tu pisze.! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 08.03.10, 15:30 fajnie? fajnie? tylko fajnie? xdd a z tym kocham to popieram ;p Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 10.03.10, 20:46 o jejqqq. wyjebane w kosmos. muszę to mieć, będę spać na panach z My Chem. XD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 11.03.10, 15:55 moja koleżanka powiedziała że Gerard jest brzydki.! Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 11.03.10, 17:34 Bob, Bob, wszedzie Bob. doprowadza mnie to do szału ;cc. agh ;c. znam to skądś. na okragło słysze to od swoich 'kolezanek', ale cóz. ich zdanie xD. Gerard był na szczytowych rankingach na najbrzydszych facetów, a nawet kobiety [?!]. Ale walić to. Nie znają się ;x. znowu tu ucichło ;c. jarajmy się i podniecajmy chemicznym pyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 11.03.10, 17:50 ja się codziennie jaram mauh ^^ nawet teraz się jaram.. ej. też tak macie że jak najwyżej 3 godz nie usłyszycie chociaz 1 piosenki to wariujecie? bo ja tak mam ;p to się podobno obsesją nazywa ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 11.03.10, 17:59 Słucham naokrągło. Nawet na lekcji [ xd ] Nawet jak śpię to w słuchawkach lecą pioseneczki Chemików. Bob nas zranił. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 11.03.10, 18:06 ja próbowałam na lekcji ale się nie da ;/. głupia szkoła. no zranił. bo świetnie grał i nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 11.03.10, 18:15 Kolejna za.! Super Everybody pay attention to me! kocham to. <3. mhm. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 12.03.10, 20:02 nic tutaj nie piszecie.! nic a nic <beczy>.! a ja tu będę pisać. nawet sama ze sobą. ej. to może być ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 12.03.10, 21:58 zranił, lecz nei wiadomo co bedzie przyczyną. jeżeli nowy perkusista nie będzie chciał oberwac ode mnie pomidorem, ma sobie przyczepić do twarzy zdjęcie BoBa. ciężko będzie znaleźc kogoś równei dobrego ;c. obsesja. nieuleczalna. ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 12.03.10, 22:50 pomidorem? lepiej od razu arbuzem ;p. ale trzeba by uważać żeby czasem w nikogo innego nie uderzyć. xp Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 13.03.10, 13:08 Bobinko wracaj . . . nasz ukochany rudzielec : ooo rykne. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 13.03.10, 13:36 no już nic nie zrobimy nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu. nikogo. nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 13.03.10, 17:12 nic nie zrobimy żeby wrócił, ale możeby pamiętać. na zawsze. zasługuje na to . Bobku, wierze że ci będzie dobrze . strasznie sie smutno zrobiło, musimy wprowadzić weselszy klimat ;c. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 13.03.10, 18:31 o tak. : d czy są jakieś przygotowania do nowego teledysku XD ? Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 13.03.10, 20:21 nigdzie jeszcze czegoś podobnego nie wyczytalam, niestety ;c. jak bedziecie cos wiedziec to piszcie ^^. czuję, że zaślinie całą morde jak zobacze ich w nowym videoklipie ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 13.03.10, 20:51 hihi. nasze kochane chłoptasie : 33 trzeba ich pośpieszyć . : D Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 15.03.10, 16:44 xdd. no przydałoby sie. nie no. moja kumpela sie cieszy bo była na koncercie th. bo byli w Polsce. a MCR gdzie, pytam? no, gdzie?. może przyjadą jak bd mieli trasę. imperativ, jak masz zamiar ich pośpieszyć? xd. wieeem. pojedziemy do nich, zamkniemy w ciemnym pomieszczeniu i każemy im graać. i graaać. i graaać. tylko jak on bd grać bez perkusji to ja sobie nie wyobrażam. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 16.03.10, 18:17 wiecie co?? właśnie leciało Famous Last Words w radiu ^^ <3. nareszcie doczekałam się momentu, kiedy lecieli w normalnym polskim radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: My chemical romance 16.03.10, 19:20 a na jakim? ^^. ja kiedyś słyszałam na esce rock ;c. na muzycznych polskich kiedyś leciało. t.j na 4funie... ale przestało ;c. można było zaszczycić i don't love you, the ghost of you... ;c. a teraz nic, pustka ;c. ale, ale... dziś rano na mtv puścili TEENAGERS, tak na dobry początek dnia. kocham ich ;c. i wiem, wiem że na mtv2 zapewne czesto lecą ale nie posiadam, więc sie jaram tym co mam ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 16.03.10, 21:03 a ja nie mam w ogóle kablówki ;/. aaa. na open fm na american rock xd. zawsze cos. ' a kumpela mi ostatnio mówiła że na kotku mama leciała ?. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 17.03.10, 14:03 hej, czytałam na oficjalnym forum polskim, że chemicy mówlil że fajnie by było, jak by Boba zastąpiła jakaś dziewczyna. Jak sobie to wyobrażacie, bo ja jakoś nie mogę ;/. My Chemical Romance to zawsze byli faceci i wolałabym żeby tak zostało xd. Odpowiedz Link Zgłoś