twilight_6 są extra!! ale i tak bym pewnie nie pojechała.. 10.08.10, 00:33 bo (ma się rodziców) jak zwykle nie pozwolą. nawet na musa nie mogę jechać. wrrr...szlag mnie trafia.. Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Re: My chemical romance 10.08.10, 09:51 fajnie by było,ale pewnie będzie cholernie daleko od mojego miasta. bu oO Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 10.08.10, 14:45 ode mnie pewnie też będzie bardzo daleko ; / trudno, wykombinuje się coś P Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 14.08.10, 10:46 IMPERATIV TEŻ CHCIEĆ NOWA PŁYTA, :33 koncert jeśliby był. to zapewne Kraków albo Warszawa. =.= ale co tam. zwiać z domu to nie problem. : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 @ imperativ 15.08.10, 18:08 ja Cię do niczego nie namawiam, ale jak Cię na koncercie nie będzie, to w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: @ imperativ 16.08.10, 17:11 a ty siedź cicho chamówo. hahaha JA TEŻ CHCE DO BERLINA ! ; o .. ; o .. ; o Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd omfgwtflol. 17.08.10, 12:36 widzę, macie się dobrze. zuo pozdrawia z Anglii. tu można kupić w lumpeksie płyty Green Daya nowiutkie za 2£. (około dyszki). kocham Was przymulątka. nieważne jak bardzo Wy mnie nienawidzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: omfgwtflol. 19.08.10, 17:05 ZUO.. kup mi pamiątkę. XD haha i wracaj tu do nas! :d Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: omfgwtflol. 19.08.10, 21:55 taa, już w sobotę wracam do Was. by zdążyć z tym całym zamieszaniem do szkoły... sło. XD wszyscy się z tego powodu cieszymy. z tymi pamiątkami to byliby kiepsko z dostarczeniem. no chyba ze na przyszłym koncercie Chemików. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: omfgwtflol. 19.08.10, 21:47 łaa. my cię looovvvciaaamyyy bejb x3333 c: Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: omfgwtflol. 20.08.10, 11:03 ohhh lovelovelove <3 [ uwaga, audrey wyszperała jakieś przestarzałe newsy które znają wszyscy oprócz niej i się podnieca, czytanie na własną odpowiedzialność ] a propo płyty czytałam jakieś trochę stare artykuły na ultimateguitar i dowiedziałam się, że nie będzie concept albumem, co szczerze mnie trochę zasmuciło, bo podobała mi się idea konceptów na poprzednich albumach. kurka, zaczyam się bać rozczarowania. ponadto ma być inspirowany Blade Runnerem [trzeba obejrzeć w takim razie XD] i Judas Priest. yhy. to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 khyfhgbb 22.08.10, 12:25 też zaczynam się bać rozczarowania, no ale.. ale o tym czym ma być inspirowane nie wiedziałam. zuo, znalazłaś njusa XD lovciajmy się wszyscy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: khyfhgbb 22.08.10, 15:47 wow, nadszargnęłam trochę reputację tej, co się chowa pod kloszem i daje przestarzałe njuzy! ^w^ xD na ultimate ot było chyba z 2009 roku... i w inspiracjach było też coś o starych samochodach chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley Buhahah, po co? 22.08.10, 15:53 Po co takie gó... ma przyjeżdżać do Polski . Ten zespół jest żałosny . Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Buhahah, po co? 22.08.10, 16:28 już nei mam siły gadać o tym całym czytaniu ze zrozumieniem. @kinnley ważne, że to czego Ty słuchasz jest superkulgit megafajne i tak dalej. każdy słucha czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Buhahah, po co? 22.08.10, 16:42 @kinnley: słit biegnij na koncert bieberka Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Buhahah, po co? 22.08.10, 17:46 chemically napisał(a): > @kinnley: słit biegnij na koncert bieberka a sio z naszego wąteczka . lovciamy cię, wiesh? Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Buhahah, po co? 22.08.10, 21:16 my fshyshkich lofciamy!! <333 njepraftash? Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Buhahah, po co? 25.08.10, 18:03 jestesh taka miła dla mnie. <3 *łzy wzruszenia* mam fazę na Kill All Your Friends. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.08.10, 19:08 Gee i Lyn-z czytają B. do snu *wyobraża to sobie* oh, jak słodko.. c: Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 MCR 27.08.10, 17:11 ojejq. jakie to kosiane. udzielajcie się więcej na tym wątku. jak wy będziecie, to ja też. xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: MCR 30.08.10, 14:02 udzielam się. ja się tam nie znam. i jestem zbyt nieśmiała, żeby napisać XD Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: MCR 30.08.10, 14:12 lubię niektóre ich piosenki, a kiedyś za nimi szalałam... fajnie by było jakby przyjechali do polski wiele fanek by się ucieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: MCR 30.08.10, 16:28 jesteś zbyt nieśmiała żeby co napisac? O_o xd Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: MCR 30.08.10, 21:55 wracam do żywych! omfg. ale ja mam faze na "My Way Home Is Through You". *_* Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: MCR 30.08.10, 21:55 a tak poza tym. postanowiłam, że będę się tu często udzielać. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ fgegjvronhvgyeoht7654yrhdt. : ) 30.08.10, 22:00 o mój święty Gerardzie : O jak ja sie tu dawno nie wypowiadałam. tego. ee. nom. LOOK ALIVE, SUNSHINE! ♥♥♥ nananananananana.. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: fgegjvronhvgyeoht7654yrhdt. : ) 30.08.10, 22:04 taak xd niech przyjadą to będę spełniona muzycznie Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: fgegjvronhvgyeoht7654yrhdt. : ) 01.09.10, 13:49 szkołaszkołaszkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: fgegjvronhvgyeoht7654yrhdt. : ) 01.09.10, 17:35 fakfakfak. weź mnie nawet nie wkurzaj .. o.O chyba zabije ekipe mcr : O na oficjalnej nic. o płycie nic. -.- nowe zdjęcie Gerarda. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd o ludzie. >___> 04.09.10, 13:52 ale zamieszanie na twitterze się zrobiło. whoah. nie ogarniam tego. przymulam. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: o ludzie. >___> 04.09.10, 19:35 uhuhu. remont jest na chemicznej stronie. na na na. : D Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: o ludzie. >___> 04.09.10, 21:50 tsaa. i te konta na twitterze. bawią się z nami. taka nagonka jest na to, że jak i tak mam wrażenie, ze to będzie concept album. z serii newsy wszystkim znane przez ayusza co ma za dużo czasu wyszperane: i na twitterze i drinkingsouls.com coś tam wspominali, jakoby na data wydania albumu przpadąła na listopad. i podobno kręcą nowe wideo. to tylko plotki. a dwie nowe piosenki trafiły do jakiegoś tam radia 104.5 czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.cullen Re: My chemical romance 04.09.10, 23:26 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk MY CHAMICAL ROMANCE Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 05.09.10, 09:53 w nowym teraz rocku jest wzmianka o nich, że skończyli nagrywanie i że nie jest wiadome kiedy płyta sie ukaże. a chemicy będą w simsach ._. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 05.09.10, 11:50 czytałam o tym, że w simsach 3 będą.. .___. Selected highlights of the re-recorded Simlish songs in The Sims 3 (for PlayStation 3, Xbox 360, and Wii) include 3OH!3′s “Double Vision,” Flo Rida and Jovi’s “Fresh I Stay,” and School of Seven Bells’ “Dust Devil.” The Sims 3 Late Night expansion pack (for PC and Mac) will feature Simlish versions of Travie McCoy’s “Need You,” My Chemical Romance’s “Na Na Na,” Soulja Boy’s “Speakers Going Hammer,” Kelly Rowland’s “Rose Colored Glasses,” and many more ehhh. -.- musze kupić Teraz Rock, tylko że u mnie akurat tego nie ma. hm. trzeba zamówić. XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 07.09.10, 20:55 ywwww... nie wiem co napisać, więc zamykam się :x Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 09.09.10, 19:07 JUTRO MIKEY MA URODZINYYYY . !@!#$@#%^$*^(*)(*(*^$#$%!@@! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 10.09.10, 15:42 sto lat Mikey *-*-*-*-*-*-*-* suodziak kochany. MAJKI ROŚNIJ ZDROOWY <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: My chemical romance 10.09.10, 15:57 Byłoby czadersko!!!!!!!! Ludzie, jak można ich nie znać? Nie kompromitujcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 10.09.10, 16:10 Majkiii stówka. wiesz, że Cię uwielbiam, braciszku mój. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 10.09.10, 17:33 wow, nawet kot napisał o Majkelu xDD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 10.09.10, 20:30 jeee. jak to miło. na moje urodziny dostaję może ze trzy esemesy. świat jest niesprawiedliwy. c: wszyscy się napalają na ten ósmy listopada... Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 11.09.10, 15:47 ojacie.. napaliłam się, i teraz totalna ekscytacja. 58 dni do ósmego listopada. ahahhaha XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 12.09.10, 20:26 tak dużo? ; oo ale mnie zdołowałaś, myślałam, ze mniej xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 12.09.10, 20:55 nie wiem co napisać. ariwederczi, księshniczka was loffcia <3 Odpowiedz Link Zgłoś
wika23 Re: My chemical romance 13.09.10, 11:57 uwielbiam....i uważam że powinni do nas wokońcu przyjechać to napewno bym pojechała na koncert... Odpowiedz Link Zgłoś
selena.gomez. Re: My chemical romance 13.09.10, 13:09 Aleee się ciesze !! Kocham ich piosenkę "I don't love you" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
smallstarofrock Re: My chemical romance 13.09.10, 13:16 hmm... byłoby ciekawie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 13.09.10, 13:45 LUDZIE. czytanie ze zrozumieniem chyba jeszcze przekracza możliwości niektórych. jeszcze nic nie wiadomo o koncercie mcr w polsce. szkoda. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: niedługo limit przekroczycie xD 13.09.10, 19:08 o o o o właśnie, wie ktoś może do ilu postów jest limit? *.* Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: niedługo limit przekroczycie xD 13.09.10, 19:37 wiecie co? matma to zuo. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: niedługo limit przekroczycie xD 14.09.10, 15:03 chemia to więększe zuo :x Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 prinsess123 14.09.10, 15:20 tak matma to zuo, a chemia to większe zuoo ! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: A propos zua... 14.09.10, 15:32 ja tam do chemii nic nie mam. i wybaczcie, bo my tu mamy o zespole pisać, a ja zaczęłam o matmie. i czy ktoś byłby tak uprzejmy rozpisać mi jak się odmienia zuo? znowu zbaczam z tematu. już nic tutaj nie napiszę, słowo :x Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: A propos zua... 14.09.10, 15:35 czytanie ze zrozumieniem. -_- ps. jak się wątek skończy to zakładamy drugą część. :p Czy to prawda, że ta płyta ma być ich ostatnią? : o mam nadzieje, że to plotki... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: A propos zua... 14.09.10, 17:39 tez ich trochę słyszałam. :c MCRFans piszą, że nie. Żadnych oficjalnych informacji. Pełny mętlik. Widziałyście już te dziwaczne wideo? PS my lovely C, to ja się powinnam zająć malarstwem (i chemią >_> zamiast tu zamęt siać własną osobą. PS2. mówią mi w klasie, że jestem taka kjut o.O PS10. nie wiem do czego wam ta wiedza się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 14.09.10, 17:55 plotkiplotkiplotki . *modlisię* jakie cechy charakterystyczne ma olej roślinny ? wiecie co, wyobraziłam sobie Żerarda w rudych włosach. ahahahah efekt powalający. hmm. nie ma jeszcze w internecie zdjęcia okładki nowej płyty ? ; p Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: mcr 14.09.10, 19:16 to że wątek jest o mcr nie znaczy że wszystko co piszemy ma byc o nich : P imperativ przestań Oo przecież wiadomo że to plota Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Aaaaa! Znamy już tytuł i datę wydania?! 15.09.10, 17:50 Uwaga! Ploteczki tutaj podane jest, że czwarty studyjny album MCR miałby nosić nazwę Danger Days: True Lives of The Fabulous Killjoys a data jego wydania przypadała w Wielkiej Brytanii na 22 listopada bieżącego roku. co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Aaaaa! Znamy już tytuł i datę wydania>?! 15.09.10, 18:27 zuoxd , skad ty masz takie informacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Aaaaa! Znamy już tytuł i datę wydania>?! 15.09.10, 18:53 mam kontakt z członkami MCRmy z rożnych krajów na twitterze czy formspring. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Aaaaa! Znamy już tytuł i datę wydania?! 15.09.10, 20:27 zuo jest naszym kjut informatorem <3 22 listopada. ciekawe, kiedy w Polsce będzie. pewnie późno, bo tutaj zawsze wszystko jest późno. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Aaaaa! Znamy już tytuł i datę wydania?! 16.09.10, 07:38 ee, teraz się to trochę ustabilizowało, już na szczęście nie trzeba czekać roku na premierę zagranicznej płyty. raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Aaaaa! Znamy już tytuł i datę wydania?! 16.09.10, 10:11 tę płytkę już można zamawiac Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd some bad (good?) news. 16.09.10, 15:41 jejuś. rano w moim dashboad na Tumblr pojawił się skan z Rolling Stone mówiący o nowej płycie (wrzucę link i/lub przetłumaczę jak się wyrobię) Gerard używa w nim określenia technicolor pop na określenie klimatu nowego albumu. piosenki bedą audycjami radiowymi z post-apokaliptycznego roku 2019 [czyli jednak concept!]. Trochę mnie to szczerze powiedziawszy zmartwiło, spełniają się moje obawy. może to będzie tak jak z Warning Green Day... ludzie się zmieniają, niestety albo i na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Rolling Stone. 16.09.10, 20:41 link do artykułu przetłumaczyłam sobie I Wam to. ewentualne błędy poprawcie, wszystkim się zdarzają. :3 enjoy. My Chemical Romance prawie ukończyli mroczny, inspirowany The Stooges album, gdy frontman Gerard Way uświadomił sobie coś ważnego: Nienawidził tego. "Próbowaliśmy być po prostu młodym amerykańskim rockowym zespołem", przypomina, "Zrobiliśmy to, ale to, co wróciło było nudne [?]". Wyrzucili nagranie i zaczęli znów pisać i nagrywać nowy zestaw piosenek - głównie synth-wesołe, technicolor popowe melodie uzupełnione niepohamowanym [niezmieszanym, niezawstydzonym?] tanecznym beatem w Planetary(GO!). Jak ostatni album zespołu, Black Parade z 2006 roku, nowa płyta ma spójny koncept: Ma to być transmisja z post-apokaliptycznej stacji radiowej w 2019 r. "To imprezowa płyta" mówi Way. "Najgorszą rzeczą było przyznać sie samym sobie, że chcieliśmy się dobrze bawić." Way jest szczególnie przywiązany do nieznośnie chwytliwego, pierwszego kawałka, "Na Na Na". "To punk-rockowe Hey Ya [zespołu OutKast]", mówi. "To brzmi, jakby wielka banda dzieci wrzeszczała. To cholernie głupie". Brian Miatt. co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Rolling Stone. 17.09.10, 16:24 hm.. synth, technicolor popowe melodie .. nie wiem co o tym myśleć. musiałabym przesłuchać. c: każda płyta jest inna, każda ma coś w sobie. zobaczymy jak z tą będzie. mam nadzieje, że to im wyjdzie na lepsze. cccc: Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd bad news cd. 17.09.10, 19:16 właśnie czytam Twittera piszącego dla Kerrang! Magazine Toma Bryanta (@TomBry). Pisze on, że nowy album może podzielić niektórych fanów, ale i tak jest warty oczekiwania. apokaliptyczny, konceptualny, gwałtowny i futurystyczny. z mnóstwem jakiegoś electro-synth. o ludzie. boję się. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: bad news cd. 17.09.10, 23:21 ludzie nie załamujcie mnie !! to musi być żart !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 18.09.10, 09:11 Boski jest ten nowy teledysk!! : D ja chcę całosc. woooooooow *.* Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 18.09.10, 11:47 ale też niech nie pieprzą, że to pop jest. cholera, podoba mi się. nawet nie wiecie, jak mi ulżyło. spodziewałam się tandety. jak się podoba nowy imidż łejów? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 18.09.10, 17:15 A mi sie cholernie podoba, a co . <3 Każdy ich wizerunek jest zajebisty według mnie. Wiecie co, *ciężko jest jej to powiedzieć* .. według mnie Ray jest taki, z wizerunku... arogancki. :c wybaczcie. : O Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 18.09.10, 19:18 arogancki? niee, to taka kochana gaduła xDD dobiło mnie jak w pamiętnikach, gadają o Gee, zaczyna Ray, o Franku, oczywiście Ray. o Ray'u.... też Ray ! XDD haha Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 18.09.10, 19:29 eww... tak jak myślałam, perkusista jest chyba muzykiem sesyjnym... jeju. byłam sceptycznie nastawiona, ale na szczęście moja czarnowidzka przepowiednia jak na razie się do końca nie ziściła. <33333 komunikat: zuo jest pod wpływem infekujących mózg akwarelek. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 20.09.10, 15:42 TRASA PO EUROPIEEEEE... *_* slufuigrugtdfetyx niech się do tego zaliczy i Polska. Jay, jak pojedziesz do Berlina to wiesz, hihih. zdjęciaaa. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 20.09.10, 19:15 ej weeeeź. te emocje. te krzyki. *-* chyba bym tam pie...ęła z radości i osłupiała na widok mcr XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 20.09.10, 19:22 i złapałby Cię jakiś sexi niemiec XDD lol Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 20.09.10, 19:32 ahaha. przystojnyy. tiaa. z pewnością, aahhaa. jakby to był np. Mikey *-* .. ahaha, to czemu nie XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 20.09.10, 19:35 ale Majki to nie niemiec :3 ja gdybym była na ich koncercie byłabym tak oszołomiona, że byłoby mi wszystko jedno XDD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 20.09.10, 20:04 mnie zostaje tylko nadzieja. niby mieszkam w mieście, ale wszędzie daleko. sic. jutro malarstwo. tracę całą motywację do życia. *aaaaa*. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 21.09.10, 17:11 zrobicie mi geografie c: ? fak, ja chce na koncert -.- Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 21.09.10, 20:05 jeszcze czego? już robię mojej klasie angielski. humph. XD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 22.09.10, 14:52 za niedługo wychodzi singiel. : D *banan* Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.09.10, 15:07 to pewnie plotki były, bo coś o tym cicho ._. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 22.09.10, 16:43 no może i masz racje, chociaż.. nie no, napisali by chyba na swojej stronie. niepotrzebnie sie jaram. awww, ale Michał wygląda w tych włoskach, tak mrau. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Na. Na. Na...! 22.09.10, 18:40 podobno dziś w jakimś radio odbyła się premiera Na Na Na na twitterze mówili. cała piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Na. Na. Na...! 22.09.10, 19:10 sikam w gacie. *-* wwweeee. nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Na. Na. Na...! 24.09.10, 15:50 Na Na Na jest świetne moim zdaniem, a wy co sądzicie : > ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Na. Na. Na...! 24.09.10, 17:49 BERLIN NA MNIE CZEEEEEKAA!!!!!!!! KOCHAM ŻYCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 . 24.09.10, 22:58 mi się na na na niezbyt podoba, przyznam szczerze. przyzwyczaiłam się już do mhrocznego mcr i wolałabym, żeby tacy zostali. na na na jest zbyt... radosne? no i ten tytuł. bardzo ambitny. ale kimże ja jestem, żeby oceniać? [słit tró faneczką, jea] [co nie zmienia faktu, że dzisiaj śpiewałam na na na podczas przerwy xD] ej, ja nie chcę jesieni. znów będzie ciemno, kiedy będę szła do szkoły. nic tak nie dołuje, jak brak słońca. dobrze, że inne tytuły już mi się podobają. c: Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: . 25.09.10, 10:27 Jay, zabieram sięz tobą! XD S/C/A/R/E/C/R/O/W - hihihi. jestem ciekawa co to za pioseneczka będzie, bo ma taki ."inny" tytuł . XD albo Vampire Money - awawawawawwawawawaw *-*-*-*-*-* ciekawa jestem, pod jakim tytułem kryje się dotychczasowa Death Before Disco, bo mam nadzieje, że ona jest na płycie. o.o wtf? hahahahaha. mcr'owy gang. i tylko 10$ Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: . 26.09.10, 12:12 ej, to prawda, że we wtorek na iTunes będzie można kupić NaNaNa? i kto pojedzie ze mną na The Creepshow? I moze tutaj nie zabrzmię tru i kul pankowo, ale mi się ta piosenka podoba. Save yourself, I'll hold them back Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: . 26.09.10, 12:39 mnie teeż się podoba.btw. szkoda, że nie będzie dłuższej wersji klipu do Art is the weapon Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: . 26.09.10, 13:42 mi również. ehh, no szkoda. tak fajnie sie zapowiadało c: Odpowiedz Link Zgłoś
geerardowa . 20.10.10, 12:39 wrąbę wam się w temacik. ^^<br /> a tak się spytam: którą wersję "Na na na" , preferujecie [ dłuższą czy krótszą? ] Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: . 28.09.10, 21:16 ja chcę na The Creepshow, ja chcę, ja, ja. :c buu. ja chcę stare mcr. ale z drugiej strony... o czarnej paradzie też mogli tak mówić- i zapewne mówili. ja już chcę, żeby wszystko było pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 29.09.10, 12:53 Na Na Na uratowało MCR więc nie narzekajcie na Na na na Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 29.09.10, 15:23 ja tam na Na Na Na nie narzekam. <3 mi się pioseneczka podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.10.10, 19:19 Imiona jakie mają małe Ierowe dziewczynki to Cherry i Lily <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.10.10, 22:06 Cherry może być zdrobnieniem, tak sobie gdybam... ech tam, nie mieszam się. praca-z-rysunku. kto chce ją za mnie odrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 07.10.10, 18:00 zełko, ja mogę, ale dostaniesz minus minus jeden. zdrobnieniem? możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 09.10.10, 09:42 siołoło, wąteczek dedł? powiedzcie mi, komu nie jest potrzebny taki raygun, no? MTV było za kulisami teledysku do Na Na Na. mają zdjęcia. jednak będzie coś z Art Is The Weapon. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 12.10.10, 22:07 w mojej wyobraźni pojawił się obraz mnie samej na łące, w czerwonych rajstopach i z raygunem w ręce. ten widok mnie przeraził. xD co sądzicie o "the only hope for me is you"? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 14.10.10, 12:31 the only hope.. podoba mi się nawet, ot co. do NA NA NA jest już teledysk *_* cudo.. mrauu . <3 jak wam się podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 14.10.10, 15:36 Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na! Killjoys, make some noise! Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 14.10.10, 21:14 ja chyba będę tęsknić za starym MCR. nie zjedźcie mnie za to tak od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 16.10.10, 10:59 to pytanie było skierowane do mnie, czy do Twojej poprzedniczki? jeśli do mnie - okay. wiem, jak cieżko jest czasem przyjąć do wiadomości, że ludzie się zmieniają. po prostu lubiłam mcr za ten cały smutek, mrok itp. i nie wiem, czy równie bardzo spodoba mi się ten ich "nowy styl". Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 16.10.10, 21:15 ehh, kto nie kochał za ten mrok, smutek... będzie się trzeba przyzwyczaić i tyle. a jeśli o stare mcr chodzi... to oni są nadal tacy sami, tworzą trochę inną muzykę. i tak nie jest ona taka tró wesoła. pozostaje nam tylko czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 17.10.10, 19:36 miałam wtedy jakiś gorszy dzień, tak gadam od rzeczy. gdyby nie rozwijali się, też spadłaby na nich fala krytyki. nawet dobrze, że nie idą ciągle wytartą ścieżką. przynajmniej odpadnie moja kochana etykietka 'emo'. Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: My chemical romance 16.10.10, 11:07 no chciała bym ale i tak nie będe bo na pewno będzie w Warszawie troche za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
geerardowa Re: My chemical romance 20.10.10, 12:40 się spytam... dłuższą czy krótszą wersję 'na na na' preferujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 21.10.10, 16:18 jak krótszą wersją o_O ? mówisz o Art.. ? ahahah. jak można wolec to od normalnej piosenki -.- Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 21.10.10, 19:00 Przecież Art is the weapon to były tylko krótkie wycinki Na na na O.o To oczywiste że lepsza długa wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
geerardowa Re: My chemical romance 21.10.10, 20:34 chodzi o teledysk... w krótszym jest inne zakończenie i wgl. ;> tu jest dłuższe : www.youtube.com/watch?v=qx5IbetxPf8 [ aczkolwiek nie wiem czy zobaczycie , bo szybko kasują ( prawa autorskie czy coś) ] Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 21.10.10, 21:34 Już dawno to widziałyśmy. Art is the weapon to były tylko urywki tego, a Na Na Na to całość Odpowiedz Link Zgłoś
geerardowa Re: My chemical romance 22.10.10, 15:52 fajnie że widziałyście... cieszę się waszym szczęściem... nie musisz tak ' chamsko ' pisać po prostu ciągle kasują tą wersję to się pytam.! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.10.10, 16:02 nie chciałam byc chamska, przykro mi że tak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.10.10, 16:10 Tu można głosowac na Gerarda, aktualnie jest na 3 miejscu w byciu cool :3 A tu można przesłuchac fragment piosenki Zero Percent jak dla mnie zapowiada się bajecznie :d Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 24.10.10, 00:02 to, że ktoś nie robi miliona słitaśnych emotek nie znaczy, że jest chamski. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd x. 22.10.10, 21:37 elisamcr.tumblr.com/post/1375043435/dailydoseofway-heavenhelpusnow#notes przedsmak b-side z nowego albumu. nie mogę przestać donosić żałosnych njusów. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: x. 22.10.10, 21:54 już to dawałam. nie czytasz moich postów <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd ju noł łot. 23.10.10, 22:35 tak, nie czytam, jestem okropną ignorantką, kocham tylko siebie, jestem wredna i cyniczna, jesteście usatysfakcjonowani? ja tu i tak niewiele wnoszę. wypisuję się z tej nieistniejącej listy. najlepszego. xoxo. do widzenia kiedyś. i tak urwał się ze mną cały kontakt, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 zuoo 23.10.10, 22:51 nje idź :c my lubimy Twoje njusy. raz się powtórzyło a ty już idziesz. niech mnie ktoś poprze. :c <przywiązuje ją do krzesła, żeby nie poszła> cholera, wątek się sypie. nie dajmy mu umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
wika23 Re: My chemical romance 21.10.10, 20:56 spuper , świetnie i genialnie ja na nich czekam tyle lat aqle jak sie udało to umarłabym ze szcześcia...najlepsza helenka i honey .... Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: My chemical romance 21.10.10, 21:06 fajnie by było xd teraz ciągle słucham ich piosenki: na na na ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
buszujaca Re: My chemical romance 24.10.10, 19:18 ZGON! Jakbym tylko mogła zobaczyć Mikey'a i Gee na żywo... Mogłabym umrzeć szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 27.10.10, 16:31 Cóż, najwidoczniej dla niektórych się reszta nie liczy. pozdro ; * "Jak czytamy z amerykańśkiej wikipedii piosenka "Sing" jako następna po "Na Na Na" zostanie wyreżyserowana przez Paula R. Browna - amerykańskiego reżysera, fotografa i grafika. Tworzył teledyski takich zespołów jak Bullet For My Valnetine czy Murderdolls. Pracował także z takimi sławami jak: Marilyn Manson, Billy Corgan z The Smashing Pumpkins, Evanescence, Seal, Jack White z The White Stripes, Alicia Keys oraz Slipknot. Przypominam, że następny teledysk ma być kontynuacją teledysku "Na Na Na". " @mcrpoland Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 28.10.10, 20:08 nie mogę się doczekać już *.* chyba ożywa mój dawny entuzjazm. XD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 31.10.10, 14:12 DZISIAJ FRANIUSZKA MA URODZINY! *.* Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Ieroween! 31.10.10, 16:01 yaaayy, Franiu, spełnienia wszystkich marzeń! Kochamy Cię ;] Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: trgrsthnbdyfujsryjudy 07.11.10, 09:45 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. TRZYMAŁAM GERARDA WAY'A ZA RĘKĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: trgrsthnbdyfujsryjudy 08.11.10, 16:23 wwwee. i on Ci odmachał !!!!!!!!!!!!!!1111111111 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! jak wam się podoba: -Sing -Zero Percent -Save Yourself (I'll Hold Them Back) ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: trgrsthnbdyfujsryjudy 12.11.10, 10:22 Boskie są. wszystkie trzy. tylko w Sing słyszę za mało gitary ;c Ale za to Zero percent i Save yourself nadrabiają. tym bardziej nie mogę się doczekac nowej płyty. Jeszcze tylko 10 DNI! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 odliczajmy dni. 12.11.10, 22:07 szczerze, choćby nagrali najgorszy chłam, i tak będę szczęśliwa. chamskie nme. :c Odpowiedz Link Zgłoś
chemically 9 DNI!!!!!!! 13.11.10, 19:41 A od poniedziałku od 19 w eska rock przedpremierowo będą leciec piosenki z Danger days *.* aww Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: My chemical romance 13.11.10, 19:47 Ja na to jak na lato Zaje.biście Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ jeszcze tydzień! aaaaaa 15.11.10, 16:25 jesujesujesujesujesuuu ! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
chemically SING 18.11.10, 16:18 Kocham ten teledysk *.* ale końcówka jest straszna. nie mogą umrzec. na pewno coś wymyślą, ożyją i uratują Battery City Ale Frank się poświęcił by uratowac Ray'a i Grace. ale i tak wszyscy zostali zastrzeleni : O haha, to takie śmieszne, idą z pistoletami i na twarzach takie poważne miny *poker face* Widzę, że już tu nikt nie pisze. mam nadzieję że dołączą nowe osoby, bo wątek nie może umrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: SING 18.11.10, 16:52 Ja się chętnie dołączę ^^ Teledysk jest świetny, co prawda żeby go dorwać, musiałam przekopać pół internetu, ale znalazłam (kij z tym, że jakość beznadziejna). Najpierw w ogóle kazałam obejrzeć przyjaciółce Ale i tak na końcówce płakałam, wystarczyło, że ten łysy (@&*(@&!# zastrzelił Gerarda, już nie było odwrotu. Ogółem, jak napisałam, świetny, strasznie mi się podoba koncepcja stworzonego przez ich świata, uwielbiam takie klimaty ;3 A "killjoys never die" czyli możemy mieć nadzieję (; Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: SING 18.11.10, 19:38 Widzę, że jak chcę gadać, to nie mam z kim, hah ^^'' Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: SING 18.11.10, 20:31 Na forum o MCR jedna dziewczyna dobrze wykombinowała! Mianowicie. Na na na to druga częsc całej historii. a SING pierwsza! W sing Gee dostał kulą w szyję. w nanana ma tam krew. gdy killjoysi zostają 'zabici', Grace (ta dziewczynka z afro ) zostaje przewieziona z Lady Boy'em i Dr. Death defying. nanana rozpoczyna się właśnie od dr. i lady boy'a! no i ganiają się tam i wgl. bo ci źli chcą porwac dziewczynkę. A poza tym "THE FUTURE IS BULLETPROOF!!" to też pasuje no i mamy całosc. nie mogę się doczekac kolejnych teledysków Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: SING 19.11.10, 15:18 Kurczę, dobre, no faktycznie pasuje! I cała historia się dopełnia, haaa, wiedziałam, że killjoysi nie mogą umrzeć. Jestem strasznie ciekawa, co wymyślą na kolejne teledyski :3 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically @scarletrose 18.11.10, 20:32 witam witam może wreszcie wątek odżyje... Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Ambitna odpowiedź Du$ki xD 18.11.10, 20:51 Aż zionie tą ambicją. SING TO JEDEN Z LEPSZYCH TELEDYSKÓW. ej, ja nie mogę, ja się rozpłakałam na tym teledysku. haha. tak oni na mnie działają. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Ambitna odpowiedź Du$ki xD 18.11.10, 20:53 dołączam się do wątku... ;* jeśli mogę oczywiście już nie mogę się doczekać płyty My Chemical Romance.. kupię na pewno !! nawet nie slucham piosenek, żeby mieć niespodizankę.. ale Na Na Na to poprostu hit ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My Chemical Romance 18.11.10, 21:14 @gossip_girl_fan jasne że możesz Co sądzisz o teledysku do Sing?? Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 18.11.10, 21:40 chemically napisał(a): > @gossip_girl_fan jasne że możesz > Co sądzisz o teledysku do Sing?? fajny ;D Zresztą my chemical romance mają tylko fajne !! ciesze się, że nowa płyta już za kilka dni !! @chemically zobaczyłam ze zdjęć na twoim profilu, że byłaś na koncercie . i co ? i jak ? opowiedzz prooosze ! ze szczegółami ;* Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My Chemical Romance 18.11.10, 21:46 @gossip_girl_fan - Chemically trzymała Gerarda za rękę. i odmachał jej, jak mu pomachała. Zresztą widać to na jednym filmiku z Berlina c: hihihih. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 19.11.10, 06:43 imperativ napisał(a): > @gossip_girl_fan - Chemically trzymała Gerarda za rękę. i odmachał jej, jak mu > pomachała. Zresztą widać to na jednym filmiku z Berlina c: hihihih. supeer !! @imperativ mogę prosić o link do filmiku ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose @chemically 19.11.10, 15:20 Wow, byłaś na koncercie? O.O Gratuluję, to musiało być niesamowite I podpisuję się pod prośbą o filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically koncert! <3 19.11.10, 15:39 ojejej.. myślisz że to tak łatwo opowiedzieć XD większość mi wyparowała z głowy pod wpływem emocji haha. No więc tak, w Berlinie, pod tym klubem byłam około 18 (pociąg się trochę spóźnił). Było jeszcze mało osób i mała kolejka, co mnie trochę zdziwiło. Mówili że będą wpuszczać o 19. W tej kolejce poznałam fankę z Polski i nie byłam na koncercie sama hehe. Dużo Polaków było tak na marginesie. Gdy już byłam w środku pobiegłam tam pod scenę. Byłam na samym środku w około trzecim rzędzie. o 20 zaczął grac support. pograli pół godziny. później czekaliśmy kolejne pół godziny na mcr. w tym czasie jakiś gostek wniósł na scene ten kask z Na na na *w* Oczywiście pisk i wgl. jak to wnosił haha. I przez scene przeszła jakaś dziewczynka O.o pomyślałam, że to może Grace w wyprostowanych włosach XD Ale później juz się więcej nie pojawiła. No i tak... godzina 21. CHEMICY WBIEGAJĄ NA SCENE! łuhuuu. zaczynają od Na na na. idealnie pamiętam ten wzrok Gerarda. Miał tak bardzo szeroko otwarte oczy przez te flesze. I tak paaatrzył *w* Ogólnie to Majki był często na środku, zarzucał grzywą! Świetny on jest ;D a te jego włosy takie ładne i błyszczące *-* Najdalej ode mnie to Frank niestety był. Ale i tak byłam z nimi wszystkimi blisko i wgl. xD Przy Na Na Na było tak ciasno, jak to na koncercie. Szaleństwo. Nie było jak stopy na ziemi postawic. A poza tym to było mi słabo i wgl. Z emocji + gorąca. było strasznie duszno. Ale później już lepiej. wgl. nóg nie czułam. Tylko wyłam razem z Gee xD Kilka razy utrzymałam z nim kontakt wzrokowy! awww.. A przy The only hope gdy mu machałam, odmachał mi, to jest na filmiku na yt hahah xD The ghost of you zagrali zupełnie inaczej... Ale bosko. Bardzo mi się podoba ta wersja. Destroya - piosenka po prostu stworzona do wykonywania na żywo. Świetne show! Tak samo Na na na, czułam wielką więź pomiedzy wszystkimi fanami i Gerardem, Ray'em, Mikey'm i Franiem. A na biss było.. The kids from yesterday. Gerard wyszedł do tłumu... coś niesamowitego. Ochroniarz go musiał trzymać hahah xD I nagle poleciałam tak razem z tłumem i byłam taak blisko Gerarda że nadal nie mogę w to uwierzyc. Złapałam go za rękę. raz, trzymałam chwilę, a później drugi raz, nie chciałam puścić xD (na ręce miałam narysowane "Are you fucking kidding me?") i wgl. to później jeszcze sobie jego rączki podotykałam i obmacywałam jego mięśnie mwahaha. A tak wgl. to jeszcze wcześniej Our lady of sorrows zagrali i świetne show, oczywiście ;D w pewnym momencie, Gee kazał chłopakom ściągnąc koszulki, tak jak to robili za czasów bullets ;D Po koncercie kupiłam sobie plakat z pajączkiem *w* Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: koncert! <3 19.11.10, 15:43 Ożesz, wystarczy, że to czytam, a już mi podskakuje tętno, nie wyobrażam sobie nawet, co Ty musiałaś tam czuć Mam wielką nadzieję, że kiedyś zawitają do naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: koncert! <3 19.11.10, 15:59 Jest duża szansa, że zawitają do nas przy kolejnej trasie po Europie : D tylko muszą ich organizatorzy wreszcie zaprosic... ale coraz bardziej w to wszystko wierzę. W końcu Marsi u nas byli, przyjeżdżają niedługo drugi raz, wiec dlaczego MCR nie? XDD haah, gdy kupowałam na koncercie ten plakat to siedzieli sobie tam z boku ci ludzie z zespołu Adolar (ten co grał jako support) i jak tak sobie siedzieli bo podśpiewywali "When i waaas a young boooyyy..." Urocze c: Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: koncert! <3 19.11.10, 16:24 No mam taką nadzieję, teraz ogółem więcej gwiazd do nas przyjeżdża, więc oby się udało ^^ A jak się spisuje nowy perkusista na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: koncert! <3 19.11.10, 16:30 On nie jest na stałe ich perkusistą, tylko na jakiś czas ^^ Na koncercie prawie go nie widziałam, z tyłu był xDD tylko kilka razy. i James był! c: Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: koncert! <3 19.11.10, 16:37 Że tymczasowy to wiem, ale ciekawi mnie, jak brzmiał od strony technicznej, bo z filmików to dosyć... słabo wypadł XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: koncert! <3 19.11.10, 16:44 Nie zauważyłam jakiś niedociągnięc czy czegoś tam xD z resztą, w takich emocjach. człowieku! xD ale mogę Wam powiedziec, że Gerard wypada super. jego głos jest świetny, nie miał ŻADNEJ zadyszki. A grali prawie bez przerwy. A podobno miał wtedy chore gardło. Szacun panie Dżerardzie. c: Odpowiedz Link Zgłoś