Dodaj do ulubionych

My chemical romance

• princess132 wielki powrót princess. 19.11.10, 16:14
      już nie długo każdy będzie mógł się wypowiedzieć, co sądzi o całokształcie.
      przyznam szczerze, że ja momentami boję się, jak to będzie, bo przy niektórych nowych piosenkach moje serduszko nie bije tak mocno :c
      ale pewnie się przyzwyczaję, sing na początku niezbyt mi się podobało, a teraz.. nie mogę przestać tego słuchać.
      myślę jednak, że na razie destroya najlepsza.
      "pożyjemy, zobaczymy"
      • lenisis . 19.11.10, 16:20
        wracam. zostaję.

pier.dole wszystko inne. wcześniej jak słuchałam Chemików było mi lepiej... teraz też tak jest. wracam do starej muzyki.

też bym chciała pojechać na ich koncert... i potrzymać Gee za łapkę : D
        • gossip_girl_fan Re: :) 19.11.10, 20:48
          Mam nadzieję, że zawitają jak najszybciej do Polskii.

No to rzeczywiście musiało być wspaniale!!

Mam do Was pytanie.
          Od kiedy słuchacie My Chemical Romance i jaka jest wasza ulubiona piosenka ??

;* tak z ciekawości smile
          • scarletrose Re: :) 19.11.10, 21:37
            Słucham ich tak mniej więcej od roku (; Ulubioną piosenkę wybrać będzie trudno, bo ciąglę mam fazę na inną, ale... Cemetery Drive na pewno i Save Yourself, I'll Hold Them Back.
            • chemically Re: :) 19.11.10, 21:43
              Save Yourself jest świetne. jedna z najlepszych piosenek na Danger days.
              i oczywiście jeszcze DESTROYA rządzi, i Vampire Money, Na na na, Party Poison i SING XD
              • scarletrose Re: :) 19.11.10, 21:51
                Ja się na ten temat nie wypowiadam, bo znam tylko Na Na Na, SING i właśnie Save Yourself ^^'
                Btw, tak chciałam wtrącić, natknęłam się na kilka zaskakujących bardzo opinii, jako że niby MCR stali się komercyjni o.O
                • chemically Re: :) 19.11.10, 21:59
                  Przecież ludzie od dawna tak mówią. Po wydaniu The Blach Parade to łoboże, jaka komercha i wgl. (zdaniem ludzi). A ja uważam, że ta płyta nie była komercyjna.
                  W Danger days denerwuje mnie to że dodają do piosenek elektronike -.- nie cierpię tego. Po co to robią? Nie powiem... zawiodłam się trochę na tej płycie. Naobiecywali, że będzie punk rock, w stylu Bullets i wgl. tak sie nastawiłam a tu co...
                  Płyta mi się podoba, jest świetna, ale.. haha nie umiem tego określic. mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.
                  Pewnie po 497289463 przesłuchaniu spodoba mi się jeszcze bardziej. i oczywiście ją kupię. muszę ;]
                  Ale teledyski wymiatają *.*
                  • scarletrose Re: :) 19.11.10, 22:15
                    Tak, niby tak, ale takie oskarżenie z ust wieloletnich fanów... Chociaż, jakby nie było, na wszystko prawie ludzie potrafią mówić komercha. Wgl dużo tego tyczyło się ich nowego wizerunku, strasznie nad tym jęczą, a mi się on niesamowicie podoba. Wolę killjoyów niż jakieś wampiry big_grin I myślę, że Danger Days będzie lepsze od The Black Parade, zdecydowanie. Elektronika? Hm, mi ona specjalnie nie przeszkadza, już się do niej przyzwyczaiłam po tym, jak i Marsi z nią eksperymentowali.
    • chemically Re: My chemical romance 19.11.10, 21:11
      Omfg. spotkałabym się z tak wieloma fanami z Polski serce

Ja słucham MCR od. około roku. Nie mam ulubionej piosenki. na prawdę. codziennie praktycznie jest inna, zawsze mam fazę na jakąś piosenkę i ją prześladuję. Nie raz była nią Helena. Albo Honey... czy Vampire... Również Sorrows, The ghost of you, Dead!, Mama, Welcome to the black parade i każda inna xDD A u Ciebie jak jest??
      • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 19.11.10, 22:09
        chemically napisał(a):

> Omfg. spotkałabym się z tak wieloma fanami z Polski serce
        >
        > Ja słucham MCR od. około roku. Nie mam ulubionej piosenki. na prawdę. codzienni
        > e praktycznie jest inna, zawsze mam fazę na jakąś piosenkę i ją prześladuję. Ni
        > e raz była nią Helena. Albo Honey... czy Vampire... Również Sorrows, The ghost
        > of you, Dead!, Mama, Welcome to the black parade i każda inna xDD A u Ciebie ja
        > k jest??

u mnie również się to zmienia. ostatnio najbardziej lubię Cancer, Mama i Na Na Na, ale i tak wszystkie są meega !!
        a słucham od około roku .
        • princess132 też słucham od roczku. 19.11.10, 22:19
          i tez mi się zmienia.
        • amela Re: My chemical romance 19.11.10, 22:26
          dołączam się do dyskusji . : D mogę ?

i don't love you jest boskie . jak mam doła tego słucham .
          sing i w ogóle , niu płyta , cudo .serce
          • chemically Re: My chemical romance 19.11.10, 22:40
            Jak dla mnie to Danger Days nie przebiło The black parade ;c
            nie będę wybierac pomiędzy wizerunkiem scenicznym- Killjoys vs Wampiry. bo to zupełnie co innego i myślę, że nie powinnam tego porównywac :] ciekawe jak będzie brzmiała 5 płyta xDD
            • scarletrose Re: My chemical romance 19.11.10, 22:54
              Przyznam, że wampiryczny wizerunek nigdy mi się nie podobał, skupiałam się więc jedynie na muzyce XD
              Piąta płyta mogłaby być w stylu DD, tylko mocniejsza big_grin Ale, na to pewnie dłuuuugo poczekamy.
              Jakby nie było, powrót w wielkim stylu ^^
    • dosia321 Re: My chemical romance 19.11.10, 22:24
      jak na latosmile) ale nie ide na koncrtwink
      • amela Re: My chemical romance 19.11.10, 22:44
        marzę o koncercie <3 .
      • amela Re: My chemical romance 19.11.10, 22:47
        marzę o koncercie <3
        • princess132 Re: My chemical romance 19.11.10, 23:12
          a ja tęsknię za starym mcr. zdarzają się takie chwile, że mi smutno. np. dzisiaj po szkole, słuchałam sobie starych piosenek i jakoś tak... ciężko mi porównać. ale to chyba o to chodzi?
          koleżanka zadała mi pytanie, co bym zrobiła, gdybym ich nie znała, a usłyszała sing. jaka byłaby moja reakcja. cóż, wydaje mi się, że zainteresowałabym się nimi. a wiadomo, że po wpisaniu w jutuba wyskakuje helena, wtbp, etc. więc chyba pokochałabym ich równie mocno, jak kocham teraz.
          jednak... sama muzyka tak na mnie już chyba nie działa. teledyski tak. nagrania z koncertów tak. ale niektóre piosenki na chwilę obecną nie.
          ale jak znam siebie, za tydzień będę mówić, że "ta płyta to najcudowniejsza rzecz na świecie".
          • amela Re: My chemical romance 19.11.10, 23:26
            princess132 , masz rację .

ja tęsknię za klimatami the black parade , three cheers for sweet revenge i w ogóle . te piosenki też , oczywiście , mi się podobają . no ba , ubóstwiam je . ale te piosenki .. welcome to the black parade , i don't love you , helena , mama , famous last worlds i w ogóle , kocham . ale wszystko się zmienia i wszyscy . nowa płyta będzie sukcesem , a ja dalej będę czekała na ten cholerny koncert . <3
            • amela Re: My chemical romance 19.11.10, 23:34
              chemically , zazdroszczę *,*
              • princess132 Re: My chemical romance 19.11.10, 23:49
                biedna chemically, już jej chyba milion osób zazdrości. XD
                och, mcr, mcr. miłości nasza, wy nawet nie wyobrażacie sobie, co my teraz przeżywamy.
                • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 09:32
                  no , no , no : DD i ciekawe , ile osób to przeżywa .
                  • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 20.11.10, 10:59
                    dokładnie ! wink

a ja twierdzę, że stare i nowe MCR jest świetne ;D
                    tzn zespół i płyty wink
                    uwielnbiam ich słuchać o każdej porze ;*
                    kocham ich i oczywiście czekam na koncert.
                    ..

ciekawa jestem czy po wejściu do sklepów płyty będzie o nich więcej w gazetach...
                    chciałabym żeby dali jakieś plakaty bo mam chyba tylko dwa my chemical romance...

• amela Re: My chemical romance 20.11.10, 11:35
                      pewnie tak . zawsze jak jakiś zespół wydaje nową płytę jest o nich pełno w gazetach , a potem , jak zawsze wszystko ucicha i od czasu do czasu sobie o nich przypominają . tak samo robią słit faneczki , które kochają dany zespół , jak jest o nich głośno .

a plakatów ja też mam mało . :<
                      • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 20.11.10, 11:52
                        @amela - masz rację ;P

Nie wiem jak Was ale mnie wnerwia takie coś (nawiązując do wypowiedzi @amela), że jak w danym momencie zespół jest sławny to jest szał, a dziewczyny, które znają jedną piosenkę myślą że są największymi fankami. Znam takich ludzi , którzy 'kochają' My Chemical Romance, a jak im powiem nazwisko : Gerard Way to pytają kto to ...
                        • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 11:58
                          dokładnie . wysłuchają jednej piosenki i już wielkie fanki się znalazły . denerwuje mnie takie coś , naprawdę . tak samo , jak kotek wczoraj wrzucił sing to założę się , że połowa dziewczyn komentujących ten wpis pierwszy raz w życiu słyszała o nich , ale już kochają ,wielbią i w ogóle . żałosne . >.< wszystko ucichnie , a one zapomną o tej piosence , a potem znowu zrobią to samo . -.-
                          • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 20.11.10, 12:08
                            @amela
                            znów się zgadzam big_grin

ale Sing według mnie jest boskie ! ;D

Zamierzacie kupić płytę ?
                            Ja w pierwszy dzień wejścia już jadę do Empika, bo muusze mieć ! ;P
                            • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 12:44
                              Heh, widzę, że należę do mniejszości zafascynowanej obecnym brzmieniem ^^''
                              Ja zamówiłam już płytę dawno big_grin
                              • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 20.11.10, 13:29
                                @scarletrose .
                                ja ich lubię cały czas bez względu na brzmienie ;p
                                • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 13:32
                                  Nie no, wiem, że wszyscy nadal ich lubią, tylko tak się odniosłam do DD (;
                                  • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 13:52
                                    płytę ? : D
                                    kupię , kupię , kupię , na pewno . : - 3
                                  • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 13:54
                                    łoboże. nienawidzę dzielenia MCR na "stare" i "nowe" ;xx dla mnie to cały czas ten sam zespół. podoba mi się ich aktualny stosunek(bez skojarzeń) do fanów. są baardzo mili xDD Frankie, Ray i Mikey, bo Gee biedny jest zawsze zmęczony.
                                    Zakochałam się w SING! na początku narzekałam, że za mało gitar, ale już mi się podoba w całości. szczególnie jeden moment. Albo jak śpiewa "I am not a singer that you wanted, but a DANCER!..." serce
                                    szkoda, że Zero Percent nie ma na płycie ;c kocham tooo.
                                    Ej, a ta teza, że Na na na to część 2/2 a SING 1/2 (teledyski) jest błędna. bo w Na na na Ray'a walnęli butelką w oko, a w SING ma opaskę (jak pirat wygląda XD). A Frankie ma w SING bliznę, której nie miał w Na na na. No ale. jak cały czas powtarzam Killjoys never die. serce
                                    Gee nie bez powodu dał nam zdjęcie siebie wyglądającego jak martwa księżniczka z podpisem killjoys never die. serce nigdy nie umrą
                                    • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 13:55
                                      Moja koleżanka która nie lubi chemików ustawiła sobie DESTROYA na dzwonek. święto lasu normalnie O.o
                                      • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 14:00
                                        święto lasu , hahah . : D
                                        dzielenie to zuo racja . ale zatęsknisz za tamtymi klimatami . chociaż ja i tak ich lovelove zawsze ( :
                                        a sing . brak słów , mogę tego na okrągło słuchać .
                                        • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 14:06
                                          Już zdążyłam zatęsknic. i jestem na nich zua. bo po co pitolili że chcą wrócic do stylu grania jak z bullets -.- spodziewałam się garażowego punk rock'a.
                                      • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 14:05
                                        Dzielenie na stare i nowe nie, aczkolwiek, jakoś trzeba rozróżnić się w ich twórczości, nie umiem napisać inaczej niż czasy "Danger Days" czy "The Black Parade", czyli obecne/dawne brzmienie big_grin

Dobra, mają zmartwychwstać, i już, tyle.
                                        Mogą się pojawić jako zombie big_grin
                                        • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 14:10
                                          Nie no, czasy "Danger Days" czy "The Black Parade" to tak. sama też tak mówię x DD ale nie "nowe" i "stare" mcr, drażni mnie to
                                          • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 14:22
                                            ej, gajsy. słyszałyście We don't need another song about California? ja właśnie przesłuchuję. i odczucia bardzo pozytywne, jak na pierwsze przesłuchanie ;]
                                            • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 14:36
                                              słucham właśnie . ogólnie bardzo mi się podoba . ( : niezła nuta .
                                            • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 14:40
                                              Wstukałam w yt i przesłuchałam (dzięęęęki wielkie memu internetowi, który dzisiaj odmawia współpracy -.-), brzmi naprawdę nieźle big_grin
                                              A ja jestem smutna, bo przyszedł mi mail, że pistolecik wyślą później :C
                                              • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 14:47
                                                oj , bu :c .
                                              • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 18:13
                                                Zamówiłaś rayguna?!??! ze strony mcr? XD
                                                • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 18:19
                                                  Haha, tak big_grin
                                                  • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 20.11.10, 18:30
                                                    @scarletrose

to ile płacisz za przesyłkę i wszystko ogólnie ??
                                                  • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 18:34
                                                    właśnie ;d i jaki kolor??
                                                  • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 18:42
                                                    Coś koło 230 zł w sumie, o ile dobrze pamiętam. No a kolor to niestety losowo jest, liczę na żółty albo czerwony XD
                                                  • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 18:46
                                                    230 zł . oo .. rodziców trzeba namówić , coś mi się zdaje : D
                                                  • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 18:47
                                                    230 zł za pistolet : OO ostro. xdd
                                                  • scarletrose @chemically 20.11.10, 18:55
                                                    Tzn. za cały zestaw, tam książeczka, maska itd., musiałabym zwariować, żeby dać 230 zł za pistolet, nawet mcr-owy big_grin
                                                  • chemically Re: @chemically 20.11.10, 19:01
                                                    aaa xdd i to jest ten zestaw też z płytą DD i tą drugą którą nagrali jako inny zespół czy coś?XDD
                                                  • scarletrose Re: @chemically 20.11.10, 19:03
                                                    Tak, tak, właśnie to big_grin
                                                  • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 18:48
                                                    Święta w końcu niedługo, co? big_grin
                                                    Ja odłożyłam sobie dwumiesięczne stypendium, czasem się opłaca być "kujonem" XD
                                                  • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 18:53
                                                    no wiem , wiem . święta . ale kurdekurde . od mamy tak jakby mam prezent , nie wiem co z tatą . na razie nie mam kasy , bo zbieram na prezenty na święta , kurczę . : c
                                                    a no się opłaca , płaca . a do której Wy chodzicie klasy ? ;>
                                                  • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 18:54
                                                    Na pewno coś wymyślisz (;
                                                    3 gim.
                                                  • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 19:01
                                                    mam nadzieję .
                                                    o , ja też . i z niecierpliwością czekam na testy próbne , haha .
                                                  • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 19:02
                                                    Weź, ja mam 15 grudnia, a 14 idę na koncert Marsów + potem koleżanki u mnie nocują, napiszę totalne głupoty big_grin
                                                  • imperativ cześć, wracam i nie chce mi się tego czytać. 20.11.10, 19:12
                                                    We Don't Need Another Song About California - hm. jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tej piosenki.
                                                    Zawiodłam się na S/C/A/R/E/C/R/O/W i Summertime.
                                                    Reszta baaardzo fajniutka. c:

Jak ci raygun dojdzie, to zrobisz zdjęcie? <333 hihihh.
                                                  • chemically Re: cześć, wracam i nie chce mi się tego czytać. 20.11.10, 19:16
                                                    impeeereeek serceserce
                                                  • scarletrose Re: cześć, wracam i nie chce mi się tego czytać. 20.11.10, 19:17
                                                    Bardzo głupio czuję się będąc nie w temacie, i nie znając piosenek, ale już skoro postanowiłam czekać, to czekam XD

Haha, spoko, zrobię big_grin
                                                  • imperativ Re: My chemical romance 21.11.10, 14:39
                                                    KILLJOYS'Y JUTRO PŁYTA !
                                                  • hysteria Re: My chemical romance 21.11.10, 14:51
                                                    ja już zamówiłam ^^
                                                  • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 14:53
                                                    ja również. x3 ale chyba dopiero jutro mi wyślą. ;c
                                                  • hysteria Re: My chemical romance 21.11.10, 15:01
                                                    no no mi też chyba jutro :c
                                                  • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 15:10
                                                    @hysteria Mam do Ciebie pytanko xD tak z ciekawości, MCR to Twój ulubiony zespół?
                                                  • hysteria Re: My chemical romance 21.11.10, 15:16
                                                    @chemically tak, ulubiony ;d
                                                  • hysteria Re: My chemical romance 21.11.10, 15:21
                                                    @chemically tak, ulubiony ;d
                                                  • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 15:29
                                                    to witam w klubie XD

ale mi się dzisiaj nic nie chce.. o.o a chemia leży.
                                                  • hysteria Re: My chemical romance 21.11.10, 16:43
                                                    ja chemii nie ogarniam w ogóle o_O ostatnio dostałam 2+ ze sprawdzianu :c ale poprawiłam na 5 nawet nie ucząc się na poprawę big_grin nie wiem jak ja to zrobiłam hahahah ;d
    • thepretty Re: My chemical romance 20.11.10, 19:11
      Mi to obojętne, nie słucham ich wink
      • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 19:19
        scarlatrose - dasz radę . to tylko humanistyczne : D koncert marsów , super < :

i don't love you , kocham to <3
      • princess132 Re: My chemical romance 20.11.10, 19:25
        ohohoho. wypadałoby napisać coś mega mądrego i inteligentnego, ale wybaczcie, w sobotni wieczór jeśli o to chodzi, to ja się nie popiszę xD
        we don't need another song about california jest jakże sympatyczne.
        c:
        a płytę mam zamówioną już, ale dostanę dopiero w urodzinki. : )
        • imperativ Re: My chemical romance 20.11.10, 19:37
          Miałam dać filmik jak Gerard macha Jagodzie. :3
          no to proszę: klik
          minuta : dziewiętnaście .
          • amela Re: My chemical romance 20.11.10, 19:45
            a kiedy masz urodziny ?

oo , ale boskie ! <3
            • chemically Re: My chemical romance 20.11.10, 20:01
              jestem bardzo, bardzo ciekawa tych 3 piosenek nagranych jako inny zespoł. c:
              @scarletrose kiedy Ci to wszystko przyślą? ;>
              • scarletrose Re: My chemical romance 20.11.10, 21:13
                Płyta powinna być w terminie, czyli w poniedziałek ^^ Tylko właśnie raygun i chyba maska później, z tego co czytałam, część osób tak ma o.O
                • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 20.11.10, 23:08
                  A ile już czekasz na przesyłkę
                  ??

230 ? kurdee. może sobie zamówie ;P
                  • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 09:18
                    ja dzisiaj zamawiam płytę ; ))
                    @scarletrose a to nie jest tak że w poniedziałek dopiero wysyłają? xdd
                    • amela Re: My chemical romance 21.11.10, 09:28
                      ja sobie płytę w empiku kupię :q
                    • gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 21.11.10, 09:28
                      A na czym zamawiasz wink ??
                      • chemically Re: My Chemical Romance 21.11.10, 10:11
                        Na allegro, bo u mnie to nawet empiku nie ma :z
                        • amela Re: My Chemical Romance 21.11.10, 10:25
                          u mnie też nie ma . :<
                          ale ja sobie pojadę do forum albo gdzieś i zakupię . tylko nie wiem kiedy . -.-
                          • gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance 21.11.10, 11:36
                            Nie no u mnie też nie ma, ale jadę specjalnie.
                            A mam naszczęście niedaleko. 20 minut drogi ;P
                            • chemically Re: My Chemical Romance 21.11.10, 11:50
                              O Boże! Właśnie przesłuchałam The Mad Gear and Missile Kid! To jest BOSKIE. wielbię to xD zupełnie coś innego niż płyta. ile w tym jest pozytywnej energii, aaah santa
                              • amela Re: My Chemical Romance 21.11.10, 12:34
                                ja mam trochę więcej . :<

kiedy oni w polsce zagrają ? no kieeeeeeedy ? : D
                                • hysteria Re: My Chemical Romance 21.11.10, 12:44
                                  no to ja też się dołączę, jeśli można oczywiście. hej ;d

nowa płyta jest cudna <3 nie podoba mi się tylko S/C/A/R/E/C/R/O/W i Summertime. reszta jest świetna <3

@chemically, nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę Ci tego, że byłaś na koncercie, aaaaa! *.*
                                  • chemically Re: My Chemical Romance 21.11.10, 13:06
                                    @hysteria cześć i czołem, kluski z rosołem. ;q
                                    Też mi się nie podoba S/C/A/R/E/C/R/O/W i Summertime T.T
                                    te 3 piosenki The Mad Gear and Missile Kid są boskie *.*
                                    "@chemically, nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę Ci tego, że byłaś na koncercie, aaaaa! *.*"
                                    Ojejku, kolejna hahaha XD
                                    • hysteria Re: My Chemical Romance 21.11.10, 13:34
                                      @chemically o, nie słyszałam jeszcze tych piosenek ;d no ale pewnie są świetne big_grin
                                      a co do koncertu to nie dziw się, że wszyscy Ci zazdroszczą ;D i trzymałaś Gerarda za rękę omg *.*
                                      • chemically Re: My Chemical Romance 21.11.10, 13:39
                                        @hysteria Mogę Ci dac linki jak chcesz :d

No, ale wiesz w jakim ja byłam szoku! gdyby nie było przy mnie osoby towarzyszącej to bym w to wszystko nawet nie uwierzyła XD jakie on ma umięśnione ręce <hahaha>. i słit odrosty. a bluzkę miałam taką mokrą po wyjściu z tej hali, jak nigdy. i spodenki sie do mnie przyklejały XDD
                                        • hysteria Re: My Chemical Romance 21.11.10, 13:54
                                          @chemically ooo byłabym bardzo wdzięczna za linki c:

hahaha jeejku, chyba czułabym się tak samo jak Ty big_grin co ja bym dała za to żeby móc pomacać ręce Gerarda, ahh <3 big_grin
                                          • chemically Re: My Chemical Romance 21.11.10, 14:01
                                            @hysteria
                                            Na yt c:
                                            www.youtube.com/watch?v=LIpw8H-8Tdg
                                            www.youtube.com/watch?v=gNm0UTKzRxg
                                            www.youtube.com/watch?v=_91PwmVJaQA
                                            Kiedyś wszyscy razem spotkamy się na koncercie MCR w Polsce! ;D yay <3
                                            • hysteria Re: My Chemical Romance 21.11.10, 14:08
                                              @chemically dzięki <3 zajebiste są te piosenki *.*

jakby MCR było w Polsce to chyba bym umarła ze szczęścia ;d
                    • scarletrose Re: My chemical romance 21.11.10, 13:27
                      Pisali, żeby otrzymać przesyłkę 22-ego, zamówić najpóźniej 11-ego, więc chyba jednak wcześniej wysyłają big_grin A czekam... no, khem, właściwie od czasu, kiedy pojawiło się to w ich sklepie.

Dobra, muszę spojrzeć na The Mad Gear and The Missile Kid ^^''
                      • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 13:30
                        A to luz, fajnie masz xDD Chciałabym już trzymac w rączkach moją płytę ;c jeszcze tylko pare dni... ^^'
                        ten tydzień od poniedziałku do piątku będzie zuy. O.o' ratunku
                        • scarletrose Re: My chemical romance 21.11.10, 13:33
                          A co, pewnie masz masakrę w szkole?
                          W sumie, to ja też big_grin A w której jesteś klasie?

+ YAAAAAAAAY, jakie to jest (@*&#@(#&! (wpisać odpowiedni, niecenzuralny przymiotnik) *__*
                          • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 13:35
                            2 gim. nieszczęsny rocznik, będziemy robić projekty O.o

jeden niecenzuralny przymiotnik nie jest w stanie tego określić xD
                            • scarletrose Re: My chemical romance 21.11.10, 13:40
                              Może i fakt ^^'

Jej, to Ci współczuję, ja na szczęście się już na to nie załapałam; wystarczy, że widzę, ile roboty ma druga, a jestem załamana XD
                              • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 13:46
                                eh, takie życie, nei chce mi się teraz o tym myślec. XD wystarczy mi to ze mam we wtorek sprawdzian z chemicy crying i ang.

<podśpiewuje We don't need another song about California>
                                • scarletrose Re: My chemical romance 21.11.10, 14:03
                                  Ych, chemia to zuo >.<
                                  • amela Re: My chemical romance 21.11.10, 17:38
                                    chemia to zło x2 . ja mam taką masakrę , że szok , bo mam sprawdzian z fizyki , biologii i chemii ;c

a te piosenki , cud <3
                                    • scarletrose Re: My chemical romance 21.11.10, 19:11
                                      Uuu, też mam fizykę ^^'
                                      Jutrzejsza premiera płyty jednakże osładza ten gorzki żywot *zerka z przerażeniem na to, co napisała o.O*
                                    • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 19:25
                                      @amela no cóż, możemy się jedynie wzajemnie wspierac xDD spr z fizy miałam w piątek ;c *boisie*
                                      tsaa, i jeszcze dowalili mi na sobotę spotkanie do bierzmowania >,<
                                      • amela Re: My chemical romance 21.11.10, 20:06
                                        tak , te premiera tej cudnej płyty jutro : D

ech , a co masz na fizyce teraz ?
                                        ja muszę co tydzień chodzić do kościoła , żeby podpisać się na durnej liście , bo inaczej nie dopuszczą mnie do bierzmowania -.-
                                        • chemically Re: My chemical romance 21.11.10, 20:09
                                          na fizyce miałam sprawdzian z trzech zasad dynamiki
                                          no ja też muszę codziennie w niedziele chodzić do kościoła, a poza tym jeszcze raz w miesiącu spotkania w soboty >,< i tak przez 2,5 roku. supcio o.O
                                          • scarletrose Re: My chemical romance 21.11.10, 22:16
                                            *śmieje się złowieszczo* w takich momentach jestem zadowolona, że na razie zrezygnowałam z bierzmowania.
    • julka0512 Re: My chemical romance 21.11.10, 12:29
      Jasne
      • amela Re: My chemical romance 21.11.10, 12:53
        julka0512 o co Ci chodzi ?
    • iamvegas Re: My chemical romance 21.11.10, 17:18
      kiedyś ich uwielbiałam, teraz nie mam pojęcia co się z nimi dzieje.
      • gossip_girl_fan ..... 21.11.10, 20:34
        Chemia! Złoo !!
        A ja mam za niedługo sprawdzian z geogradfi ! crying
        beczyyy !!

nie moge sie doczekać kiedy będę mieć płytkę w rękach !!
        • chemically Re: ..... 21.11.10, 20:38
          ja mam w piątek kolejną konturówkę z geografii O.o nienawidzę tego dziadostwa.

nooo niedługo będę mogła dotknąć tę płytę! przytulic serce
          na pewno przyjdzie do końca tego tygodnia, musi *,*
          • amela . 21.11.10, 20:51
            trzy zasady dynamiki to w sumie nie jest trudne : D potem ta fizyka będzie .. brak słów , naprawdę .

też chcę , no chcę c :
            • chemically Re: . 21.11.10, 21:02
              no ale nie tylko te 3 zadania, ale też obliczenia i wgl. o.o
              • amela Re: . 21.11.10, 21:49
                no rozumiem , rozumiem . fizyki nie lubię . sciana

jaka była pierwsza piosenka MCR , której wysłuchałyście ? ; >
                • gossip_girl_fan Piosenka. 21.11.10, 22:13
                  Może lepiej nie psujmy tego pięknego tematu o My Chemical Romance takim tematem jak szkoła tongue_out

Pierwsza piosenka, którą wysłuchałam była Helena. Miałam wtedy chyba 8 lub 9 lat tongue_out
                  • amela Re: My Chemical Romance 21.11.10, 22:19
                    no , w sumie racja : D

helena , cudne to . moja to była i don't love you <3
                • scarletrose Re: . 21.11.10, 22:21
                  Zasady dynamiki to poezja, w porównaniu do prądu i magnetyzmu, uhrrr >.>
                  The Ghost Of You, pamiętam dokładnie, ze względu na teledysk, który z jednej strony mnie smucił, a z drugiej strony śmieszył mnie Mikey XD
    • wisienka9 Re: My chemical romance 21.11.10, 22:28
      tak! Któregoś dnia natknęłam się na ich piosenki i pokochałam Welcome to the black parade oraz Teenagers <3
      • amela Re: My chemical romance 21.11.10, 22:46
        magnetyzm , idiotyzm . zasada prawej ręki , ps .

teenagers jest fajne big_grin
        • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 22.11.10, 13:42
          wink)

A znacie którąś piosenkę na pamięć ??

ja umiem w całości I don't love you ;* i prawie całe Welcome to the black parade
          • chemically Re: My chemical romance 22.11.10, 15:50
            Umm, ja jako pierwszą przesłuchałam Helene *,* a później Dead! i się całkiem zakochałam w mcr. serce
            • gossip_girl_fan Re: My chemical romance 22.11.10, 16:06
              oooo.
              Dead! też jest świetne ;P

wogóle wszystko jest świetne w mcr.
              ..

• scarletrose Re: My chemical romance 22.11.10, 16:10
                No baa big_grin
              • chemically Re: My chemical romance 22.11.10, 16:12
                No, bo to geniusze ; ))
                Widziałyście tę sesję chemików z pandą? <hahaha> Jedna z najlepszych sesji :3
                • scarletrose Re: My chemical romance 22.11.10, 16:14
                  Ooo tak, nie mogłam z tej pandy. Frank jej się w tyłek wciskał O.O
                  Pociąg do pand? big_grin
                  • chemically Re: My chemical romance 22.11.10, 16:17
                    no oczywiście, pandy są przecież takie sexi serce
                    • scarletrose Re: My chemical romance 22.11.10, 16:30
                      Mój kolega przypomina pandę, myślisz, że powinnam go wysłać do nich? big_grin
                      • chemically Re: My chemical romance 22.11.10, 16:32
                        Dla nich to ja się mogę przebrać za pandę. XD
                    • princess132 ej.. 22.11.10, 16:35
                      wpłyńcie na moją mamę by płytę dała mi teraz, a nie w urodziny ! :cc
                      ale MAM JĄ. jest w szafie. i jest ślicznaboskacudownauroczanajzajebistsza.
                      cudowne uczucie, trzymać ją w łapkach. nie wierzę, że ćpanie czegokolwiek da się w najmniejszym nawet stopniu z tym porównać. zamówiłam w empiku, a ci do mnie, że nie było w ogóle takiej rezerwacji, bo nie potwierdziłam maila. fajnie, że go dostałam. ci idioci pomylili adres i zamiast mcr dali mor. ale była w media, a ja jaka radość, zobaczyłam te płyty zaraz z przodu, wśród najnowszych i myślałam, że zejdę na zawał. i nie mogę uwierzyć, że DD jest w szafie mojej mamy, a ja NIE SŁYSZAŁAM JEJ JESZCZE.
                      • chemically Re: ej.. 22.11.10, 16:38
                        Daj numer do mamusi to z nią pogadam. c: Zrób napad na szafę i ukradnij! Albo zaszantażuj swoją mamę. Albo albo albo się rozbecz xd
                        • scarletrose Re: ej.. 22.11.10, 17:08
                          Płacz zawsze działa XD Zawsze pozostaje Ci błagać do upadłego ^^'
                          • chemically Re: ej.. 22.11.10, 17:17
                            princess132 już się udało i zaraz dostanie płytę. <podniet> ja chcę moją! :3
                            • scarletrose Re: ej.. 22.11.10, 17:22
                              No, to super big_grin
                              Buu, napadnę pana listonosza, jak go spotkam ;>
                              • chemically Re: ej.. 22.11.10, 17:26
                                Ja też! A później w tvn24: wielka fala napadów na listonoszy :3
                                • scarletrose Re: ej.. 22.11.10, 17:29
                                  Jeszcze dodadzą, że zdemoralizowanych małolat pewnie ^^''
                                  • gossip_girl_fan Re: ej.. 22.11.10, 19:39
                                    Napad na listonosza smile doobre.

mam dla was mini wiadomość.

w popcornie 12/2010 jest mała reklama płyty mcr z małym foto big_grinserce

zawsze jakiś początek ;p
                                  • chemically Re: ej.. 22.11.10, 19:50
                                    I z plastikowymi raygunami w dłoniach oraz maskami killjoysów. : O
                                    • princess132 łahahaha! 22.11.10, 19:56
                                      mam ją, mam ją, mam ją.
                                      wiecie co?
                                      jest cudowna. wspaniała. mało słów może określić, jakie to uczucie.
                                      cofam wszystko to, co mówiłam o płycie i nowych piosenkach.
                                      kocham ich bezgranicznie. jestem z nich dumna.
                                      • scarletrose Re: łahahaha! 22.11.10, 19:59
                                        Szczęśliwa kobieta z Ciebie w takim razie ^^

Ja już dzisiaj byłam killjoyem z przyjaciółką w szkole big_grin
                                        • amela . 22.11.10, 20:10
                                          aaaa . TEŻ CHCĘ TĄ PŁYTĘ . : DDD <3

ja swojego listonosza bym nie napadła . jest sfetaśny . zawsze mi paczki przynosi i zaciesza mordkę c: XD
                                          • chemically Płyta 22.11.10, 20:26
                                            Ej, dobrze Ci, ja też chcem pączki! :< xd
                                        • imperativ Re: łahahaha! 22.11.10, 20:26
                                          ej, nie. proszę was. nie mówcie jaka DD jest zajebiści*-mięciutka w dotyku bo ja jadę odebrać dopiero płytę w soboteee :C bubububu.

dziewuszki, macie może last.fm? : D hihihi.
                                          tak, Jay, stara du.po.. twoje już mam < 3333 pozderki.
                                          • amela My Chemical Romance . 22.11.10, 20:33
                                            do soboty mało czasu . : d

ejj . a rihanna sobie zaczerpnęła pomysł na włosy od gerarda . ; ]
                                            • gossip_girl_fan Re: My Chemical Romance . 22.11.10, 21:00
                                              zgadzam się !!
                                              geerardowi lepiej w czerwonym niż rihannie.

a mam do was pytanko .
                                              'który kolor włosów wam sie podobał najbardziej (geerarda oczywiście)

• chemically Re: My Chemical Romance . 22.11.10, 21:03
                                                Ładnemu we wszystkim ładnie xD czerwony, żółty, biały czarny.. chyba wygrywa czerń :3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka