Dodaj do ulubionych

Jaka rasa psa jest najlepsza ?

• Gość: Miska Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:12
      moim zdaniem fajnym psem do domu jest :
      pekińczyk - fatcat.ftj.agh.edu.pl/~mlaba/pekinczyk.jpg
      york - i.wp.pl/a/f/pjpeg/18602/jork1_kopia.jpg
      a na podwórko jest dobry :
      pinczer - www.natropie.pl/b91wroblewski/photo/pinczeryisznaucery.jpg (
      pinczerka w sumie to można do domu i na podwórku bo sama go mam i w dzień lubi
      przebywać na podwórku a w nocy to do domu się pcha ) smirk
      Beagle - www.pawshspa.com/photos/albums/userpics/10001/beagle_picture.jpg
      ( jest taki sam jak pinczer z charakterku )
      A z dużych ras proponowała bym Ci :
      Alaskan Malamute - img45.imageshack.us/img45/8256/18tc6.jpg (
      Inteligentny, wierny i silny )
      Husky -
      scr.home.pl/dogolandia/images/signatures/157899021243a5c5e16db65.jpg ( "
      masz świra to go hoduj ! " )
      Nowofundland - www.pies.pl/upload/3161_nowofundland1.jpg

No to wszystkie moje proponowane psy big_grin Życzę Ci dobrego psa ! kwiatbrawo

• Gość: Ilovedog Jamniki IP: 195.205.171.* 28.05.09, 19:16
        Jamniki są najlepsze! Uwielbiają kontakt z człowiekiem, śpią ze mną w łóżeczko.
        Lubią się przytulać. I Love my dog
    • Gość: gg Berneńczyk !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:13
      Berneński Pies Pasterski ^^ big_grin najkochańsze i najpiękniejsze ,gorąco polecam
    • asiula39 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:14
      chow chow xD kocham <3
    • ann_95 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:17
      Najcudowniejsze są Labradory wink) Ale piękne są też Owczarki niemieckie winksmirk
    • Gość: jonaska_95 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:18
      oczywiscie, ze cocker-spanielsmile one sa takie slodziutkie;* lubie tez yorki ale niestyty sa
      drogie...crying
    • Gość: xxD Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 91.105.221.* 28.05.09, 19:19
      Border Collie ..
      The Best .
      Naserio mowie bo mam Psa BC ..
      SUper i Madry ..
      Kochajacy i wgl co najlepsze tongue_out
      smirkbig_grintongue_outkiss Pozdro
      Myske ze pomoglam ..
    • Gość: xxD Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 91.105.221.* 28.05.09, 19:19
      Border Collie ..
      The Best .
      Naserio mowie bo mam Psa BC ..
      SUper i Madry ..
      Kochajacy i wgl co najlepsze tongue_out
      smirkbig_grintongue_outkiss Pozdro
      Myske ze pomoglam ..
    • Gość: maja Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 19:19
      Jeśli jesteś leniuchem to kundelek
      Jeśli lubisz biegać i szaleć ale jestes opiekuńcza to wtedy haski i moze lalador.
      Ja osobiście posiadam labladora... bardzo piękne biszkoptowe zwierze. Bardzo przywiązuje się do osobinków z którymi przebywa i najwaażniejsze to jest pies domowy i nie obronny, gdy któs przychodzi on się sam chowa z domownikami.tongue_out

P.S : Spi na łóżku....;D
      • kitty16 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 24.07.09, 12:46
        Berneński Pies Pasterski, Border Collie, Golden Retriever, Beagle, Cocker Spaniel, Labradory
        no i oczywiście Husky! (;
    • inusiaaaa14 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:20
      Ja mam jamnika i bardzo lubię tą rase ;*** Ale osobiście kocham każde psy smile))
      serce
    • Gość: pani Kaulitz Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 94.40.93.* 28.05.09, 19:21
      moim zdaniem nafajniejsza to chiuchaha...

sa male slodkie i sympatyczne... sa raczej poduszkowcami wiec nie rozwala ci ogrodu...
      xDDD big_grin

pozdro.... wink
    • Gość: olcia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: 83.238.195.* 28.05.09, 19:21
      mi bardzo podobaja sie goldeny ale osobiscie mam kau kazabig_grin
    • lady_caroline odp. 28.05.09, 19:24
      To zależy też czy chcesz dużego, czy małego psa. ^^
      Ogólnie z większych to golden retrivery są po prostu świetne < 3 Obiecałam
      sobie, że kiedyś takiego będe mieć big_grin Labradory też są fajne wink

Z mniejszych uwielbiam Maltipoo. Są strasznie słodkie i ogólnie bardzo
      przyjazne. wink Teraz też moda jest na nie, ale to jest raczej nie ważne ;p

Ja ogólnie mam yorka . Są strasznie słodkie. Ale jest ruchliwy i ma
      charakterek xD Ogólnie nie wejdziesz mu na głowę . xD ale kiedy przychodzi i
      się przytula to to jest strasznie słodkie .wink
    • Gość: MOnika Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:30
      Uważam ze Welsh Corgi Cardigan albo Wlesh COrgi Pembroke to najlepsza rasa ale
      rzadka w polse ja posiadam psa rasy welsh corgi cardigan jednak niewystawowego
      poniewaz przeważa bialy kolor na jej główce smile
    • Gość: Mizeria30 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.bezprzewodowy.net 28.05.09, 19:30
      Ja mam huskiego :p Dziewczynke.. i wcale nie sprawia aż takich wielkich problemów.. jak się dobrze wybiega to kładzie się wygodnie na tarasie i potrafi leżeć nawet kilka godziń... Nie hałasuje ,nie szczeka na inne psy ,albo na ludzi... ale potrafi rozzmawiać big_grin big_grin Mam jeszcze jamnika... najczulsze powitania na świecie :p kiedy trzeba pobiega ,a kiedy chcesz.. polezy na słońcu i ząśnie ci na kolanach :p
      • Gość: Mizeria30 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.bezprzewodowy.net 28.05.09, 19:33
        Co do huskych.. jak chcesz się dowiedzieć więcej to moje gg : 3768837 ....
    • xxmuzikxx Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:31
      Oh.. husky.. uwielbiam po prostu tą rasę.. ale nie radzę ci zakupywać tego
      psa.. Ten pies potrzebuje bardzoo dużo ruchu.. trzeba bardzo z nim dużo
      biegać;p Odradzam nie chce sie potem naprawdę;p;p Ja mam małego ratlerka
      ponieważ mam mały dom;/ On jest naprawdę suuper ale ostrzegam że ta rasa jest
      strasznie ,,krzykliwa''.Tzn. często szczeka gryzie itp... wiem że jak każdy
      pies ale te psy są małe i lubią się wywyższać w stosunku do innych psów..
      Radzę labradora.. to fajne psy.. jak dla mnie wieczne szczeniaki chętne do
      zabawy ale czasem mogą zmęczyć tą zabawą;p;p
      Pozdr.;*;*;*
    • gwiazdka_14 Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:39
      To z HASKIM to twoja mama miała racje...sad moja koleżanka miała tego psa i masakra...
      Ja bym ci kundelka poradziła ,, suczkę''. Są usłuchanebig_grin A co do innych psiaków to trzeba
      wytrzymałości pekińczyk musi być w domu chał chał co ileś tam strzyżony a kundelek
      tylko kąpiel raz na 2miesiące i gitarabig_grinbig_grinbig_grin
    • truskawka007 Groźny ale kochany:) 28.05.09, 19:40
      mój ukochany czyli DOG NIEMIECKIbig_grin... pod złą opieką staję się groźny ale jeśli
      umiesz postępować z psami na pewno będzie łagodny... ja marzę o takim... ale
      jednak to duży kosztuncertain
      • agull Kocham Dogi 28.05.09, 19:47
        twoja mama ma całkowitą rację o huskim!
        ja osobiscie mam dwa dogi niemieckie i czekam na trzeciego(sunie);Dbig_grin
        kocham te psy są świetne
        nasza-klasa.pl/profile/483132/gallery/album/2/16
    • demi_and_joe Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:44
      Ja mam owczarka niemieckiego wink To właśnie moja ulubiona rasa psa, ale podobają mi się
      też beagle, yorki i dogi niemieckie smile
    • Gość: lily_4 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 19:46
      Najlepsze są Golden retrievery smile
    • nessia Moje pieski 28.05.09, 19:46
      Ja obecnie mam dwie suczki Pusie i Milusie (która będzie miała szczeniaczki) ni esą one
      rasoweale są przekochane potrafią nie odstępować człowieka na krok a ja nie wiem co
      bym zrobiła jak by się coś im stało bo są one częscią mojej rodziny i bardzo je kochamsmile)

nasza-klasa.pl/profile/16105960/gallery/album/4/84
      • smallkociak Re: Moje pieski 28.05.09, 21:03
        Ja bym poleciła Nowofundlanda to wspaniale psy a przy tym bardzo ładnebrawokiss
    • martusia7777777 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:48
      Ja mam cocker spaniela angielskiego złotowłosego, i ci mówie- chociaż kochane z
      nich psiaki to ich nie kupuj bo są wredne.. jako małe są urocze, ale jak dorosną
      to są strasznie głupiutkie, śmierdzi im z uszu i mają problemy z uszami..
      • nessia Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:50
        martusia7777777 szczerze powiedzianetongue_outP
    • Gość: Marta Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.rudanet.pl 28.05.09, 19:52
      Westie !!
      to najlepsze psy pod słońcem winksmilesmilesmile
    • Gość: Kate Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? IP: *.tktelekom.pl 28.05.09, 19:52
      labrador!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • miley_97 Re: Oczywiście że owczarek szetlandzki 28.05.09, 19:53

Owczarki szetlandzkie to fajniejsze psy na świecie. Jest to mało znana rasa, wyglądają jak
      małe lessie. Sama mam takiego
    • bouche2 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 19:56
      golden! smile ja mam retrievera i jestem baaaaaardzo szczęśliwa, że wybraliśmy go,
      a nie psa jakiejś innej rasy :] jest dość spokojny, czasem mu tylko odwala,
      straaaaasznie lubi dzieci, jest psem rodzinnym i w ogóle ;] lubi jak poświęca
      się mu dużo uwagi;p
      tylko potrzebuje dużo miejsca, trzeba z nim wychodzić, żeby się wybiegał
      • coffe28 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 20:07
        Moimi ulubionymi rasami są:
        -Golden Retriever
        -Berneński Pies Pasterski

Sama mam rocznego goldena... Czasami można się z nim super wybiegac, ale jak już
        się uwali w kojcu to musi spac, nikt go ze snu nie wyrwie wink Heh... Boi się
        odkurzacza smile. Podoba mi się jego reakcja na miotłę... Gdy zamiatam np. okolice
        jego kojca zawsze śmieje się, bo nie pozwala mi zamiatac!^^ Szczeka na tą
        miotłę, próbuje ją przytrzymac łapkami... xD Dodam jeszcze, że mój pies wabi się
        Aron smile Ahh... Jeszcze jedno... Nie kupuj psa pod wpływem chwili... Zanim
        weźmiesz go do domu odczekaj przynajmnej kilka dni i jeśli nadal będziesz go
        chciała możesz śmiało po niego jechac. Z chwilą przygarnięcia zwierzaka spada na
        ciebie odpowiedzialnośc i obowiązki wzorowego właściciela... wink Pamiętaj o tym!!!
        • bouche2 Re: Jaka rasa psa jest najlepsza ? 28.05.09, 20:12
          haha mój Marcel też ma rok [tez Golden], też boi się odkurzacza [i suszarki] i
          tez gania za miotłą [w zimie za tym czymś do odśnieżania też] no i też dużo śpi,
          jak się wybiega ;] ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka