Gość: olka IP: *.tktelekom.pl 30.05.09, 12:15 Tu możemy dawac propozycje makijażu . Jesli nie wiecie jak się umalować na jaką okazje to tu możemy porozmawiać . Możemy też tu dawać zdjęcia , filmy różnych świetnych makijażów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blah___rock Re: Pomysły Na .. Make Up 30.05.09, 13:16 Ja mam 2 ;PP Fajne i będe próbowała się tak umalować na próbe , ale znając moje zdolności to mi nie wyjdzie ;PPPP Nie umalowałabym się tak na codzień i na impreze tez nie wim czy bym to zrobiła ale wygląda Świetnie !!!! ;PP _1_ Centki. _2_ Rainbow. ............................ *_* Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Pomysły Na .. Make Up 30.05.09, 22:18 Znacie pewnie krem perfect? Więc nasmarować nim trzeba nim się pomalujesz to pozwala na bardziej klasyczny makijaż. (smaruj wszystko co malujesz oprócz ust) Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Pomysły Na .. Make Up 31.05.09, 00:08 Zrobiłam Centki ;PP Tecza mi nie wyszła *_* ;PPP Oto efekt ;PPP ;PPP......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lollololo Re: Pomysły Na .. Make Up IP: *.tktelekom.pl 06.06.09, 20:12 Ja nie maluje się tak no bo szkoła ale teraz wakacje i bede szalec Odpowiedz Link Zgłoś