Dodaj do ulubionych

Problemy z chłopakiem ;'(...

02.06.09, 14:08
A więc tak jest jeden chłopka, który podoba mi się już od 3 klasy. Bardzo się luby i okazało
się, ze ona też sie wemnie kocha od 3 klasy ak podejżewałam. Niedawno zapytał mnie
przez kolegę o chodzenie, myślałam że to tylko żart więc nie opd. Potem na gg napisał,że
mogłam mu powiedziec prosto w oczy,ze go nie kocham i wogóle. Wtedy powiedziałm mu
wszystko on zapytał się mnie jeeszcz reaz i sie zgodziłam. Straaasznie się cieszyłam tylko
zaczeliśmy się do siebie mniej odzywać...chciałam to zmienic, ale on własnie po 3 dniach
napsiał mi ze zrywa. Znaczy tak dowiedziałam się od kleżanki,że zrywa do takiej niejakiej
Agi, której nigdy nielubiałam. A on powiedział,że to dalatego że za mało mówie. Ale ja nadal
chce z nim chodzic i on ze mną tez podobno. Bo jego i moja pprzyjaciółka z nim gadała
bo mówia sobie wszystko i podobno dalej mnie kocha, ale chodził z ta Agnieszka, ale ona
podobno go nie kocha. Po jakimś czasie z nim zerwała i wtedy miałam szanse bo on ciągle
mnie podrywa, ale teraz niby znów chcą do siebie wrócić...sad Co mam zrobić, dziewczyny
poradziły zeby sie go zapytac o chodzenie, odważyłam sie gdy pisałam z nim na gg, ale on
już potem nie odpowiadał saduncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: klaudia Re: Problemy z chłopakiem ;'(... IP: 86.110.136.* 02.06.09, 14:10
      porozmawiaj z nim!!!!
      i takich spraw nie rozwiazuj przez kolezanki smile
    • pati896 Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 02.06.09, 14:15
      Ale to nie ja jej kazałam, tylko wszyscy chcą zebym z nim chodziła, przecież ja mu to
      powiedziałam. Nie wiem czy jeszcze mu na mnie zalezy ;'( Jeszcze wczoraj do mnie
      zarywał, ale ta Agnieszka chyba robi mi to na złośc, co sie do niego nie odzywała, a on o
      niej zapomniał a teraz specjalnie do niego zarywa i dotego patrzy się czy ja to widze ;'(
    • loczek. [...] 02.06.09, 16:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • demcialove [...] 02.06.09, 16:17
        • katsuumi_17 [...] 02.06.09, 16:30
          • loczek. Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 02.06.09, 17:36
            do szesnastu lat , mówisz ?
            no spoko o.O < gleba >
            • demcialove katsuumi16..em. 02.06.09, 17:48
              katsuumi16
              skąd wiesz , ze
              oni na serioo sie nie bujneli.?
              teez myslalam , ze tak jest
              dopoki nie mialam chlopaka.
              mysle, ze pati na serioo
              sie w nim bujnela
              a on w niej.#
              wiesz.
              wszystko w tym weku jest mozliwee.xd
    • miss_pauline Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 02.06.09, 17:54
      Hmm... wydaje mi się, że koleś nie wie co to miłość i chodzi z różnymi laskami
      tylko dla szpanu, tak to już jest. Ja bym odpuściła.
    • mellow Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 02.06.09, 18:57
      Ten kolo jest dziwny. Spróbuj wyciągnąć go gdzieś na spacer i powiedzieć mu
      wszystko. Opowiedz o swoich uczuciach, obawach, nadziejach. Jak zrozumie to
      będzie git, a jak nie to lepiej jak sobie odpuścisz i poczekasz na nową miłość xDD

Szczęścia!
    • Gość: paulka Re: Problemy z chłopakiem ;'(... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:14
      mi przytrafiło sie prawie to samo i z doświadczenia radze niepytaj bo oni muszą zdobywać
      łatwa dziewczyna ich nie kręci a jesli zaczniesz niby go nie zauwarzać i żucać pojedyńcze
      spojrzenia to zobaczysz że wszystko sie ułoży ! życze szczęścia i powodzenia ! paula wink
    • aleks768 Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 03.06.09, 08:38
      napisz do niego list z żałobą na GG ,,kiedyś mogłam wierzyć,
      ale to przeszłość sroga.
      mówię szczerze tobie,
      już nie kochasz mnie.
      czego chce uczynić źle...
      według ciebie nie odejdę,
      puki jeszcze czas wierny.
      A Agnieszka mnie zabije
      Czego pragniesz ty!
      Więc żegnaj na zawsze!

I przenieś się do innej szkoły bo nie musisz widzieć go do puki on nie znajdzie
      cię chodź do innej szkoły on odpisze ty nie napiszesz jeśli napisze że zrywa z
      Agnieszką ty nie odpisuj on nie może popełnić tego błędu że cię rzucił więc idź
      tam gdzie będą cię lubić i nie przejmuj się niczym i jego bólem też kiedy powie
      ci to prosto ty odpowiedz NIE powiedz mu również że ,,Popełniłeś wielki błąd że
      mnie zostawiłeś teraz odejdź a Agnieszka mnie zabije to nic nie znaczy nic nie
      powiem więcej Żegnaj na zawsze!" i się rozpłacz podrodze wrzeszcz ,,Agnieszka
      mnie zabije!" i szepcz ,,A on rozpłacze się."
    • pati896 Problemy z chłopakiem ;'(... 03.06.09, 13:33
      Dzięki wam wszystkim, ale ja nie mam 12 lat ok.uncertain Ale ja go naprawdę KOCHAM.! I on
      podbno też mnie, ale za tą Agnieszką się znowu ugania i ona niby też a nim zerwała, ale
      ciągle się we mnie wpatruje, ja już nie mogę crying Zraz będzie koniec, a on przenosi się do
      innej szkoły ;'(
      • pati896 Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 03.06.09, 13:34
        Ja poprostu nie mogę przestać o nim myśleć, widze go wszędzie, próbowałam zapomnieć
        no ale nie potrafie.! Co to za życie ;'(
        • loczek. Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 03.06.09, 13:38
          nie załamuj się = 33
          każdy keidyś przeżywa coś takiego .
          skąd możesz wiedzieć ,
          że chłopak nie lubi grać na dwa fronty?
          może z wyglądu być boski ,
          ale chciałabyś być przez niego
          kiedyś oszukana?

możesz oczywiście spróbować się do niego zbliżyć .
          powiedz jak ci poszło . : *
    • Gość: pati896 Re: Problemy z chłopakiem ;'(... IP: *.novos.pl / 192.168.0.* 04.06.09, 09:58
      Ale tu akurat nie chodzi tylko o wygląd uncertain On jest wyjątkowy, a nie jakaś szmata.!
      • Gość: wyobraznia Re: Problemy z chłopakiem ;'(... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:21
        zgadzam się z dziewczynami powyżej ..
        mają rację .
        i właśnie .. w tym wieku wszystko jest możliwe ..
        wgl . może robi to, żebyś była zazdrosna .?!
        kiss
    • pati896 Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 04.06.09, 13:51
      Ale okazało się dzisiaj, ze oni nawet ze sobą nie zerwali tylko udawali, bo Aga tak
      zdecydowała, zeby inni jej nie dokuczali, bo taki jeden o mało nie pobil Jarka, bo to on
      chciał z nią chodzić uncertain Ale teraz Jarek zdecydował, ze to nie ma sensu i że mają jej
      przekazać, że zrywa, ale jakoś z nimi się jeszcze nic nie skończyło uncertain
      • czeszka.xd [...] 04.06.09, 14:01
        • papi09 [...] 04.06.09, 14:54
    • pati896 Problemy z chłopakiem ;'(... 04.06.09, 14:06
      Nie.! Nawet nie prubuj hehe tongue_out
    • pati896 Re: Problemy z chłopakiem ;'(... 05.06.09, 15:58
      Hej.! On z nią zerwał smile Myślicie, ze to dla mnie, bo już raz to mówił swojej przyjaciółce wink
      Mam nadzieje, ze teraz będzie szansa, tylko ze zaniedługo już koniec roku sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka