mandy_ 11.06.09, 18:02 heeejj ;pp niedlugo urzadzam impre dla przyjaciol na 'powitanie wakacji' czyli z okazji konca budy przygotowalam sobie pare piosenkek ale to za malo... ; (( znacie jakies takie fajne piosenki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka Re: Fajna muza na impre ;pp 11.06.09, 18:07 love sex magic timberlaika i ciary love story taylor Swift Odpowiedz Link Zgłoś
zboczona_ona Re: Fajna muza na impre ;pp 11.06.09, 18:10 na dyskach zwsze puszczam club i wgl. hip hop dance czy coś ha Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Fajna muza na impre ;pp 11.06.09, 18:14 electro. dwie strony cudownych wykonawców spod tego gatunku, z którymi na pewno nie będziecie się nudzić. fischerspooner, calvin harris, royksopp, new young pony club, css, deadmau5 - oni ostatnio mnie zajmują. ale reszta równie cudowna. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Fajna muza na impre ;pp 11.06.09, 18:18 wiem ze najlepiej puszczac to co wszyscy znaja i jakies techno czy cos . xppp ale podajcie tytuly jak mozecie Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Fajna muza na impre ;pp 12.06.09, 12:47 manduś, skarbie, techno i tylko techno! <3 kochaj techno, podczas imprezy żyj dla techno <3 dobra, podaje loczusiowate tytuły rudenko - everybody (to musi lecieć) dj ellan - people are still having sex (takie nieprzyzwoite, ale wkońcu techno) fragma - tocas miracle 2008 (faaajoskie) i zapomniałam dalej -.- brak mózgu : ( Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Fajna muza na impre ;pp 12.06.09, 12:55 sAm hIp HoP !!! hIP hOP !!!! xDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Fajna muza na impre ;pp 12.06.09, 15:25 loczus mandy wie ze techno jest suuper <33 jak chcesz to mozesz przyjsc 20 czerwcaa u mnie na chacie ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Fajna muza na impre ;pp 12.06.09, 19:28 oh . chciałabym )) ; ale też mam 20 imprezę . nie u mnie, ale u pustaka * . )) ; ale na poprawiny na pewno przyjdę! czekaj tam na mnie! <3 * pustak - pseudo pewnego męskiego osobnika imieniem radosłaff. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Fajna muza na impre ;pp 12.06.09, 19:29 sysiek4444 napisał(a): > sAm hIp HoP !!! hIP hOP !!!! xDDDDD nie prawda, impreza się nie rozkręci jak ktoś będzie gadał w głośnikach / ; ale wymyśliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Fajna muza na impre ;pp 13.06.09, 12:29 hahh no mysslee ! nie hip hopu nie bedzie napewno xppp Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Fajna muza na impre ;pp 13.06.09, 12:34 chyba, że spróbuj dizzee'go rascala. to grime, czyli i electro, i hip hop, i chyba się nie pomylę, jak powiem, że trochę rocka. on potrafi rozruszać publikę, także Twoje towarzystwo pewnie też da radę. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Fajna muza na impre ;pp 13.06.09, 12:38 oohh zebys wiedziala nawet muza niepotzrebna wszyscy poje*ani hahahahahh !! Odpowiedz Link Zgłoś