Gość: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 19:23 cześć dziewczyny! mam taki problem z brwiami. są bardzo ciemne i na dodatek "krzaczaste". chciałabym je sobie wyregulować ale nie wiem jak pomóżcie plisssss z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysiek4444 Re: Regulowanie brwi 13.06.09, 19:39 Nie wiem jak mam ci pomuc .... Idz do kosmetyczki ona ci napewno cos doradzi Tak jak mi na pryszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika m. Re: Regulowanie brwi IP: 83.2.232.* 13.06.09, 20:41 Ja sobie sama wyrywałam, pęsetką. Najpierw stopniowo od dołu wyrywałam, do momentu aż spodobał mi się kształt Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Regulowanie brwi 14.06.09, 09:06 Ja sama sobie reguluję, bo potrafię. Pojedź do kosmetyczki ona to zrobi precyzyjnie i bez boleśnie. PS Najlepiej depilować je po kąpieli. Ciało jest rozgrzane i mniej boli. Drugim sposobem jest przyłożenie do brwi zimne kostki lodu. Uśmierzy ból. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Regulowanie brwi 14.06.09, 09:34 nie radze rególować bo można dostać porażenia czegoś tam i ci twarz zacznie sztywnieć bęziesz znieruchomiona i możesz zostać kaleką jak już to te wychodzące brwi wyrwii pińcetą a resztę poretnij nożyczkami Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Regulowanie brwi 14.06.09, 16:55 ja sama robie sobie pęsetą jakos nie wydaje mi sie zeby to było trudne wyrywaj wloski powoli i od brzegów tak żeby przy okazji mialy fajny kształt jak ja dałam rade to ty tez Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Regulowanie brwi 14.06.09, 17:53 Miałam dokładnie taki sam problem.Na pierwszą regulację ,poszłam do kosmetyczki (aby nadała moim brwią kształt) ,później systematycznie ,wyrywam "odrosty"pensetą. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Regulowanie brwi 14.06.09, 18:10 Na szczęście moje brwi nigdy nie były krzaczaste, ale raz na jakiś czas wyrywam. Aby nie bolało, to przed zabiegiem smaruję łuk brwiowy kremem, sprawdzi się też kostka lodu. Dasz radę, a jeśli masz naprawdę grube brwi, to udaj się lepiej do komsmetyczki, sama możesz nie umieć nadać im ładnego kształtu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Regulowanie brwi 14.06.09, 18:16 1 raz ZAWSZE trzeba isc do kosmetyczki. Ona zrobi rowno i takie, ktore pasuja do ksztaltu twarzy. Potem mozna samemu peseta, wyrywajac odrastajace wloski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Regulowanie brwi IP: *.elblag.vectranet.pl 15.06.09, 16:21 newiem czy mnie wpuszcza do kosme tyczki . Mam tylfo 5latek.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Regulowanie brwi IP: *.elblag.vectranet.pl 15.06.09, 16:22 dzefcyki pppoardzien jakie podpaski i pieluski!! Odpowiedz Link Zgłoś