Dodaj do ulubionych

już wystawione oceny :)

• mon Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:52
      bylo ciezko ale wyszłam zwycieska reką i dostane swiadectwo z czerwonym paskiem
      a w szkole całymi dniami siedzimy w sali komputerowej bo nauczyciele pisza
      swiadectwa drukuja sprawdzaja wiec nami sie zajmuja
    • paulinajonas505 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:53
      No ja w school niestety sad. Jak każdy [ ? ] z resztą . Nie chcę zawalić średniej : 5. 22. big_grin
    • karola88 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:54
      ja to chce jeszcze powariować z kumpelamitongue_out
      ciesze sie ze juz beda WAKACJE!!!!!serceserceserceserceserceserce
      • karola88 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:55
        na szczęscie udało sie wywalczyć swiadectwo z czerwonym paskiem
        suspiciousshocktongue_outbig_grincoolwinksmile a myslalam ze bedzie zle smirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirk
    • Gość: Anna ;) Re: już wystawione oceny :) IP: *.tktelekom.pl 17.06.09, 18:55
      Ja właśnie kończe 3 gim ; ) ze średnią 4.6 ;p do szkoły chodzimy tylko na próby ; )
    • Gość: GO$$ Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:09
      Moja średnia to 3.4. Do szkoły już nie chodze. bo po co .
      Miłych wakacji życzy Go$$ piwopiwo
    • Gość: ja Re: już wystawione oceny :) IP: 78.133.205.* 17.06.09, 19:28
      a ja już jutro mam zakończenie szkoły... kurde ale bede ryczyć... tak zajefajnej
      klasy to jeszcze chyba nie
      byłoookwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatkwiatserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • vanella Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:39
      Świedectwo z paskiem, średnia.... mogłaby być lepsza wink, a co do lekcji, cóż przeważają
      wagary i wypady z kumpelami na lody big_grin
    • miley266 Bleeeeeeeeeee... 17.06.09, 19:39
      Ja się musze do czwartku uczyć....sad
    • momorre Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:42
      no oczywiście na bule chodze <wagary> jutro akurat z 3 ostatnich lekcji . i
      ogółem to dzień po rozdani świadectw jade na wakejszyns.suspicious
    • avril1028 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:47
      nicola_16 napisał(a):

> no to jakie świadectwo, jaka średnia :] uczycie sie jeszcze, chodzicie na wagar
      > y? :] piszcie
      > jak planujecie spędzic te ostatnie dni szkoły wink
      no jasne ma racje wagary są naj big_grinbig_grinbig_grin szczególnie z kumpelami ja sobie juz
      odpuszczam 2 dnie heh
    • gaba_zaba Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:51
      sredniaa - 4,75 .tongue_outbig_grin pasekkcool noo i terazz spedzam duzo czasuu z kolezankamii z
      klasyy kissserce
    • Gość: EMCIAA ;D Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:56
      łee ;d o moją średnią lepiej nie pytajcie . 3 coś albo niżej ;d mam nauke gdzieś ;D ną ale
      od 2 gim wezme się tzn . mam taką nadzieje ;D hehe . na wagary nie chodze ;D bo ej po
      co ? ; D teraz luz na lekcjach i tak big_grin a w wakacje tylko IMPREZY ;DD tongue_out pozdro ;**
    • xxxkasiulka4xxx Re:...już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:56
      Aaa. szkoła... teraz to tam totalny luz.. telefoniki się nosi, eski sie pisze
      na lekcjach, dzwoni si e do przyjaciół..... itp.. a co do wagarów, to to nie w
      moim stylu... heh xD
      ...smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilewinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwink
    • mavy Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:58
      Co do średniej to wiem że 4,8 i coś tam, ważne że mam pasek na świadectwie. Na
      wagary nie chodzę (chociaż chciało by się). Czwartek 3 lekcje z wychowawczynią-
      przeżyję, jeśli nie zrobi "Pożegnalnej Matematyki". cool Piątek, lajtowo na
      11:00 do szkoły na apel, i szczęśliwy Happy End. wink
      • Gość: 6aaaaaaa Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:11
        ja niestety odchodzę ze szkoły i idę do gimnazjum crying ostatnie dni spędzam z moją
        klasą i .... nauczycielami (nie wszystkimi). suspicioushehe tak dobrze widzicie z
        nauczycielami wczoraj byliśmy na pizzy a dzisiaj mieliśmy ogniska, komers był w
        tamtym tygodniu. poza szkołą nauczyciele są zarąbiścitongue_out. a zapraszają naszą
        klasę na takie różne wyjścia tongue_out bo mówią że zżyliśmy się bardzo przez te lata i
        trudno im będzie bez nas. to trochę dziwne ale cóż myślę że cała nasza klasa
        będzie najbardziej płakała za tą szkołą, za sobą i za właśnie naszymi
        nauczycielami. poza tym na wakacje jedziemy razem ( no może nie dokońca razem bo
        z 16 osób jedzie 9) na obóz do Hiszpanii. już się nie mogę doczekac.
        pozdro dla wszystkich kiss
        a średnią mam 5.4 tongue_out
    • cookie__ Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 20:13
      ja mam srednia 4.75, ale przez zachowanie (dobre) nie bd miała paska crying ee tam
      przezyje wink
    • gwiazdka_14 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 20:23
      My się tak wgl to nie uczymy! Mimo że chodzę do szkoły to jest spox smile z kumpelami sie widzę
      plotkuje itp! nie nażekam! i przez te ostatnie dni to niech sobie nagrabić u pani! big_grin
    • Gość: ColusxDxD Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:24
      Koniec roku szkolnego... Osobiście (choć może wydawać się o głupie) nie lubię
      wakacji. Lubie się uczyć i lubię szkołę. smile Jestem w 1 gim. i zdam z paskiem. Na
      wagary nie chodzę, a dziś nas wygonili ze szkoły, bo było 5 osób w całej szkole.
      Jutro do szkoły nie idę smile
    • Gość: marta Re: już wystawione oceny :) IP: *.cust.tele2.pl 17.06.09, 20:35
      na pewno wagary..... jeszcze nigdy nie bylam..sciana i dużo spotkań ze znajomymi... ja mam średnią 5.1 i zach. wzorowe big_grin ale jestem dopiero w 6 klasie surprised
    • olka11_13 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 20:35
      ja to mam srednia ponad 3 <w 1 gim jest trudno!!> no a wogary jak zawsze heh na
      lekcjach siedzimy w klasie z 25 osob na lekcji jest 10 a na ostatniej godz nie
      mam nikogo xDxDsmilesmilesmilebig_grin
    • martynusia96 Koniec podstawówki :(:(:(:(:( 17.06.09, 20:38
      Więc tak, ja mam średnią 5,18 (wiem - pewnie teraz myślicie sobie, że jestem kujonem
      albo coś w tym stylu) i staram się dostać do dwujęzycznej klasy w gimnazjum, które ma
      wysoki poziom. Nie jestem pewna, czy sie dostane ale mam taka nadzieję smile Wszyscy mi
      mówią, że tak dobrze się uczę i pewnie wkuwam całymi dniami i nocami. W jest wręcz
      przeciwnie - ja się nie uczę!!! Jak już to troche sobie cos poczytam przed sprawdzianami
      albo kartkówkami ale tak to nic!!! Ale moja mama i przyjaciółki mówią, żebym sie nie
      przejmowała bo wszyscy mi po prostu zazdroszczą suspicious Będę tęsknić na
      wszystkimi!!! crycryingsadcrycryingsad
    • Gość: AluŚŚka Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:38
      ja juz oceny wystawione mam wszystkie smile Do szkoły chodzimy bez plecaków i na
      każdej lekcji ogladamy film bądz mamy próbę bo jestemw szóstej klasie a u nas
      szóste klasy zawsze organizuja pożegnanie wink ;*** Ale ciesze się ze ide do gim.!
      ;Pkisskisskiss
    • Gość: :)))) Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:39
      mam srednią 4.60 na lekcjach praktycznie nic nie robimy nawet ostatnio z
      nauczycielami rozwiązywaliśmy krzyżówki smile)) ale po prostu jest tak nudno ze nie
      można wytrzymać więc uciekamy uciekamy całą klasa nawet raz nauczyciel nas do
      tego namówił hahahahaha
      big_grin
    • Gość: Anahi :) hej wszystkim ;-* IP: 10.0.0.* 17.06.09, 20:43
      hmm... jak tak czytam komentarze, to wychodzi na to, że wszyscy się świetnie
      uczą tongue_out pewnie te osoby, co miały niską średnią wolą nic nie pisać uncertain ja
      miałam średnią 4.07 dla niektórych pewnie taka sobie, ale jak dla mnie, nawet
      dobra wink środa i czwartek w szkole nie byłam, bo i tak jest już po radziewink
      pozdrawiam i życzę udanych wakacji kisskwiatserce
    • Gość: Bo to ja Re: już wystawione oceny :) IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.09, 20:44
      Mam średnią 4.30 kończę gimnazjum więc szykuje się po zakończeniu niezła zabawa!!!big_grin
      A na wagary? Właściwie to nauczyciele sami nas puszczają...smirk
    • Gość: Drapiezna kicia Re: już wystawione oceny :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 20:48
      haha beka tu z niektórych ja mam 3.3 a do budy juz nie chodze od tygodnia wy***
      mam..xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka