mon Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:52 bylo ciezko ale wyszłam zwycieska reką i dostane swiadectwo z czerwonym paskiem a w szkole całymi dniami siedzimy w sali komputerowej bo nauczyciele pisza swiadectwa drukuja sprawdzaja wiec nami sie zajmuja Odpowiedz Link Zgłoś
paulinajonas505 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:53 No ja w school niestety . Jak każdy [ ? ] z resztą . Nie chcę zawalić średniej : 5. 22. Odpowiedz Link Zgłoś
karola88 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:54 ja to chce jeszcze powariować z kumpelami ciesze sie ze juz beda WAKACJE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola88 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 18:55 na szczęscie udało sie wywalczyć swiadectwo z czerwonym paskiem a myslalam ze bedzie zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna ;) Re: już wystawione oceny :) IP: *.tktelekom.pl 17.06.09, 18:55 Ja właśnie kończe 3 gim ; ) ze średnią 4.6 ;p do szkoły chodzimy tylko na próby ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO$$ Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:09 Moja średnia to 3.4. Do szkoły już nie chodze. bo po co . Miłych wakacji życzy Go$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: już wystawione oceny :) IP: 78.133.205.* 17.06.09, 19:28 a ja już jutro mam zakończenie szkoły... kurde ale bede ryczyć... tak zajefajnej klasy to jeszcze chyba nie byłooo Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:39 Świedectwo z paskiem, średnia.... mogłaby być lepsza , a co do lekcji, cóż przeważają wagary i wypady z kumpelami na lody Odpowiedz Link Zgłoś
momorre Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:42 no oczywiście na bule chodze <wagary> jutro akurat z 3 ostatnich lekcji . i ogółem to dzień po rozdani świadectw jade na wakejszyns. Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:47 nicola_16 napisał(a): > no to jakie świadectwo, jaka średnia :] uczycie sie jeszcze, chodzicie na wagar > y? :] piszcie > jak planujecie spędzic te ostatnie dni szkoły no jasne ma racje wagary są naj szczególnie z kumpelami ja sobie juz odpuszczam 2 dnie heh Odpowiedz Link Zgłoś
gaba_zaba Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:51 sredniaa - 4,75 . pasekk noo i terazz spedzam duzo czasuu z kolezankamii z klasyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMCIAA ;D Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:56 łee ;d o moją średnią lepiej nie pytajcie . 3 coś albo niżej ;d mam nauke gdzieś ;D ną ale od 2 gim wezme się tzn . mam taką nadzieje ;D hehe . na wagary nie chodze ;D bo ej po co ? ; D teraz luz na lekcjach i tak a w wakacje tylko IMPREZY ;DD pozdro ;** Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkasiulka4xxx Re:...już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:56 Aaa. szkoła... teraz to tam totalny luz.. telefoniki się nosi, eski sie pisze na lekcjach, dzwoni si e do przyjaciół..... itp.. a co do wagarów, to to nie w moim stylu... heh xD ... Odpowiedz Link Zgłoś
mavy Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 19:58 Co do średniej to wiem że 4,8 i coś tam, ważne że mam pasek na świadectwie. Na wagary nie chodzę (chociaż chciało by się). Czwartek 3 lekcje z wychowawczynią- przeżyję, jeśli nie zrobi "Pożegnalnej Matematyki". Piątek, lajtowo na 11:00 do szkoły na apel, i szczęśliwy Happy End. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6aaaaaaa Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:11 ja niestety odchodzę ze szkoły i idę do gimnazjum ostatnie dni spędzam z moją klasą i .... nauczycielami (nie wszystkimi). hehe tak dobrze widzicie z nauczycielami wczoraj byliśmy na pizzy a dzisiaj mieliśmy ogniska, komers był w tamtym tygodniu. poza szkołą nauczyciele są zarąbiści. a zapraszają naszą klasę na takie różne wyjścia bo mówią że zżyliśmy się bardzo przez te lata i trudno im będzie bez nas. to trochę dziwne ale cóż myślę że cała nasza klasa będzie najbardziej płakała za tą szkołą, za sobą i za właśnie naszymi nauczycielami. poza tym na wakacje jedziemy razem ( no może nie dokońca razem bo z 16 osób jedzie 9) na obóz do Hiszpanii. już się nie mogę doczekac. pozdro dla wszystkich a średnią mam 5.4 Odpowiedz Link Zgłoś
cookie__ Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 20:13 ja mam srednia 4.75, ale przez zachowanie (dobre) nie bd miała paska ee tam przezyje Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 20:23 My się tak wgl to nie uczymy! Mimo że chodzę do szkoły to jest spox z kumpelami sie widzę plotkuje itp! nie nażekam! i przez te ostatnie dni to niech sobie nagrabić u pani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ColusxDxD Re: już wystawione oceny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:24 Koniec roku szkolnego... Osobiście (choć może wydawać się o głupie) nie lubię wakacji. Lubie się uczyć i lubię szkołę. Jestem w 1 gim. i zdam z paskiem. Na wagary nie chodzę, a dziś nas wygonili ze szkoły, bo było 5 osób w całej szkole. Jutro do szkoły nie idę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: już wystawione oceny :) IP: *.cust.tele2.pl 17.06.09, 20:35 na pewno wagary..... jeszcze nigdy nie bylam.. i dużo spotkań ze znajomymi... ja mam średnią 5.1 i zach. wzorowe ale jestem dopiero w 6 klasie Odpowiedz Link Zgłoś
olka11_13 Re: już wystawione oceny :) 17.06.09, 20:35 ja to mam srednia ponad 3 <w 1 gim jest trudno!!> no a wogary jak zawsze heh na lekcjach siedzimy w klasie z 25 osob na lekcji jest 10 a na ostatniej godz nie mam nikogo xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
martynusia96 Koniec podstawówki :(:(:(:(:( 17.06.09, 20:38 Więc tak, ja mam średnią 5,18 (wiem - pewnie teraz myślicie sobie, że jestem kujonem albo coś w tym stylu) i staram się dostać do dwujęzycznej klasy w gimnazjum, które ma wysoki poziom. Nie jestem pewna, czy sie dostane ale mam taka nadzieję Wszyscy mi mówią, że tak dobrze się uczę i pewnie wkuwam całymi dniami i nocami. W jest wręcz przeciwnie - ja się nie uczę!!! Jak już to troche sobie cos poczytam przed sprawdzianami albo kartkówkami ale tak to nic!!! Ale moja mama i przyjaciółki mówią, żebym sie nie przejmowała bo wszyscy mi po prostu zazdroszczą Będę tęsknić na wszystkimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AluŚŚka Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:38 ja juz oceny wystawione mam wszystkie Do szkoły chodzimy bez plecaków i na każdej lekcji ogladamy film bądz mamy próbę bo jestemw szóstej klasie a u nas szóste klasy zawsze organizuja pożegnanie ;*** Ale ciesze się ze ide do gim.! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: już wystawione oceny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:39 mam srednią 4.60 na lekcjach praktycznie nic nie robimy nawet ostatnio z nauczycielami rozwiązywaliśmy krzyżówki )) ale po prostu jest tak nudno ze nie można wytrzymać więc uciekamy uciekamy całą klasa nawet raz nauczyciel nas do tego namówił hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahi :) hej wszystkim ;-* IP: 10.0.0.* 17.06.09, 20:43 hmm... jak tak czytam komentarze, to wychodzi na to, że wszyscy się świetnie uczą pewnie te osoby, co miały niską średnią wolą nic nie pisać ja miałam średnią 4.07 dla niektórych pewnie taka sobie, ale jak dla mnie, nawet dobra środa i czwartek w szkole nie byłam, bo i tak jest już po radzie pozdrawiam i życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo to ja Re: już wystawione oceny :) IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.09, 20:44 Mam średnią 4.30 kończę gimnazjum więc szykuje się po zakończeniu niezła zabawa!!! A na wagary? Właściwie to nauczyciele sami nas puszczają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drapiezna kicia Re: już wystawione oceny :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 20:48 haha beka tu z niektórych ja mam 3.3 a do budy juz nie chodze od tygodnia wy*** mam..xD Odpowiedz Link Zgłoś