Dodaj do ulubionych

Balsamy prostujące włosy

IP: 83.2.232.* 23.06.09, 13:07
Zawsze po umyciu mam strasznie splątane włosy, a uczesanie ich to po prostu męka. Czy
ktoś z was używa balsamów prostujących, albo coś w tym stylu, na takie włosy? A może
macie ten sam problem? Które z tych produktów możecie polecić? smile
Obserwuj wątek
    • uniqex33 ;) 23.06.09, 13:08
      ja mam straszne włosy codziennie muszę je prostować. Szczerze mówiąc kiedyś
      miałam szampon prostujący, ale nic nie dawał ; /
    • Gość: Lola Re: Balsamy prostujące włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:09
      Ja uzywam takiego balsamu wink . z firmy Nivea ( taki różowy, albo niebieski, sa rozne serie). moge ci go spokojnie polecic, bo jest naprawde dobry. ja mam krecone włosy i mi prostuje( oczywiscie układam na szczotce) włosy s po nim takie fajne, błyszczące
      polecam kiss
      • Gość: katsuumi_17 Re: Balsamy prostujące włosy IP: *.chello.pl 23.06.09, 13:19
        Nie wierz w to, że jakikolwiek balsam wyprostuje ci włosy. Właściwie to wiadomo, że to
        wszystko jedna wielka bujda. Żeby mieć proste włosy trzeba niestety ciągle je prostować,
        bądź iść do fryzjera na chemiczne prostowanie. Takie balsamy może jedynie pomagają
        utrzymać proste włosy na dłużej, ale napewno same nie wyprostują.
    • pink_queen Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 13:19
      mi sie koncowki wlosow podwijaja a mam ceniowane i musze codziennie prostowac xD
      a po myciu wlosow uzywam takiego zielonego mleczka wygladzajacego z Garniera to
      mi sie tak nie niszcza od prostownicy.
      • mandy_ Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 13:27
        ja uzywalam
        roznych
        szamponów
        z nivea,
        panteene..
        ale to nic nie daje tongue_outtongue_out
        ostatnio
        polubilam swoje
        wlosy (( ;
        • nicola_16 Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 13:30
          ja mam taki spay do lepszego rozczesywania włosów ;]]
      • Gość: pysiaczek Re: Balsamy prostujące włosy IP: 83.2.232.* 23.06.09, 13:37
        No tak, ale ja mam proste włosy, tylko po umyciu sie plączą i nie moge ich uczesać. I
        chodzi mi o takie produkty, żeby na mokre włosy nałożyć, one sie trochę rozluźnią i je
        normalnie uczesać. Są takie w ogóle??? Ale dzięki za odp. smile
    • nicola_16 Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 13:31
      *spray big_grin
      • malina. Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 15:28
        Ja już chyba wszystkich tych prosstujących próbowałam i nic. Nie pomaga. musze
        codziennie prostownica prostowac, bo w nocy mi sie skrcaja. I do tego mam takie
        ze wygladaja jak siano, nie sa ani lsniace ani gładkie ani NIC.
        • sysiek4444 Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 15:36
          malina. napisał(a):

> Ja już chyba wszystkich tych prosstujących próbowałam i nic. Nie pomaga. musze
          > codziennie prostownica prostowac, bo w nocy mi sie skrcaja. I do tego mam takie
          > ze wygladaja jak siano, nie sa ani lsniace ani gładkie ani NIC.

Ty ja mam tak samo !!!!
          Zawsze w roku szkolnym .... musze wczesniej wstać by sie prostownica wygrzała i
          wogule....!!!! BO JAK ICH NIE WYPROSTUJE TO WYGLĄDAM JAK JAKAŚ DZIKUSKA !!!!!!!!!
          confuseduncertainindifferentuncertain
          • malina. Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 15:38
            Ja to wcześniej wstawać nie muszę, bo mam taką prostownice co w 5 sek. się
            nagrzewa. Ale ja już po prostu nie wytrzymuję. Wyglądają jak siano i do tego
            jest ich dużo, kręcą się, nie błyszczą się,i wyglądam jak pudel. xd
            • malina. Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 15:47
              Zawsze chciałam mieć takie włosy:
              https://republika.pl/blog_xd_4393573/6381165/tr/roberta.jpg albo takie
              https://republika.pl/blog_qd_4420748/6499437/tr/56579_m_roberta.jpg
              tylko bez pasemek xd
              • katsuumi_17 Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 16:21
                Na tych zdjęciach one maja specjalnie układane włosy, chyba nikt nie ma takich
                naturalnych : ) najlepiej radziłabym zaakceptować swoje włosy. Kiedyś też miałam manię
                na prostowanie, miałam mega zniszczone, ale obcięłam je parę razy i mam teraz ładne,
                kręcone loczki, jedynie od czasu do czasu sobie prostuję. Jeśli chcecie mieć fajne loki to
                moja sprawdzona rada- myjcie je wieczorem i kładźcie się spać jeszcze w mokrych (moje
                to aż kapią wink). Rano ich nie rozczesujcie, a będziecie fajnie porozdzielane loki, a nie szopę.
                Dopiero pod wieczór sobie rozczeszcie : ) Tyle, że łatwo się przeziębić, ale jakoś nigdy się
                przez spanie w mokrych nie rozchorowałam. Pozdrawiam!
                • malina. Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 16:34
                  Fajna rada, ale jak ja zasne w mokrych to rano sterczą mi na wszystkie strony. I
                  to wtedy nie są fale. tylko to sa loki, pogniecione, i tez mam szope. chciałabym
                  trwała, ale nie wiem czy na proste sie da.
                  • katsuumi_17 Re: Balsamy prostujące włosy 23.06.09, 16:40
                    Może i to zależy od włosów, mi ten sposób pomaga. smile Co do prostych na stałe- możesz
                    sobie zrobić chemiczne prostowanie, ale jest to ponoć bardzo kosztowne i pewnie niszczy
                    włosy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka