braceface 27.06.09, 14:50 Co sądzicie o tym filmie? Co w ogóle sądzicie na temat Hillary Duff? Macie jakies swoje ulubione filmy z Hillary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysiek4444 Re: Kadet Kelly 27.06.09, 15:04 Hmmmmm .... a czy to jest ten film co był na Disney Channel ???? Co Hilary musiala pujść do szkoly zołnierskiej czy jakiejś tam ?????? Bo zapomnialam jak sie ten film nazywaaa ?????? xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kadet Kelly 27.06.09, 15:06 A no tak juz sobie przypominam !!! Ten film był super !!! Szkoda mi jej Było (Hilary) jak ta dziewczyna jej porwała jej kocyk...........to straszne bylo ......a po za tym bylo swietne !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Kadet Kelly 27.06.09, 15:25 Nie widziałam tego,ale oglądałam dwa filmy z Hil,które mi się spodobały "Historia Kopciuszka" i "Dziedziczki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!@ Re: Kadet Kelly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 15:27 Ja uwielbiam dwa filmy z Hillary to " Historia Kopciuszka " i właśnie " Kadet Kelly " Co nie na temat ale uwielbiam tez filmy z bliźniaczkami Olsen A najbardziej " Bliźniaczki na boisku " i " Paszport do Paryża " czy jakoś tak ;P Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Kadet Kelly 27.06.09, 15:36 hil jest b.dobra aktorka i sodówa nie odbila lubie ten film i jej inne .;p Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Kadet Kelly 27.06.09, 21:36 no dzisiaj oglądałam, na końcu oczywiście ryczałam ale ja tak zawsze na wzruszających scenach świetny jest film z Hilary "Szansa na sukces" rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Kadet Kelly 29.06.09, 11:22 świetny był ten film i Hillary uwielbiam jest cudowna jeszcze z jej udziałem ogladałam ,,Historia Kopciuszka'' i ,,Lzzie McGuire'' czy jakos tak ;P Odpowiedz Link Zgłoś