dziewczyna09 20.07.09, 21:14 Ja uwielbiam i uwarzam że mają tam śliczne rzeczy(chyba dlatego że mam taki styl bluza t-shirt i jeansy).A wy lubicie cropp town? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blood_ Re: czy lubicie cropp town? 21.07.09, 20:22 Koooooooooooooochaaaaaaaaaaaaaaaam Cropp`a!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: czy lubicie cropp town? 21.07.09, 21:51 .jak holeraa . ! uwielbiaam . wszystko w nim kupujee , i ejszcze w new yorkerzee Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: czy lubicie cropp town? 21.07.09, 21:55 nie lubię... ciuchy brzydkie i wg mnie nie warte swojej ceny... właściwie to ja nie lubię kupować w markowych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: czy lubicie cropp town? 21.07.09, 21:57 hm ' . nie znam . ja kocham ' new yorker ' i 'house' . mojee ulubione <3333. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: czy lubicie cropp town? 22.07.09, 17:01 jaaaaaaaaaaaaaasne KOCHAM croppa Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: czy lubicie cropp town? 22.07.09, 18:20 `Uwielbiam. jest to sklep w którym najczęściej kupuje. Kupuje także w hausie i C & A. T Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: czy lubicie cropp town? 23.07.09, 13:33 Hmm ja nie kupuje w markowych sklepach ! Czasem w nomalnym sklepie mozna zoobaczyc te samą bluzke....i za tansze pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: czy lubicie cropp town? 28.07.09, 20:31 Kupuję w nim tylko dodatki bo bluzki są wg mnie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna09 Re: czy lubicie cropp town? 23.07.09, 21:23 A podobają wam się tam buty bo mi bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: czy lubicie cropp town? 24.07.09, 16:06 Czasami sa fajnee ciuchy , bo mi sie podobaja i wg . ale nie kupuje duzoo tam . mam chyba tylko spodniczke , balerinki , i bluzkee . Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: czy lubicie cropp town? 25.07.09, 16:53 cropp jest nudny i przerklamowany ;|, tam hity ciuuchowe wchodzą po miesiącu, noi jak coś kupisz to całe miasto ma takie ciuchy jak ty ;/ troche orginalności, ludzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: czy lubicie cropp town? 25.07.09, 17:20 zgodzę się z donkey. jedyne, co kupiłam w tym sklepie, to etniesy, udało się znaleść specjalną serię, w jakiej się zakochałam. reszta jest zwyczajnie niedonoszenia. przynajmniej przeze mnie. nie bawi mnie oglądanie codziennie miliona osób ubranych tak samo. w dodatku lekko brzydko. ale trzeba przyznać - ostatnio wchodzę, a leci fischerspooner. muzycznie zdarza się, że są nieźli. xd Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: czy lubicie cropp town? 29.07.09, 17:37 nie lubię tego sklepu bo połowa nastolatków się w nim ubiera !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: czy lubicie cropp town? 29.07.09, 18:38 Nie , nie lubię . Od niedawna jest w moim mieście , nie wiem czym wy się tam zachwycacie .. gigantycznymi cenami .? Jak dla mnie są tam zwyczajne ciuchy , takie można nawet kupić na bazarku o 70 % tańsze xD . Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: czy lubicie cropp town? 29.07.09, 19:57 uwielbiam chociaż ostatnio polubiłam babskie ubranka dalej tam kupuje.! spodnie, t-shirt'y,mini,alladynki,sexi topy,ta sexi bielizna, dodatki- moje klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. nie ; ] 29.07.09, 20:04 nie lubię, bo: 1. jest za drogo 2. dużo osób kupuje ciuchy w tym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: czy lubicie cropp town? 01.08.09, 09:57 uwielbiam, tak jak HOUSE i DIVERSE. Odpowiedz Link Zgłoś
agusowa Re: czy lubicie cropp town? 02.08.09, 23:44 Mam sporo ciuchów z croppa ., ale wole diverse czy house . . Ciuchy lepszej jakości po prostu .. I poza tym .. idąc ulicą co druga osoba ma na sobie coś z croppa .., i często to co ty .. A tego wprost nie cierpię. . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś