wyobraznia 25.07.09, 21:05 Może to już było , ale odświeżamy . ; D . Więc jakie najbardziej lubicie oglądać, słuchać teledyski ;] Które Wam najbardziej przypadły do gustu ? Poozdrawiam . x] jooł . =D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuaona ;x 17.08.09, 19:11 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie - kochamkochamkocham. xd no "I don't love you"My Chemical Romance. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 < 3 18.08.09, 13:55 Beyonce - single lasies Beyonce - sweet dreams Selena gomez - Tell me somothing I don't know Posłuchajcie i obejrzcie!! Sa naprawdę super. W single ladies podobał mi sie taniec tak samo w sweet dreams a w Tell me somothing I don't know historia teledysku zabawna a raczej jego zabawna treść Odpowiedz Link Zgłoś
kitty. Re: < 3 19.08.09, 20:27 natalia lesz ; coś za coś ashley tisdale ; it's alright it's okay pink ; please don't leave me afromental ; radio song agnes ; on&on lenka ; dangerous and sweet sasha ; to nic kiedy płyną łzy katy perry ; waking up in vegas september ; looking for love black eyed peas ; boom boom pow ewa farna ; dmuchawce , latawce , wiatr pixie lott ; mama do ________________________ niechce mi się dalej pisać . pozdro ;-** Odpowiedz Link Zgłoś
olka15 Re: Najlepszy teledysk . ^ 21.08.09, 21:19 THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!! THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!! THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!! THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!!THRILLER!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
claudus. Re: Najlepszy teledysk . ^ 21.08.09, 21:25 21 guns-Green Day I just wanna live-Good Charlotte American Idiot,Basket Case-Green Day Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Re: Najlepszy teledysk . ^ 23.08.09, 10:55 Michael Jackson - "Thriller" 30 seconds to mars - "The kill" 30 seconds to mars - "From yesterday" Incubus - "Dig" Incubus - "Anna Molly" Michael Jackson - "Bad" Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Najlepszy teledysk . ^ 23.08.09, 11:18 Jackson naprawdę robił niesamowite klipy. Jak na tamte czasy zachwycały nowoczesną techniką (co teraz pewnie wydaje się śmieszne) i oryginalnymi pomysłami. Były wtedy bardzo szokujące, Michael pierwszy docenił "siłę teledysku". Oczywiście "Thriller" nie ma w tej kategorii równych, był jakby przełomowy, jednak podobały mi się również teledyski do "Remember the time" (Z jednym z moich ulubionych aktorów- Eddiem Murphym), "Billie Jean", "Black or White"... był także jeden bardzo ciekawy, jednakże nie pamiętam jego tytułu bo tę piosenkę słyszałam chyba tylko raz czy dwa razy. Teledysk był w stylu "Thrillera", Michael znalazł się w zamku gdzie było pełno straszydeł... niby banał, ale najbardziej zapamiętałam moment, w którym Michael zmienia się w kościotrupa i ten kościotrup tańczy tak jak on... wyszło im fantastycznie. Gdybym nie znała piosenki i gdybym włączyła bez głosu na kanał na którym by leciał właśnie moment tańca kościptrupa, od razu bym rozpoznała, że to piosenka Michaela. Wyszło mu genialnie. Oczywiście miał pewnie sztab specjalistów, którzy te teledyski zmontowali, przerobili. Ale pomysły wypływały z jego głowy (nieraz słyszało się, że miał fioła na punkcie straszydeł) i gdyby nie Michael, nie moglibyśmy oglądać teraz takiego "Thrillera" . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Najlepszy teledysk . ^ 23.08.09, 11:24 katsuumi_17 Dobrze powiedziane.Michael robił niesamowite teledyski.Świtnie sie ruszał i to nadawało taki charakter,takie coś co go wyróżniało. Odpowiedz Link Zgłoś
667 Re: Najlepszy teledysk . ^ 23.08.09, 11:37 satyricon - mother north k.i.z. - geld essen ash - meltdown murderdolls - white wedding bran madden - 10 Odpowiedz Link Zgłoś