shio Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 28.08.09, 22:53 Jak wychodzę, to zawsze mam nałożony puder mineralny o jeden ton jaśniejszy od mojej cery. Dzięki temu twarz wygląda świeżo. Do szkoły kiedyś nakładałam korektor mineralny, puder, błyszczyk, ale zrezygnowałam po miesiącu. Zbyt uciążliwe. Przy zlewie stoi: Perfecta oczyszczanie (żel do mycia twarzy) Garnier peeling, maseczka, żel 3w1 (zaciekawiło mnie i kupiłam. Całkiem nieźle ) krem do twarz przeciwtrądzikowy, redukujący blizny i przebarwienia ( jest super. używam od kilku miesięcy) puder mineralny W kosmetyczce, hmm, dawno nie zaglądałam, ale jest: - 2 kredki do oczu (czarna i granatowa) - kilkanaście błyszczyków, o różnych barwach i odcieniach - korektor mineralny - krem Veet (nie polecam) - golarka - kilka cieni w palecie i jeden pojedynczy, złoty - odżywka do włosów bez spłukiwania (Nivea, regeneracja) - pianka do włosów (Nivea, blask) - kolczyki - balsam wyszczuplający - tusz do rzęs Dawno się nie malowałam, tak całkiem. Zwykle wystarcza puder. Ale ostatki wakacji, trzeba się wyszalec Jutro wystrzałowy make-up Odpowiedz Link Zgłoś
emo_eliza Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 29.08.09, 13:49 Uwielbiam kredkę do oczu Miss Sporty, tusz do rzęs Bourjois Volume Cluubbing Mascara lub Bourjois Volume Glamour Mascara i maskare Bourjois Yes To Volume No to Clumps i cienie Inglot, Look. I pełno błyszczyków I szminek XD © Odpowiedz Link Zgłoś
fretti1996 ... 31.08.09, 08:23 W mojej kosmetyczce mam : -ok.5 błyszczyków ( miałam ich o wiele więcej ale ich nie używałam i wywaliłam ) -chyba 5 cieni do powiek ( używam tylko na dyski itp.) -tusz do rzęs ( maluję lekko, gry jadę do miasta, na rozpoczęcie roku i akademie ) -bezbarwna odżywka do rzęs ( na codzień do szkoły ) -korektor of course ;] ( gdy pojawi się " nieproszony gość" na mojej twarzy) -2 kredki do oczu ( na dyski ) -srebrny eye-liner (j.w.) -brokat do ciała -duużo lakierów do paznokci -antyperspirant -dezodorant -pilniczki, kredka do frencha, patyczki do zsuwania skórek, takie bzdety ;] -tonik z UnderTwenty -krem grejpfrutowy do ciała i do twarzy z Joanny ( zaglebiście pachnie ) -dezodorant do stóp ;D No i to chyba na tyle... Denerwuje mnie, jak widzę jakąś 11-12 latkę z pełną tapetą na twarzy ...Myślą, że jak się malują, do są cool ;x Odpowiedz Link Zgłoś
ultrafioletowa Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 31.08.09, 08:36 -podkład -puder prasowany -róż do policzków -tusz do rzęs -eyeliner -cienie -kredki do oczu -błyszczyki maluje sie i to dosc mocno lubie ciemny make up Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 31.08.09, 10:27 Oczywiscie tonik,zel do mycia twarzy,tusz, puder antybakteryjny,korektor,chusteczki do demakijazu,blyszczyk i cień ale tylko beż no i jak mi odbije to czarny... Odpowiedz Link Zgłoś
magic.butterfly Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 01.09.09, 14:15 Ja się nie maluję a mam to samo co ty. Odpowiedz Link Zgłoś
vxv Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 04.09.09, 16:15 Ja mam w kosmetyczce: błyszczyk do ust (bananowy i truskawkowy) a resztę trzymam w łazięce no bo przecież nie będę nosiła szamponu w kosmetyczce Odpowiedz Link Zgłoś
olinaa Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 30.10.09, 21:39 Gdybym wszystko spakowało to tak - tonik, żel, krem <under20 >, 3 perfumy,dezydorant, błyszczyk, masa cieni, 3 tusze, , 4 kredki, brokat, takie coś do brwi,puder, 2 korektory no i pewnie coś tam jeszcze o czym teraz nie myśle xd No i rzeczy do włosów ;d P,S Maluje sie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 31.10.09, 13:11 -tonik Garnier -peeling to twarzy Perfecta -płyn do demakijażu Ziaja -krem do twarzy Ziaja -puder Sephora -tusz do rzęs Golden Rose -błyszczyk Hello Kitty z H&M -kredka do oczu Inglot (rzadko używam) -pomadka do ust Nivea -krem do twarzy ''na słońce'' Ziaja -żel do mycia twarzy Nivea Visage Young W grucie rzeczy zwykle się nie maluję (a już napewno nie do szkoły) więc wystarczy mi tylko puder, tusz i błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 15.11.09, 21:05 ja mam krem . puder . tusz do rzęs . błyszczyki . pomadki . kilka cieni . Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 25.12.09, 12:07 puder , kredka do oczu , maskara , perfuma , błyszczyk , lakier . Odpowiedz Link Zgłoś
devil Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 19.04.10, 18:41 moja kosmetyczka to : - puder , podkład , krem do rąk , róż , cienie , kredka , błyszczyk, korektor ;] Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 19.04.10, 19:09 kurde .. czy 13 latkowie traktują malowanie za jakąś specjalną rzecz? co druga osoba w tym wieku o to pyta.. tak maluję sie. jak wiele innych dziewczyn. a w kosmetyczce mam to co większość nastolatek czyli tusz, puder, pomadka, kredka, żel, peeling itp .. Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley98 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 20.04.10, 21:30 oja kosmetyczka: -Pełno blyszczyków -Żel do mycia buzi, tonik i krem -Tusz do rzęs z Colistara -Korektor antybakteryjny Smaruje się czasami korektorem ale tylko jak mi wyjdą pryszcze a błyszczykiem tylko jak idę na miasto na dyskotekę a na drogę do sql tylko tak na odwal się na codzień nie używam tuszu tylko na dyskotekę Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 14:05 Peelingujący żel do mycia twarzy Garnier, krem do twarzy Ziaja, antyperspirant Nivea, brązowa kredka do oczu, krem do rąk Avon, żel pod prysznic Ziaja, modelujący balsam Avon, odżywka do paznokci z Avonu (nie polecam!!!), mascara z Miss Sporty, podkład Avon, puder w kamieniu Avon, cążki, penseta, peeling do ciała Joanna, 3 wody toaletowe Avon, woda perfumowana Britney Spears (o fuj! Dostałam ją w prezencie od siostry chyba 2 lata temu i dotąd nie mogę się jej pozbyć), maseczka Avon, punktowy reduktor wyprysków z Perfecty. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 14:12 nie jestem na tyle nadziana żeby mieć 60 błyszczyków do ust tak jak to niektórzy pisali, i zresztą po co mi aż tyle ? wystarczy mi żel do mycia twarzy, parę błyszczyków, tusz, dezodorant, jakieś cienie do powiek-i tak się nie maluje, tylko na dyskoteki czy inne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka777 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 12.09.10, 21:39 a no i peeling z nievea żel do mycia lakiery i takie tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
patysia03 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 14:14 toniki, zele ;d tusz, kredka, cienie (chociaz cieniami sie nie maluje, jak cos to czanymi ;d) podklad, puder, pedzelki blyszczyki, patyczki itd ;d i maluje sie codziennie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 14:22 kredka do oczu, do brwi, tusz do rzęs fioletowy i czarny,pianka nivea, dezodorant , grzebien do brwi i rzęs, błyszczyk truskawkowy i bezbarwny, pilniczek do paznokci. To tyle co mam w kosmetyczce Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 14:37 błyszczyki i jeszcze raz błyszczyki ;* kredki hello kitty i inne;d perfumy :d nabłyszczacz ;d brokat ;* kremy (do ciała i wgl) odżywki ;* szczotka ;* toniki i antytrądzikowe kremy ;* tusz do rzęs ;* cienie do powiek kolorowe;* szampony, żele ;* puder z pędzlem ;p kremy do buźi ;* maści do blizn ;d Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 15:23 Trzy błyszczyki. Dwa perfumy. Balsam do ciała Balsam do rąk . Czarna kredka Eye liner Tusz do rzes. Nie uzywam tylko czarnej kredki ; d Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 15:45 W mojej kosmetyczce jest: - 1xszczotka, - 1xgrzebień, - 3xgumki, (ciągle je gubię -.-") - 1xbłyszczyk, - 1xpuder, - 1xkrem oliwkowy, - 1xLusterko, Tyle mi w zupełności wystarczy, ale mam ochotę kupić co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 07.05.10, 15:51 Nie maluje się. Nic nie mam w tej kosmetyczce, bo niczego nie biorę do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 24.05.10, 08:49 No to u mnie będzie dużo tego Maluje się na codzień zaraz wam napisze czym a potem podam wam jakich jeszcze uzywam kosmetyków No to na początek kosmetyki do makijażu : Fluid Maybelline Pure Liquid Mineral ( 40 ) Tusz do rzęs Maybelline Collosal Volum Express ( ten żółty ^^ ) Puder w kamieniu Vipera ( 503 ) Kuleczki brązujące z Avonu ^^ i kilka błyszczyków których nie chce mi sie wypisywać Ok no to teraz pielęgnacja : Buźke myje na zmiane :d Albo żelem z peelingiem Nivea Visage Young Clean Deeper albo tym z Garniera z tą gumową szcztoeczką Peeling Brusher czy jak to sie tam nazywa Na noc nakłądam maści od lekarki Maluje sie na codzień delikatnie, tym czym wymieniłam na jakies wikększe wyjścia to pewnie jakis eyeliner, cienie czy kredka ^^ Sorka, że sie tak rozpisałam ale pisałam rzetelnie *. Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Moja lista^^ 24.05.10, 16:52 Ehhh... 7 tuszów do rzęs 5 kredek do oczu: 3 czarne, biała i brązowa 4 rodzaje pudrów krem nivea i ziaja Tonik firmy Garnier Kilka błyszczyków cienie do oczu penseta xddd konturówka do ust (rzadko używam) lakiery xddd No i perfum oczywiście xdd Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 24.05.10, 16:56 Maluję się rzadko, jak jest okazja, albo po prostu jak mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 24.05.10, 17:01 ojj dużo, dużo : dużo błyszczyków, dużo cieni do powiek, kredki czarne, niebieska, puder, korektor, maskara, pomadki , dezodoranty, żel Nivea control shine , żel z Garniera, 2 kremy, żel Nivea clean deeper, i chyba tylee . ;d a używam tylko czasem : czarnej kredki ,błyszczyk, korektor.i żel Nivea, i jak jakaś impreza to jeszcze cienie do powiek Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 24.05.10, 17:04 yym ... * odżywka do włosów ;P * wosk do włosów , * tonik ^^ * żel oczyszczający . * błyszczyki + szminki ;d * puder , kredki do oczu , tusz itp. * podkład . xD * cienie < - Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 24.05.10, 17:05 puder maybyline ny korektor tonik krem matujacy under 20 krem w podkladzie nivea pianka oriflame lub wella Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 12.09.10, 14:47 nie maluję się. nie trzymam rzeczy w kosmetyczce tylko raczej w łazience gdzieś na półkach. używam peelingu under 20, jakiś przeciw zaskórnikom, żel nivea young cleen deeper, nuno ziaja tonik i żel, kilka lakierów do paznokci, loreal true match puder, kredka z rimmela, lakier do włosów, kilka błyszczyków i kilka smackersów . i używam jeszcze kilka odżywek do włosów, perfum, mgiełek, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 12.09.10, 15:46 seria nivea young do mycia twarzy krem nawilzajacy tusz do rzes korektor puder cienie (tez ich nie uzywam) pudrem albo korektorem, jesli cos mi wyskoczy, a tuszem to zalezy jak mi sie przypomni Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: kosmetyczka nastolatki ^^ 12.09.10, 15:47 aaaa no i jeszcze blyszczyki, pensta i rozne takie Odpowiedz Link Zgłoś